Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SŁUCHAJCIE!!!
Dzisiaj boksia poszłą do domku!!!!
Dzisiaj do schroniska przyszło małżeństwo które przeczytało wątek na dogo i chcieli ją zobaczyć. Jak ją już zobaczyli to juz nie chcieli jej zostawic. I Boksia jest juz w nowym domku!

Posted

Państwo bardzo sympatyczni,bardzo lubią boksery,bo chcieli wziąśc bokserke od faceta który miał likfidowac hodowle,ale jakos najwyrażniej nie mógł sie zdecydowac,bo ci państwo juz 2 tygodnie czekają. Więc przyjechali obejrzec naszą boksie. Tyle wiem.
A boksia ma długi ogonek :-)

Posted

hmmmm....nie wiem co powiedziec....skoro ci panstwo czytali o niej na dogo,nie mogli choc słowa napisac,ze ją chcą??fajnie by było gdybysmy byli przygotowani do podrózy i Ania by czekała..

Posted

zalogowac się mozna ,to nic trudnego.ale dobrze ze suczka juz nie siedzi w schronie i nie marznie.Aniu-będziesz musiala wybrac innego boksia,daj ogłoszenie w dziale-przygarnę psa

Posted

Kurcze jaka szkoda... :(:( Bo juz tak sie cieszyłam ze sunia bedzie ze mną...No ale z 2giej strony ciesze sie ze juz jest w domu i niczym sie nie zarazi w schronie:) Mam nadzije ze trafiła do dobrych własnicieli.:)

Posted

no to się narobiło:cool3:, troche nie poważnie, a swoją drogą to myślałam, ze obcym osobą nie wydaje się psów które są jeszcze na kwarantanie:roll:, nic z tego juz nie rozumiem

pocieszające jest tylko to, że sunia nie siedzi w schronisku

Posted

Może wobec tego ta sunia Cie zainteresuje? - podobna do bokserki, młoda. Teraz jest chyba w Krakowie.

SUNIA BOKSIOWATA WYCIAGNIETA ZE SCHRONU SZUKA DOMU!!!!!
Sunia została wyciągnięta z kieleckiego schroniska w stanie skrajnego wycieńczenia. Jest młodą ok. 1,5 r sunia o temperamencie boksera - wszędzie jej pełno, chce się tylko bawić i byc przytulana. Czy ktoś się zakocha w Sabuni????
Napewno odwdzęczy się tym samym. Sunia została wczoraj wysterylizowana i za parę dni będzie gotowa do adopcji. Pokochaj Sabę!!! tel w sprawie Saby:604275553

Posted

ma_ruda - Saba jest pod naszą opieką w Kielcach - bądż co bądż trochę bliżej Ani...ale czy Ania chce mixa????? Saba została wyciągnięta z naszego cusownego schronu w stanie skrajnego wyczerpania. Pomimo,ze od 3 tygodni je za 3 psy dalej jest szkieletorkiem. Ale może i dlatego,że ona bardzo lubi szaleć na spacerach to wszystko spala, no i mieszka pod jednym dachem z drugim psem - więc razem też się bawią. W czwartek miała sterylkę. Jak dla mnie jest super..ale dla kogoś innego może nie być

Posted

Imbir1 napisał(a):
no to się narobiło:cool3:, troche nie poważnie, a swoją drogą to myślałam, ze obcym osobą nie wydaje się psów które są jeszcze na kwarantanie:roll:, nic z tego juz nie rozumiem

pocieszające jest tylko to, że sunia nie siedzi w schronisku

tak to prawda,widac zasady kwarantanny są rózne dla róznych osób.a ta sunieczka biała jest cudowna!!!!

Posted

[quote name='andzia69']ma_ruda - Saba jest pod naszą opieką w Kielcach - bądż co bądż trochę bliżej Ani...ale czy Ania chce mixa????? Saba została wyciągnięta z naszego cusownego schronu w stanie skrajnego wyczerpania. Pomimo,ze od 3 tygodni je za 3 psy dalej jest szkieletorkiem. Ale może i dlatego,że ona bardzo lubi szaleć na spacerach to wszystko spala, no i mieszka pod jednym dachem z drugim psem - więc razem też się bawią. W czwartek miała sterylkę. Jak dla mnie jest super..ale dla kogoś innego może nie być

Dla mnie też jest super i na miejscu Ani nie miałabym wątpliwości. Na swoim mam:oops: , bo obawiam się, że jest jednak za duza a jeżeli jeszcze przy tym wulkan energii? A może się mylę? Wtedy Ania mogłaby stracić kolejną okazję:evil_lol:

Posted

Państwo wzięli sunie na umowe adopcyjną bez żadnych problemów.
A swoją drogą,to uwazam ze osoby które czesto bywaja w schronie i pokazują ludziom psy(czyli np. ja,Hania,Marysia,Asia), powinny wiedziec o takich sytacjach,bo ja powiem szczerze niewiedziałam o tym wątku i nie wiedziałam jaka jest sytuacja,ze sunia miała gdzies jechac. Nie jestem w stanie dojrzec wszystkich wątków.Nastepnym razem prosze i poinformowanie mnie o takiej sytuacji,jesli jakis pies z dogo znajdzie dom,to wtedy mozna w gabinecie powiedziec o sytuacji,chociaz nawet niewiem czy cos by to dało.
A propo boksi to trzeba było powiedziec w gabinecie wczesniej,ze ta i ta sunia w ten i ten dzien zostanie zabrana na 100% i prosze jej nikomu nie wydawac. Ale to 100% tez jest czasami niewiadome.
Takie jest moje zdanie.

Posted

Niewiasta, tu wszyscy byli pewni, że sunia nie zostanie wydana bo jest na kwarantanie i nikt nic nie zaklepywał i właśnie tego nie rozumiem:cool3:, pal sześć mój urlop o który się wykłuciłam, ale były zbierane pieniądze na transport....

Posted

Witam, Przepraszam że nie pisałem iż jesteśmy z żoną zainteresowani sunią z łódzkiego schronu, ale nie miałem kiedy się zarejstrować na forum, zrobiłem to dopiero dzisiaj. Jeśli chodzi o suczkę jest bardzo wychudzona (ale to postaramy się w najbliższym czasie nadrobić), ogólnie czuje się u nas dobrze :multi: . Jak tylko będę miał chwilkę czasu to zrobię stronkę z jej zdjęciami i podam na dogomani adres www.
Pozdrawiam
Aga & Kris