kakaicezar Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jaka sytuacja Aiszuni? Miam wpałacac pieniązki dla Baszara ale niestety odszedł za TM, więc moja deklaracje ląduje do suni 10 zł/m-c, proszę o nr konta Quote
Alla Chrzanowska Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kiedy Aiszę będzie można wyciągnąć ze schronu? Quote
wapiszon Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='DONnka']Widzę, że wszyscy już troszkę przewrażliwieni na tym punkcie :evil_lol: Jestem i podnoszę sunieczkę :lol: Zaraz zajrzę na wątki owczarkowe, żeby sprawdzić, czy ktoś się nie deklarował :)[/QUOTE] To nie to co myślisz DONka ;) 5 lat temu zaginęła moja sunia i teraz miałaby 9 lat i miała tatuaż. A wszystkie sunie są wg mnie podobne do mojej Wapi ;( Quote
asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='kakaicezar']Jaka sytuacja Aiszuni? Miam wpałacac pieniązki dla Baszara ale niestety odszedł za TM, więc moja deklaracje ląduje do suni 10 zł/m-c, proszę o nr konta[/QUOTE] Kakaicezar dziękuję. Już wysyłam pw a w pierwszym poście zaznaczyłam, że zgadzasz się przekazać to co miało iść dla Baszara na Aiszę. Quote
asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dopisuję takie kwoty dla Aiszy :) - 50 od Unixena :loveu: - 30 Daga31081980 :loveu: - 20 Pędzelopka :loveu: - 20 zł Jolusia :loveu: (w tym 10,00 zł stałej deklaracji + jednorazowo, dodatkowo 10,00 zł) Dziękuję ! Quote
asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Co do wieści o Aiszy, to niestety Zofiji nie ma, ale mam nadzieję, że Dea da radę zajrzeć i da znać jak tam jej sytuacja. Quote
dalia 54 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Przepraszam, że tak długo, ale byłam w szpitalu. Przez przypadek wysłali link aktywacyjny do Dey[wpisalam jej adres email, ale potem jeszcze raz założyłam na mój adres więc jest ok.] Tutaj ogłoszenia: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/myAdverts.do?cid=1558&rid=1&aid=5912894&msg= http://www.morusek.pl/ogloszenie/69623/Kochana-Aisza-szuka-domu/ http://tablica.pl/oferta/kochana-aisza-szuka-domu-IDgjF7.html http://cieszyn.lento.pl/kochana-aisza-szuka-domu_,137292.html Quote
asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='dalia 54']Przepraszam, że tak długo, ale byłam w szpitalu. Przez przypadek wysłali link aktywacyjny do Dey[wpisalam jej adres email, ale potem jeszcze raz założyłam na mój adres więc jest ok.] Tutaj ogłoszenia: http://www.kupsprzedaj.pl/secure/myAdverts.do?cid=1558&rid=1&aid=5912894&msg= http://www.morusek.pl/ogloszenie/69623/Kochana-Aisza-szuka-domu/ http://tablica.pl/oferta/kochana-aisza-szuka-domu-IDgjF7.html http://cieszyn.lento.pl/kochana-aisza-szuka-domu_,137292.html Dalia BARDZO dziękuję w imieniu Aiszy :) Nie wchodzi mi ten pierwszy link; nie wiem czy tylko mi czy w ogóle, ale chyba w ogóle. Quote
asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Na prośbę Dea zamieszczam informację odnośnie Aiszy. Aisza pojedzie do Czarodziejki w najbliższy weekend: albo w sobotę albo w niedzielę :) Transport jest ustalany i prawdopodobnie jutro wieczór będzie już wiadomo czy będzie to sobota czy niedziela. Quote
DONnka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='asl']Na prośbę Dea zamieszczam informację odnośnie Aiszy. Aisza pojedzie do Czarodziejki w najbliższy weekend: albo w sobotę albo w niedzielę :) Transport jest ustalany i prawdopodobnie jutro wieczór będzie już wiadomo czy będzie to sobota czy niedziela.[/QUOTE] No to jest chyba wiadomość dnia :):):) Tak się cieszę :multi::multi::multi: We wrześniu mam dostać nagrodę jubileuszową, więc dorzucę coś jednorazowo do skarbonki Aiszy ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='asl']Na prośbę Dea zamieszczam informację odnośnie Aiszy. Aisza pojedzie do Czarodziejki w najbliższy weekend: albo w sobotę albo w niedzielę :) Transport jest ustalany i prawdopodobnie jutro wieczór będzie już wiadomo czy będzie to sobota czy niedziela.[/QUOTE] Na taką wiadomość czekałam!!! Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Pieniążki dla Aiszuni poleciały ....mam nadzieję że jutro będą na koncie. Wspaniałe wiadomości :) Quote
unixena Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dzien dobry ! Ale tu super wiadomosci :lol:.Aiszka pojedzie juz za pare dni do Czarodziejki .:multi: Quote
kakaicezar Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 asl napisał(a):Na prośbę Dea zamieszczam informację odnośnie Aiszy. Aisza pojedzie do Czarodziejki w najbliższy weekend: albo w sobotę albo w niedzielę :) Transport jest ustalany i prawdopodobnie jutro wieczór będzie już wiadomo czy będzie to sobota czy niedziela. cudowna wiadomość :-) Quote
dalia 54 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 asl napisał(a):Dalia BARDZO dziękuję w imieniu Aiszy :) Nie wchodzi mi ten pierwszy link; nie wiem czy tylko mi czy w ogóle, ale chyba w ogóle. Tak, bo na tej stronie moderują ogłoszenia i dopiero po moderacji będzie dostępne jak dostanę maila to wtedy srawdzę czy normalnie opublikowane i wkleję link ;) W wolnej chwili pozakładam jeszcze troszkę ogłoszeń ;) Quote
asl Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 DONnka napisał(a):No to jest chyba wiadomość dnia :):):) Tak się cieszę :multi::multi::multi: We wrześniu mam dostać nagrodę jubileuszową, więc dorzucę coś jednorazowo do skarbonki Aiszy ;) :) Alla Chrzanowska napisał(a):Na taką wiadomość czekałam!!! :) Martika@Aischa napisał(a):Pieniążki dla Aiszuni poleciały ....mam nadzieję że jutro będą na koncie. Wspaniałe wiadomości :) Martiko dziś Twoja wpłata wpłynęła - 15 zł. Dziękuję. unixena napisał(a):Dzien dobry ! Ale tu super wiadomosci :lol:.Aiszka pojedzie juz za pare dni do Czarodziejki .:multi: kakaicezar napisał(a):cudowna wiadomość :-) Mam kolejną :) Zaraz dopiszę do rozliczenia Aiszy 15,00 zł i napiszę jaką :) dalia 54 napisał(a):Tak, bo na tej stronie moderują ogłoszenia i dopiero po moderacji będzie dostępne jak dostanę maila to wtedy srawdzę czy normalnie opublikowane i wkleję link ;) W wolnej chwili pozakładam jeszcze troszkę ogłoszeń ;) Super Daliu :) Quote
asl Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Dea prosiła abym przekazała, że transport Aiszy jest już ustalony na godzinę 9.00 rano w tą sobotę :) :) :) Aisza zostanie jeszcze zaszczepiona przed wyjazdem. 25,00 zł pokryje schronisko a drugą część trzeba będzie pokryć z pieniążków tu nazbieranych (też 25,00 zł). Podobnie jak za transport. Aisza dostanie być może chipa, ale to jeszcze nie jest pewne, bo nie wiadomo czy mają w schronisku. Jeśli nie, to dostanie chipa w późniejszym czasie. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 To dobre wieści. Trzymam kciuki za bezpieczną podróż Dziewczynki! Quote
Czarodziejka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 W tę sobotę odpada. Albo jutro, albo w poniedziałek...:-? Mam zajęcia w weekend... Quote
DONnka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 asl napisał(a):Dea prosiła abym przekazała, że transport Aiszy jest już ustalony na godzinę 9.00 rano w tą sobotę :) :) :) Aisza zostanie jeszcze zaszczepiona przed wyjazdem. 25,00 zł pokryje schronisko a drugą część trzeba będzie pokryć z pieniążków tu nazbieranych (też 25,00 zł). Podobnie jak za transport. Aisza dostanie być może chipa, ale to jeszcze nie jest pewne, bo nie wiadomo czy mają w schronisku. Jeśli nie, to dostanie chipa w późniejszym czasie. No to trzymam kciuki za Aiszkę :loveu::loveu::loveu: Oby teraz tylko udało się dograć sprawy z transportem :modla: Tak się cieszę, ze wreszcie wyjedzie z tej klatki :lol::lol::lol: Quote
asl Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Czarodziejka napisał(a):W tę sobotę odpada. Albo jutro, albo w poniedziałek...:-? Mam zajęcia w weekend... o kurczę... Dea wie? Zaraz do niej napiszę smsa. Quote
Nikus Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Czarodziejka napisał(a):W tę sobotę odpada. Albo jutro, albo w poniedziałek...:-? Mam zajęcia w weekend... no to klops:( nie da rady tego zrobić popołudniu po pracy-to do przejechania 500 km..:( to ja miałem jechać z Aiszą..kurcze szkoda Quote
asl Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Nikus napisał(a):no to klops:( nie da rady tego zrobić popołudniu po pracy-to do przejechania 500 km..:( to ja miałem jechać z Aiszą..kurcze szkoda Nikus może napisz do Czarodziejki; może da się to jakoś zorganizować. Quote
Nikus Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 asl napisał(a):Nikus może napisz do Czarodziejki; może da się to jakoś zorganizować. zadzwonię do niej jak słonko się troszkę wyżej podniesie by jej nie budzić i pogadamy o innej opcji. Quote
Recommended Posts