Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny jak ja zobaczylam ze Myszak na lancuchu pzry jednorodzinnym domku to w pierwszym odruchu chcialam wpasc i zrobic awanture
ale postanowilam porozmawiac z kobieta zanim otworze jape
wiec ma tak byc tylko zanim Myszka sie nei przyzwyczai ze to jej miejsce i dom

Asior ja tez najchcetniej nie dalabym zadnego psa na podworko zcy do kojca ale wg mnie ( moge sie mylic) lepiej niech pies ma choc bude przy domu Pana i pania ktorego widzi kilka razy dziennie niz boks w schronisku i na prawde zerowy prawie zerowy kontakt z czlowiekiem

w umowie adopcyjnej jest zapis ( oczywiscie tej ktora Pani podpisala) ze pies nie moze przebywać na lancuchu

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justynavege napisał(a):
No wlasnie doradzcie mi ile czasu ma uplynać by Mysza brykała wolno

Myślę, że chociaż z tydzień. Mycha musi zrozumieć, że jest już u siebie. Chociażby po to, żeby nie próbowała uciec.

Posted

Gosiu dziekujemy za foteczki :))

wiec dzisiaj zakradam sie kolo domku gdzie mieszka Mysza
zakradam by mnie nie zobaczyla bo ostatnio tak rozpaczla jak odeszlam ze Pani musiala ja smaczkami dokarmiac by nie plakala
patrze Myszor kolo budy lezy przypieta co prawda nadal i wpatrzona jak w obrazek w pana ktory cos majstrowal obok

spotkałam sasiada tej pani Pana ktorego znam i podpytuje
co tam u Myszora

dowiedzialam sie ze wczoraj Mysza długo brykała luzem po posesji a pozniej byla widziana na spacerze na smyczy z wnuczką tej pani

potem Robert jak szedł do schronu tzn dzisiaj spotkał Myszora na smyzcy z pania a to juz byl drugi spacerek dnia dzisiejszego Myszy

wiec chyba bedzie ok.........

Posted

justynavege napisał(a):
zmieniamy i przenosimy a ja co jakis czas udam sie na przeszpiegi i podpytam pana co obok mieszka

Dziś wieczorem zrobię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: