Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kimulę można też na mikropieski wstawić. Bo jeszcze jej tam nie ma- wcześniej nie miała wątku. A z tego co wiem, to tylko pieski, które mają wątek można tam wstawiać.

Posted

[quote name='mmd']Jak Isadora jest - znaczy dobrze widziałam jamnika :)

jest dowód na jamniczość:

[quote name='Nutusia']Kimiś spała oczywiście w łóżku! Od razu się zameldowała, jak tylko ją wsadziłam (bo sama nie potrafi wskoczyć na łóżko, kanapę czy fotel). [...]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Urocza, delikatna łaciata panienka - jak z porcelany :-)
Nutusiu - odpuszczam Ci liczenie kropeczek na tym przesłodkim brzyszku! ;-)
Tylko go ucałuj koniecznie!

Trzymam coby doktor "Naprawiacz" nie miał za bardzo co naprawiać!

Posted

Policzyłam z grubsza - ponad 30 kropeczek! :crazyeye:
Za jamniczością przemawia też budowa klatki piersiowej (takie typowe wystuperczenie) i dość podły charakterek :cool3: Wczoraj spała na fotelu, ze Sławkiem, a ja szłam spać i chciałam ją jeszcze na ostatnie siusiu do ogrodu wynieść... Dostałam ząbkami za swoje!:mad: Ale ona śmieszna jest, bo nie gryzie na poważnie, tylko... daje do zrozumienia:evil_lol: Spała znów ładnie cała noc, pomimo szalejącej nad ranem burzy z ogromnie głośnymi wyładowaniami. O, i jeszcze jeden dowód na jamniczość - Kimi jest typowym beztlenowcem - śpi zakopana w kołdrę po całości. Ze śmiechu pękam, bo i boksia Lili mi się zjamniczyła - też tak śpi, a przy tym jak na boksię jest za długa i ma w sobie co najmniej 50% jamniora :diabloti: Więcej jej nie mogę dać, bo nie potrafi się sama pod kołdrę wtrynić. Czasem się budzę w nocy, bo wyraźnie czuję na sobie świdrujące spojrzenie - otwieram oczy, a to Lili stoi i się we mnie wpatruje. Uchylam wtedy kołdrę, Gliździoch się wtrynia i śpimy dalej... Kimi i Kreska same sobie potrafią kołderkę "uchylić".
Rano Kimulec pobiegał trochę po ogrodzie i nawet podskakiwała, bo usiłowała zapolować na motylki :) Mamy taki krzak przed domem, do którego kwiatów przylatują roje motyli - fajna zabawa. A teraz obserwowała co tu wypisuję, ale ją znudziło i zasnęła przy mojej nodze...
Encorton w jej wypadku to taka trochę... maść na szczury... No nic - na razie się cieszymy życiem i czekamy do wtorku. Najgorsze, że we wtorek Maleńtas nie dostanie śniadania, bo Doktor dopiero od 15-tej jest i Kimi musi być na czczo, żeby ją można było znieczulić do prześwietlania...

Posted

[quote name='Isadora7']jest dowód na jamniczość:
[/QUOTE]
Spanie w łóżku to tylko poszlaka :)

[quote name='Nutusia'] Kimi jest typowym beztlenowcem - śpi zakopana w kołdrę po całości. [/QUOTE]
O właśnie - to już absolutny dowód :)

Posted

[quote name='Paula95']Już mam informację o lekach, jakie przyjmowała Kimi. Dostawała Encorton.

[quote name='jofracy']Encorton nie działa przeciwbólowo, tylko zmniejsza stany zapalne.

Tak działa przeciwzapalnie, to steryd.

[quote name='Nutusia']Policzyłam z grubsza - ponad 30 kropeczek! :crazyeye:
Za jamniczością przemawia też budowa klatki piersiowej (takie typowe wystuperczenie) i dość podły charakterek :cool3: Wczoraj spała na fotelu, ze Sławkiem, a ja szłam spać i chciałam ją jeszcze na ostatnie siusiu do ogrodu wynieść... Dostałam ząbkami za swoje!:mad: Ale ona śmieszna jest, bo nie gryzie na poważnie, tylko... daje do zrozumienia:evil_lol: Spała znów ładnie cała noc, pomimo szalejącej nad ranem burzy z ogromnie głośnymi wyładowaniami. O, i jeszcze jeden dowód na jamniczość - Kimi jest typowym beztlenowcem - śpi zakopana w kołdrę po całości. Ze śmiechu pękam, bo i boksia Lili mi się zjamniczyła - też tak śpi, a przy tym jak na boksię jest za długa i ma w sobie co najmniej 50% jamniora :diabloti: [...]

No to masz przechlapane, kategorycznie żądam usnięcia określenia podły ona ma po prostu charakter ja na jamnika przystało. Zwyczajnie wie czego chce i jak to egzewować :lol:

[quote name='mmd']Spanie w łóżku to tylko poszlaka :)

O właśnie - to już absolutny dowód :)

Dobra to ja w takim razie daję "Certyfikat szczęśliwego Jamnika"

:cool1:

Posted

[quote name='Nutusia']Isadorko, Kimi to czwarty jamnik w moim życiu - łącznie 27 lat! Za chiny ludowe się nie wycofam ze słowa "podły" :)

No to mamy prawie identyczny staż w latach. Ja mam trochę większy (o paredziesiąt) w ilości jamników w moim życiu w tym tymczasy. Każdy kolejny, to kolejna kropka nad i w sensie ich zdecydowanego charakteru i kropka nad i w pewności że "jamnik nie jest podły ani wredny"

Posted

ciocie są małe wredne rozpychają się w łóżku zawsze muszą stawiać na swoim i żyć bez nich nie można można wprawdzie próbować ale co to za życie

Posted

Eeee... ja nie twierdzę, że jamniki są podłe - one mają tylko podły charakterek :) A to małe łaciate to niby co?... Chucham, dmucham, jeść daję, kołderką przykrywam, a jak na ręce chcę wziąć, a ona ma inne plany - zęby w ruch! :)

Posted

Jak już założymy NASZ wątek, powinno być takich domów więcej :)

I kolejne obrazki z Kimulcem w roli głównej!

Leżę na tarasie, bo trawa mokra!

Opalam się na leżaczku - tak cieplutko, że przysnęłam...

Filozof :)

Duża jestem! :)

Co tam robisz?...