justynavege Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 fidelek dziekuje :):loveu: przepiekna aukcja :) no eraz to juz MYsza nie masz wyboru musisz znaleźć dom ! Quote
yewcia1 Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Myszka napewno znajdzie dom - dzięki takiej pięknej ofercie:loveu: Quote
Radek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czy mogę wykorzystać fragmenty opisu aukcji w ogłoszeniu Myszki? Quote
Kasia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Radek napisał(a): Czy mogę wykorzystać fragmenty opisu aukcji w ogłoszeniu Myszki? Jasne że możesz, bierz co chcesz byle tylko pomogło Myszolince znaleźć nowy domek :cool3: Quote
justynavege Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a domek Myszce bardzo potrzebny........ Quote
justynavege Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 mam wiadomość :) Mysza dzis znalazła dom :multi: wlasciwie to dom ja znalazl starsza Pani ja dzis adoptowala Myszka mieszka w dzierzoniowie i to w domku z ogrodkiem :)) Trzymajta kciuki za Myszola by sie spisal na 5 :) Quote
solito Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Hurrrraaa!!!!! A tak cos czulam, ze Myszka pojdzie szybko do domu, bo w tym tygodniu juz dwie osoby zwrocily uwage na nia. Dobrze, ze jest blisko - moze bedziemy ja odwiedzac?! P.S. Justys, to ja- Gosia. Zaczelam juz pisac na watku u Dianki, mam nadzieje, ze mi sie udalo... Quote
Molkas Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 No Myszko HIP HIP HURA!!! Dobrze, że zdążyłam Cię jeszcze wymiziać w sobotę :) Quote
justynavege Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Gosiu :)) bardzo blisko Pani Myszki zaprasza w odwiedziny :loveu: na watku Dianki sie udało :) Cieszę się ze jesteś na dogo :) Quote
Radek Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Super, że Wasz kolejny psiak znalazł dom :multi: Quote
yewcia1 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 solito napisał(a):Hurrrraaa!!!!! A tak cos czulam, ze Myszka pojdzie szybko do domu, bo w tym tygodniu juz dwie osoby zwrocily uwage na nia. Dobrze, ze jest blisko - moze bedziemy ja odwiedzac?! P.S. Justys, to ja- Gosia. Zaczelam juz pisac na watku u Dianki, mam nadzieje, ze mi sie udalo... solito - witamy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Myszko cieszę się bardzo że znalazłaś domek :multi: :multi: :multi: Quote
romenka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 nie no :crazyeye: radość w moim sercu zagosciła :loveu: Myszko trzymamy kciuki za dalszy przebieg zdarzeń i oby wszystko się dobrze ułożyło:loveu: Quote
justynavege Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 No wiec byłam odwiedzić Myszkę Zanioslam smycz bo Pani nie miała , kilka smaczków ktore Gosia zostawiła w schronisku Mysza witalą mnie slicznie , ba rozpaczałą jak odchodzilam ....... Sarsza Pani gotuje jej jedzonko , maja koty ktore sa zadbane wiec mysle ze bedzie wszystko OK jak dla mnie jedyny mankament to to ze Myszka mieszka w budzie Quote
lupe Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 a z tytulu juz sie wystraszylam.....bo wciaz taki smutny Myszko wszystkiego dobrego. Buda, no faktycznie nie bardzo, ale chociaz ciepla i gabarytami w sam raz ? Quote
justynavege Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Buda jak dla sredniego psiaka Pani sprawia wrazenie dbajacej o zwierzeta sadze na podstawie stanu bdb kotow ktore ma chwilowo Myszka jest na łąncuchu przypieta Pani chce by sie oswoila ze to jej dom i dopiero bedzie biega c luzem , na razie spacery na smyczy Quote
yewcia1 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 justynavege napisał(a):Buda jak dla sredniego psiaka Pani sprawia wrazenie dbajacej o zwierzeta sadze na podstawie stanu bdb kotow ktore ma chwilowo Myszka jest na łąncuchu przypieta Pani chce by sie oswoila ze to jej dom i dopiero bedzie biega c luzem , na razie spacery na smyczy Myszka życzę wszystkiego dobrego w nowym domku:loveu: Quote
Asior Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 justynavege napisał(a):Buda jak dla sredniego psiaka Pani sprawia wrazenie dbajacej o zwierzeta sadze na podstawie stanu bdb kotow ktore ma chwilowo Myszka jest na łąncuchu przypieta Pani chce by sie oswoila ze to jej dom i dopiero bedzie biega c luzem , na razie spacery na smyczy ojej :( przy budzie :( oj nie dala bym Myszy do budy...taka malizna...jak w zimie ona wytrzyma :( może się czepiam, ale naprawde nie dała bym nikomu psa do budy, zwłaszcza tak małej suńki jak Mysza :( Quote
Molkas Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Słuchajcie rozmawiałam o tym z Justyną. Pani. która wzięła Myszkę, mówi, że to tylko przejściowe, dopóki sunia się nie przyzwyczai, że to jej dom. Później ma być z łańcucha spuszczona. Zresztą Justyna będzie tego pilnowała i jeśli okaże się coś nie tak napewno suni nie zostawi. A teraz trzymajmy wszyscy kciuki, by mała jak najszybciej pojęła, że to jej dom. Quote
Recommended Posts