Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allu na razie nic nie wiem.

Będę jutro dzwoniła do Dea w sprawie innego pieska, to zapytam i o transport Aiszy.

18.08 br wpłynęło dla Aiszy:
- 20,00 zł - deklaracja od Rencia42 :loveu:
- 100,00 zł - od Ewy P. :loveu: (przelew prawdopodobnie ze Szwecji)

Bardzo dziękuję :)

Posted

Niestety,Czarodziejce nie odpowiadał ani ten weekend,ani następny-w tym układzie ja pomóc nie mogę-podałem Dei namiary na kogoś kto może będzie mogł pojechać w tygodniu..

Posted

ciotenko asl:multi:podaj prosze num konta - cioci Ali Chrzanowskiej , zakupila sloniki za 20 zl:loveu::multi: na bazareczku dla Aiszuni i prosi o konto:multi:witajcie , Aiszuniuuuuuuuuuu sercem trzymam!

Posted

[quote name='ewa gonzales']ciotenko asl:multi:podaj prosze num konta - cioci Ali Chrzanowskiej , zakupila sloniki za 20 zl:loveu::multi: na bazareczku dla Aiszuni i prosi o konto:multi:witajcie , Aiszuniuuuuuuuuuu sercem trzymam!

Konto Asl mam. Przelew poszedł. Tylko nie wiem gdzie i ile mam Ci Ewuniu zapłacić za przesyłkę!

Posted

[quote name='Nikus']Niestety,Czarodziejce nie odpowiadał ani ten weekend,ani następny-w tym układzie ja pomóc nie mogę-podałem Dei namiary na kogoś kto może będzie mogł pojechać w tygodniu..

Nikus szkoda. Dziękuję bardzo za informację. Może "wypali" transport za pośrednictwem tej osoby, której namiary podałeś. Mam nadzieję, że tak :)

[quote name='ewa gonzales']ciotenko asl:multi:podaj prosze num konta - cioci Ali Chrzanowskiej , zakupila sloniki za 20 zl:loveu::multi: na bazareczku dla Aiszuni i prosi o konto:multi:witajcie , Aiszuniuuuuuuuuuu sercem trzymam!

Ewuś dziękuję za bazarek :)

[quote name='Alla Chrzanowska']Konto Asl mam. Przelew poszedł. Tylko nie wiem gdzie i ile mam Ci Ewuniu zapłacić za przesyłkę!

A Tobie Allu za zakup u Ewci i wsparcie Aiszy :)

Posted

ewa gonzales napisał(a):
pozdrawim ciotenki , cioteczko Aluniu nie slij mi i , nie martw sie jest okiejjjj , Aiszunia najwazniejsza:multi:

To prawda Aisza jest najważniejsza. Dziękuję Ci Ewuniu! Zrezygnowałabym z przesyłki, ale.. kupiłam je na prezent, wobec tego wyslę jeszcze grosik dla Aiszy!

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Czekamy na wieści...

Dea mówiła, że będzie dzwonić do tej osoby, której namiary dostała. Jeśli będę coś wiedziała napiszę.

Posted

Allu :loveu: i Gonzalesiku :loveu:

wpłynęło 10,00 zł od Alli. Z tego co zrozumiałam do Ewcia Gonzales nie chciała od Alli za pocztę a Alla przekazała te pieniążki na Aiszę.

Dziękuję bardzo :)

Posted

Zofija napisał(a):
Jestem już! Dea dzisiaj będzie dzwonić. Zobaczymy, jak nie to założę wątek na transportowym dziale i będę szukać bo czas nagli.

Super Zosiu :)

Posted

Nikus napisał(a):
Niestety,Czarodziejce nie odpowiadał ani ten weekend,ani następny-w tym układzie ja pomóc nie mogę-podałem Dei namiary na kogoś kto może będzie mogł pojechać w tygodniu..

Jestem już praktycznie cały czas na miejscu. Akurat w weekend miałam zajęcia :-?