Klaudia :-) Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy pobytu Rudzielca w kochającym domku:-) Quote
Kris_001 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Dodajemy obiecane fotki, proszę o wybaczenie jakości tych fotek, ale były one robione telefonem komórkowym: Quote
mila_2 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 ło matko, to już rok:):):) wszystkiego naj, naj:new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Bazarek dla boksi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100718 Cześć kochani :smile: Quote
Kris_001 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Święta 2007 trochę stare zdjęcia, ale dopiero teraz była chwila czasu. Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jaka ona śliczna przy tej choince :-) Quote
Kris_001 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Po paru miesiącach posługiwania się klatką, postanowiłem z niej zrezygnować. Po dwóch dniach mój zapał, co do rezygnacji z klatki minął, gdyż psy (Ruda i misiek) działają wspólnie i w porozumieniu przerobiły na trociny: fotel i ławę. Aktualnie klatka znowu jest w użyciu. Misiek przebywa u nas tymczasowo i nie chciałem aby Ruda była zamykana w klatce a on nie, ale nic z moich eksperymentów nie wyszło, z wyjątkiem tego iż Żona zaczyna wspominać o konieczności zakupu ławy i foteli :(. Quote
Klaudia :-) Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 moja ma od niedawna klatke głównie ze względu na wyjazdy na zawody,ale bardzo chętnie w niej śpi i nie protestuje przed zamykaniem,oczywiscie po wcześniejszym uczeniu zostawania w klatce Quote
Kris_001 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ruda też nie protestuje, sama wchodzi do klatki, ale tymczasowo jest u nas jeszcze kundelek Misiek i chciałem aby w czasie gdy nas nie ma mogły sobie pobiegać (tym bardziej iż bardzo dobrze się dogadują i zżyły się ze sobą). Niestety demolki Rudej skutecznie wypędziły mi ten pomysł z głowy. Quote
Klaudia :-) Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 dwa psy w domu pod nieobecność właścicieli bawiące się i szalejące to kiepski pomysł:-) Quote
Kris_001 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Aktualna sytuacja zmusiła mnie do tego, aby za dwa tygodnie zrezygnować z klatki. Psy muszą zostać same na 10 godzin i wolę straty w mieszkaniu niż zostawienie Rudzielca na 10 godzin w klatce. Niestety na te 10 godzin nie mogę zabrać ze sobą dwóch psów, poza tym jadąc 540km z psami musiałbym jechać ostrożniej, a tak to ostatnie 270km (droga powrotna, w tam tą stronę jadę z pasażerem i muszę jechać w miarę spokojnie) przycisnę i skrócę czas pobytu psom w samotności. Quote
Kris_001 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Niestety odpada. Zostawiliśmy Rudzielca u mojej mamy na 3 godzin w mieszkaniu które zna i psie wpadł w panikę przez 1 godzinę biegał w kółko po jednym pokoju i nie reagował na żadne komendy. Więc osoba obca tym bardziej odpada. Quote
hanka456 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Bardzo dziękuję za podesłanie linku do tego wątku. Wiem, ze wszystko będzie dobrze. Dziekuje za podarunek domu jaki dali Państwo Halkowi. Quote
Kris_001 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Od 05.10.2008 jesteśmy właścicielami dwóch piesków: Rudą którą zabraliśmy z łódzkiego schroniska w 2006 roku i Kajtka którego zabraliśmy z łódzkiego schroniska w niedzielę. Kajtek jest przeraźliwie chudy, ale już pracujemy nad zmianą wyglądu. Dostał karmę weterynaryjną Royal Canin + Belcando Lamb & Rice + kawałki pokrojonej wędliny. Dodatek w postaci wędliny jest jako zachęta do wcinania karmy suchej. Psisko ma kłopoty z oczami, jest dotkliwie pogryziony oraz kłopoty z uszami. Do dnia dzisiejszego udało się zwalczyć biegunkę. Za ok. 2-3 miesiące czeka Kajtka kastracja (jedno jądro znajduje się w jamie brzusznej). Z kastracją poczekamy tak długo, aż pies nabierze siły i masy mięśniowej. Quote
Klaudia :-) Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Gratuluje drugiego psiaka:-) A co do oczu i uszu może wypróbujcie preparat Hery,działa naprawdę rewelacyjnie,a w dodatku nie zostawia zacieków,tłustej sierści. Quote
Kris_001 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jeszcze parę miesięcy i psy się "dotrą" Quote
Kris_001 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Parę nowych zdjęć, przepraszam za jakość, ale w tych warunkach oświetleniowych nie pomagało nawet ISO=1000. Quote
Klaudia :-) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 śliczny duecik,zazdroszcze dwóch rudzielców:-) Ostatnio miałam beagla Amiga przez 3 dni i dwa psiaki to świetna sprawa. Quote
Kris_001 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Wiem, że dwa pieski to fajna sprawa, zwłaszcza jak się wchodzi do domu i wejść nie można z powodu psiej "miłości" :) Quote
Recommended Posts