asl Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nikus napisał(a):zadzwonię do niej jak słonko się troszkę wyżej podniesie by jej nie budzić i pogadamy o innej opcji. : ) Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Cioteczko asl proszę o potwierdzenie na bazarku że pieniążki dla Aiszuni dotarły :) http://www.dogomania.pl/threads/212582-Różności-do-domu-.........dla-zwierzyńca-Kup-teraz-30.08 Dziekuję :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 A co z przewiezieniem Aiszy do Czarodziejki??? Quote
asl Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Allu na razie nic nie wiem. Będę jutro dzwoniła do Dea w sprawie innego pieska, to zapytam i o transport Aiszy. 18.08 br wpłynęło dla Aiszy: - 20,00 zł - deklaracja od Rencia42 :loveu: - 100,00 zł - od Ewy P. :loveu: (przelew prawdopodobnie ze Szwecji) Bardzo dziękuję :) Quote
Nikus Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Niestety,Czarodziejce nie odpowiadał ani ten weekend,ani następny-w tym układzie ja pomóc nie mogę-podałem Dei namiary na kogoś kto może będzie mogł pojechać w tygodniu.. Quote
Nadziejka Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 ciotenko asl:multi:podaj prosze num konta - cioci Ali Chrzanowskiej , zakupila sloniki za 20 zl:loveu::multi: na bazareczku dla Aiszuni i prosi o konto:multi:witajcie , Aiszuniuuuuuuuuuu sercem trzymam! Quote
Alla Chrzanowska Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='ewa gonzales']ciotenko asl:multi:podaj prosze num konta - cioci Ali Chrzanowskiej , zakupila sloniki za 20 zl:loveu::multi: na bazareczku dla Aiszuni i prosi o konto:multi:witajcie , Aiszuniuuuuuuuuuu sercem trzymam! Konto Asl mam. Przelew poszedł. Tylko nie wiem gdzie i ile mam Ci Ewuniu zapłacić za przesyłkę! Quote
asl Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='Nikus']Niestety,Czarodziejce nie odpowiadał ani ten weekend,ani następny-w tym układzie ja pomóc nie mogę-podałem Dei namiary na kogoś kto może będzie mogł pojechać w tygodniu.. Nikus szkoda. Dziękuję bardzo za informację. Może "wypali" transport za pośrednictwem tej osoby, której namiary podałeś. Mam nadzieję, że tak :) [quote name='ewa gonzales']ciotenko asl:multi:podaj prosze num konta - cioci Ali Chrzanowskiej , zakupila sloniki za 20 zl:loveu::multi: na bazareczku dla Aiszuni i prosi o konto:multi:witajcie , Aiszuniuuuuuuuuuu sercem trzymam! Ewuś dziękuję za bazarek :) [quote name='Alla Chrzanowska']Konto Asl mam. Przelew poszedł. Tylko nie wiem gdzie i ile mam Ci Ewuniu zapłacić za przesyłkę! A Tobie Allu za zakup u Ewci i wsparcie Aiszy :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ale dalej nie wiem, jak zapłacić Ewie za przesyłkę... Ewoooooo! Quote
asl Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Allu, Ewciu 20 zł jest już u mnie na koncie :) Dziękuję i dopisuję Aiszy :) Quote
Nadziejka Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 pozdrawim ciotenki , cioteczko Aluniu nie slij mi i , nie martw sie jest okiejjjj , Aiszunia najwazniejsza:multi: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 ewa gonzales napisał(a):pozdrawim ciotenki , cioteczko Aluniu nie slij mi i , nie martw sie jest okiejjjj , Aiszunia najwazniejsza:multi: To prawda Aisza jest najważniejsza. Dziękuję Ci Ewuniu! Zrezygnowałabym z przesyłki, ale.. kupiłam je na prezent, wobec tego wyslę jeszcze grosik dla Aiszy! Quote
bela51 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Kochane, kolejna starowinka On ka wybiera sie do Czarodziejki. Zajrzyjcie , prosze... http://www.dogomania.pl/threads/212905-ONka-4-lata-w-schronie-ledwo-wstaje-zbieramy-na-DT-u-Czarodziejki?p=17478785#post17478785 Quote
asl Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Co do wyjazdu Aiszy, może jutro będzie coś wiadomo. Quote
asl Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Czekamy na wieści... Dea mówiła, że będzie dzwonić do tej osoby, której namiary dostała. Jeśli będę coś wiedziała napiszę. Quote
asl Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Allu :loveu: i Gonzalesiku :loveu: wpłynęło 10,00 zł od Alli. Z tego co zrozumiałam do Ewcia Gonzales nie chciała od Alli za pocztę a Alla przekazała te pieniążki na Aiszę. Dziękuję bardzo :) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To nie mi, to Ewie proszę dziękować!!! Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Cioteczki proszę zajrzyjcie do ONka wyrzuconego na trasie szybkiego ruchu :( Obecnie czeka na operację w klinice :( złamanie otwarte :( http://www.dogomania.pl/threads/213272-Piękny-ON-znaleziony-na-trasie-szybkiego-ruchu-..amputacja-łapy-Czeka-na-operacje! Quote
Zofija Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Jestem już! Dea dzisiaj będzie dzwonić. Zobaczymy, jak nie to założę wątek na transportowym dziale i będę szukać bo czas nagli. Quote
asl Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Zofija napisał(a):Jestem już! Dea dzisiaj będzie dzwonić. Zobaczymy, jak nie to założę wątek na transportowym dziale i będę szukać bo czas nagli. Super Zosiu :) Quote
Czarodziejka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nikus napisał(a):Niestety,Czarodziejce nie odpowiadał ani ten weekend,ani następny-w tym układzie ja pomóc nie mogę-podałem Dei namiary na kogoś kto może będzie mogł pojechać w tygodniu.. Jestem już praktycznie cały czas na miejscu. Akurat w weekend miałam zajęcia :-? Quote
Zofija Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Aisza dzisiaj o 12:0 wyjeżdza do Czarodziejki:) Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kciuki za sunię zaciśnięte aby spokojnie dotarła :) bez przygodowej podróży cioteczki ;) Quote
Recommended Posts