Aguja Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 11 sierpnia została znaleziona sunia mix labradora przy u. Olsztyńskiej w Łodzi. Sunia jest maści czarnej z jasnymi pręgami i białym krawatem. Jest spokojna, przyjacielska, lgnie do ludzi i innych zwierząt. Grzecznie chodzi na smyczy i zna podstawowe komendy. Pilnie poszukiwany dom stały albo chociaż tymczasowy. Niestety u mnie nie może zostać dłużej niż dzień, dwa. Sunia ma około 2 lat. Kontakt 608-845-578 e-mail kara.karolka@gmail.com Quote
Aguja Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Nikt się nie odzywa? Szkoda takiego wspaniałego psa oddawać do schroniska... Quote
Aguja Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Byłam dzisiaj rano z Zorbą(tak ją ochrzciliśmy) na spacerze. Bawiła się z psami, wracała na zawołanie. Ma nieskończone pokłady energii. Nowe zdjęcia: Quote
Aguja Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Większość psów do adopcji ma za sobą traumatyczne przeżycia, są zlęknione, boją się ludzi. Zorby to nie dotyczy. Jest radosnym, pogodnym psiakiem. Nikt nie chce oddawać jej do schroniska, ale brakuje nam miejsca, aby ją zatrzymać. Dlatego tak pilnie poszukiwany jest DT dla niej. Quote
nika28 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Sprawdzałaś czy ma chipa ? Jest taka śliczna i zadbana, aż się wierzyć nie chce, że ktoś ją wyrzucił :( Quote
Aguja Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Sprawdzałam. Sunia jest ogłoszona dosłownie wszędzie(schronisko, lecznice, internet itp.). Gdyby właścicielowi zależało na odnalezieniu jej, już by to zrobił. Dobra wiadomość. Sunia ma dom do końca wakacji.Znajoma, która się nią opiekuje zapoznała ją ze swoim psem, który nie przepada za innymi pobratymcami. Na początku było trochę spięć, ale się pomalutku dogadały. To nam daje trochę czasu na znalezienie jej domu stałego. Quote
Aguja Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Sunia znalazła dom!!! Proszę o wykasowanie wątku. Quote
Recommended Posts