Radek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 justynavege napisał(a):Myszka nie wie co to dom łóżko schody Do łóżka to się pewnie szybko przyzwyczai :evil_lol: Quote
justynavege Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Myszorek potrzebuje dobrych fluidów na szczescie :) Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fluidy cały czas przesyłane dla Myszolinki :lol::lol: Justynko czyżby coś sie szykowało? Quote
izulkabu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='justynavege']Myszorek potrzebuje dobrych fluidów na szczescie :) ja je wysyłam cały czas :loveu: Przepraszam Was za offa ale wiecie, że kilka osób zaangażowanych w pomoc dla Uciechowa jest zadożonych i mamy taką biedę wyciągniętą ze schroniska ale jakoś wszyscy o nim zapomnieli ( ja też przyznaję że mi sprawa umknęła :-( ) zerknijcie proszę :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35352 może ktoś ma jakiś pomysł...co kilku dogomaniaków to nie jeden ;) Quote
justynavege Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fidelek jak izulka zaglada gdzies to juz musi sie cos szykować :) ma dobre fluidy :) Quote
izulkabu Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 justynavege napisał(a):fidelek jak izulka zaglada gdzies to juz musi sie cos szykować :) ma dobre fluidy :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: zawstydziłam się :loveu: Quote
yewcia1 Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 izulkabu napisał(a)::oops: :oops: :oops: :oops: :oops: zawstydziłam się :loveu: Ty się nie wstydz tylko wysyłaj ;-) Quote
justynavege Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Myszolina dziś miała sterylkę oczywiście w drodze do weta upaprała mi całą kurtke łapami :evil_lol: przy podawaniu narkozy i wybudzaniu miała akie dziwne drgania co mnie i Malgosie wystraszylo ale wet uspokoil ze nieraz tak jest pozniej juz kolnierz na głowę z ktorym poczatkowo nie wiedziala jak sie polozyc i stala kiwajac sie na nozkach ale dała radę :) Quote
justynavege Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Myszka jeszcze lekko spokojniejsza niz zwykle głodna jak wilk a tu dietka tylko troszeczkę żarełka :) Quote
izulkabu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 justynavege napisał(a):Myszka jeszcze lekko spokojniejsza niz zwykle głodna jak wilk a tu dietka tylko troszeczkę żarełka :) Myszorku buziaczki dla Ciebie :loveu: trzymaj się potem możesz zjeść całe Uciechowskie żarełko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żartowałam, dbaj o linię :loveu: :eviltong: Quote
justynavege Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 izulka nie moze zjesc wszystkiego Mysza :evil_lol: wet powiedział brzydkie słowo na nią ( ale gentelman !) otyła Quote
Radek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 justynavege napisał(a): przy podawaniu narkozy i wybudzaniu miała akie dziwne drgania co mnie i Malgosie wystraszylo ale wet uspokoil ze nieraz tak jest Nasza Sarunia przed sterylizacją miała takie reakcje na "głupiego Jasia" Quote
izulkabu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 justynavege napisał(a):izulka nie moze zjesc wszystkiego Mysza :evil_lol: wet powiedział brzydkie słowo na nią ( ale gentelman !) otyła tere fere , nie zauważyłam :) Quote
yewcia1 Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Myszka jest tylko ciut otyła:evil_lol: Quote
izulkabu Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 yewcia1 napisał(a):Myszka jest tylko ciut otyła:evil_lol: Jak znajdą się kochani Państwo to będą Myszorka odchudzać nadmiarem spacerków :loveu: tego jej życze jak najszybciej :lol: Quote
justynavege Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 MYszka melduje ze czuje sie coraz lepiej :) tylko ten kołnierz nie sprawia jej radości :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 justynavege napisał(a):MYszka melduje ze czuje sie coraz lepiej :) tylko ten kołnierz nie sprawia jej radości :evil_lol: Bardzo się cieszę, ze dziewczynka dochodzi do siebie:lol: Quote
justynavege Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Dzis ciotka Ulv miala okazje Myszorkowi kolnierz zapinać :) Quote
Kasia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 cześć Myszolinko ;) Gdzie ten twój nowy domek??? Quote
justynavege Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Myszka juz za kilka dni wydobrzeje całkowicie i bedzie gotowa by isc do domku tylko domku nie ma :shake: Quote
justynavege Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Mysia jeszzce paraduje w kołnierzu apetyt dopisuje , jest wesoła , ba dewastuje zabawki czyli wrocila do normy :evil_lol: Quote
Recommended Posts