Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

11 sierpnia została znaleziona sunia mix labradora przy u. Olsztyńskiej w Łodzi. Sunia jest maści czarnej z jasnymi pręgami i białym krawatem. Jest spokojna, przyjacielska, lgnie do ludzi i innych zwierząt. Grzecznie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy. Pilnie poszukiwany dom stały albo chociaż tymczasowy. Niestety u mnie nie może zostać dłużej niż dzień, dwa. Sunia ma około 2 lat.
Kontakt 608-845-578
e-mail kara.karolka@gmail.com

Posted

Byłam dzisiaj rano z Zorbą(tak ją ochrzciliśmy) na spacerze. Bawiła się z psami, wracała na zawołanie. Ma nieskończone pokłady energii. Nowe zdjęcia:

Posted

Większość psów do adopcji ma za sobą traumatyczne przeżycia, są zlęknione, boją się ludzi. Zorby to nie dotyczy. Jest radosnym, pogodnym psiakiem. Nikt nie chce oddawać jej do schroniska, ale brakuje nam miejsca, aby ją zatrzymać. Dlatego tak pilnie poszukiwany jest DT dla niej.

Posted

Sprawdzałam. Sunia jest ogłoszona dosłownie wszędzie(schronisko, lecznice, internet itp.). Gdyby właścicielowi zależało na odnalezieniu jej, już by to zrobił. Dobra wiadomość. Sunia ma dom do końca wakacji.Znajoma, która się nią opiekuje zapoznała ją ze swoim psem, który nie przepada za innymi pobratymcami. Na początku było trochę spięć, ale się pomalutku dogadały. To nam daje trochę czasu na znalezienie jej domu stałego.