Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ruda - Kilerem - już to widzę!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale ma chyba na IPO zadatki - dziś powaliła mnie na łopatki i tylko dzięki opanowaniu Krzyśka nie zalizała mnie na śmierć;)

Posted

zdaję sobie sprawę;) - nei mówię nie, Krzysiek znając życie zagada pod podany nr gg - zda mi relację i może wpadniemy tam z naszymi Kilerami;)

btw. a jak wyglądają koszty??

btw.1 przeczytałam o spotkaniach na forum bokserów - co do mnei mówię tak - może być problem, bo spotkania sa albo rano, albo przed południem - lipa - ja od 7.30 do 15.30 kibluję w pracy - do tego ponad 0.5h dojazd z Łodzi do Zgierza - stanie w koreczku - jedynie popołudnia pasują...wiem - marudzę;)

Posted

ech, zazdroszczę - zwłaszcza tych Świąt - u nas niestety Młoda musiała zostać w domu - u moich rodziców jest psi dominant, a u rodziny p. Jacka znowu - dzieci;), którym Młoda by nie dała chwili spokoju...

Posted

Ruda jest bardzo podobna do Tosi,ale czy Ruda tez tak leży???

kris mam pytanko-gdzie kupiłes Rudzielcowi majtki bo Tosia dostala cieczkę i na razie chodzi w moich:eviltong:

Posted

Majtki kupiłem w sklepie na Jana Pawła II w dawnym markecie Geant, w galerii - tam jest zoologiczny, ale tam jest drogo, takie same majtki można kupić w sklepie na Tansmana za połowę ceny www.marketzoologiczny.pl . jeśli miałabyś problemy z odebraniem towaru z Tansmana to daj znać, ja codziennie tam przejeżdżam i z tamtego sklepu zaopatruję ludzi z dogomanii :) . Leżeć tak to niestety RUDZIELEC nie potrafi :(, ale potrafi mi wejść na głowę (dosłownie) - może kiedyś zrobi się fotkę ;)

Posted

Krzysiek - właściciele tego sklepu na Tansmana powinni Ci płacić jakąś prowizję:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - ja już mam stamtąd piękną puchę na karmę z bokserem;), pyszną karmę z rybką, czekam na śliniaczek dla Bety:diabloti:
hmmmmm...ciekawe po ile mają miski na stojaku:ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

Nikt się nie pyta o zdjęcia RUDEJ ???? :mad::mad::mad::mad::mad: ale podpadliście;)
A my i tak wstawimy :diabloti:

SPACER

SZKOLENIE PT

NAJLEPSZE FOTKI NA SAM KONIEC ;)

Posted

te ostatnie fotki to jak bym widziała Mike przez ostatni tydzień:-) teraz mam egzaminy i przez to mniej czasu na długie spacerki więc sucz wariuje,cały dzień kombinuje jakby tu wyjść na spacer albo chociaż w domu pobawic się piłeczką,ale naszczęście tylko do jutra:-)

Posted

i Becia na jedno zdjęcie się załapała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

co wyście Rudej na tym ostatnim zdjęciu zrobili...ona jest napewno:evil_lol::evil_lol: chora:diabloti::diabloti::diabloti: