Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnie zdjęcie Rudej miało wyglądać inaczej, ale zanim aparat się zdecydował z ustawieniem ostrości, przysłony - to moja sunia była już w powietrzu, czym całkowicie zaskoczyła olympusa :) i zdjęcie wyszło nieostre

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
masz Kolego tempo...ja właśnie wybrałam zdjęcia a p. Jacek siada do ich obrabiania:D:D

btw. fotki świetne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No,niektóre fotki naprawdę prima sort... :cool3::cool3::cool3:
Nawet na jednej i ja się załapałem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w "przukucu" :diabloti:
To i ja się zabieram do "dzieła" i Kamiśka zaraz dorzuci.
Pozdrawiam

Posted

Fotki EXTRA - ja już nie miałem siły, aby wrzucić fotki które ja zrobiłem. Czy wszystkie fotki wyszły tak dobrze jak te które wrzuciliście (mam na myśli te które były robione w ustawieniu sport)?

Posted

Kris_001 napisał(a):
Fotki EXTRA - ja już nie miałem siły, aby wrzucić fotki które ja zrobiłem. Czy wszystkie fotki wyszły tak dobrze jak te które wrzuciliście (mam na myśli te które były robione w ustawieniu sport)?

powiem Ci, że 99% wyszło ekstra...zatem jutro trzeba powtórzyć spacer ze zmienionym obiektywem (tym nie kitowym)...zagadam jutro rano Krzyśka od Borysa i może i oni przyjadą...

btw. ja też nie mam siły więcej fotek obrobić...jeszcze tylko zaraz skoczę z Bekonem na wieczorne siku i uciekam spać. A Becia obecnie zalega na wersalce i ucina komara;)