justynavege Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dziewczyny jak ja zobaczylam ze Myszak na lancuchu pzry jednorodzinnym domku to w pierwszym odruchu chcialam wpasc i zrobic awanture ale postanowilam porozmawiac z kobieta zanim otworze jape wiec ma tak byc tylko zanim Myszka sie nei przyzwyczai ze to jej miejsce i dom Asior ja tez najchcetniej nie dalabym zadnego psa na podworko zcy do kojca ale wg mnie ( moge sie mylic) lepiej niech pies ma choc bude przy domu Pana i pania ktorego widzi kilka razy dziennie niz boks w schronisku i na prawde zerowy prawie zerowy kontakt z czlowiekiem w umowie adopcyjnej jest zapis ( oczywiscie tej ktora Pani podpisala) ze pies nie moze przebywać na lancuchu Quote
yewcia1 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pewnie w przyszłym tygodniu Mysia bedzie biegać już po posesji:lol: Quote
justynavege Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 No wlasnie doradzcie mi ile czasu ma uplynać by Mysza brykała wolno Quote
Molkas Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Moim zdaniem po tygodniu konieczna jest wizyta poadopcyjna i sama ocenisz jak się mała zaaklimatyzowała Quote
solito Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A to, już historyczne, zdjęcia biednej Myszki zaraz po sterylce: i parę dni po: Quote
Radek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 justynavege napisał(a):No wlasnie doradzcie mi ile czasu ma uplynać by Mysza brykała wolno Myślę, że chociaż z tydzień. Mycha musi zrozumieć, że jest już u siebie. Chociażby po to, żeby nie próbowała uciec. Quote
justynavege Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Gosiu dziekujemy za foteczki :)) wiec dzisiaj zakradam sie kolo domku gdzie mieszka Mysza zakradam by mnie nie zobaczyla bo ostatnio tak rozpaczla jak odeszlam ze Pani musiala ja smaczkami dokarmiac by nie plakala patrze Myszor kolo budy lezy przypieta co prawda nadal i wpatrzona jak w obrazek w pana ktory cos majstrowal obok spotkałam sasiada tej pani Pana ktorego znam i podpytuje co tam u Myszora dowiedzialam sie ze wczoraj Mysza długo brykała luzem po posesji a pozniej byla widziana na spacerze na smyczy z wnuczką tej pani potem Robert jak szedł do schronu tzn dzisiaj spotkał Myszora na smyzcy z pania a to juz byl drugi spacerek dnia dzisiejszego Myszy wiec chyba bedzie ok......... Quote
solito Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No to się bardzo cieszę! Trzymam za nią kciuki! :happy1: Quote
yewcia1 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Bedzie napewno okej - Mysia bądz szczęśliwa i mocno kochana:loveu: Quote
yewcia1 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Czyli zmieniamy tytuł i na stronie Uciechowa przenosimy do nowego domku? Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 zmieniamy i przenosimy a ja co jakis czas udam sie na przeszpiegi i podpytam pana co obok mieszka Quote
Molkas Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No sąsiad to najlepszy barometr i informator :) Quote
justynavege Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 tym bardziej ze to psiarz z prawdziwego zdarzenia :lol: Quote
yewcia1 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 justynavege napisał(a):zmieniamy i przenosimy a ja co jakis czas udam sie na przeszpiegi i podpytam pana co obok mieszka Dziś wieczorem zrobię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
yewcia1 Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 yewcia1 napisał(a):Dziś wieczorem zrobię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oj wczoraj nie dałam rady:oops: Quote
justynavege Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ewa i popros Anashara o zmiany na stronei dzis spotkalam sasiada Myszki czesto ja widuje na spacerach ale Mysza ciagnie na smyczy Pania:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 dziś już chyba uda mi się wszystkie zaległości nadrobić:lol: Quote
yewcia1 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Napisałam do Moda do Szamanki już i tytuł zmieniony:loveu: Quote
justynavege Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 no masz szczescie siostra :evil_lol: bo w czwartek bym Ci dala ;) Quote
yewcia1 Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Dziękujemy Szamance za ekspresowe działanie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts