Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Od razu miałam to samo skojarzenie.

Bardzo się cieszę, że mała bezpieczna, teraz będzie tylko lepiej :)

Mysza - a tego widziałaś ? Ellig mówi że też dudusiowaty ;)
http://www.dogomania.pl/threads/212555-Reksio-z-kresk%C3%B3wki-ma-depresj%C4%99.-Musimy-to-zmieni%C4%87-%29-Uda%C5%82o-si%C4%99!-Reksio-w-DS-%29

Cześć Kimi :)
Ciekawe, gdzie się spało? Mam na myśli, w której części łóżka...

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kimiś spała oczywiście w łóżku! Od razu się zameldowała, jak tylko ją wsadziłam (bo sama nie potrafi wskoczyć na łóżko, kanapę czy fotel). W nocy przebudzała się kilka razy tylko po to, żeby się... przytulić i przylgnąć do mnie ciałkiem ;) Niestety rano kawałek się przeczołgała i... zsikała na łóżko :( Ale od tamtego czasu nie załatwiła się w domu. Cały czas są drzwi otwarte, więc sobie wychodzi kiedy chce. Czasami się boi, gdy dwie rude torpedy lecą przez ogród jak piorun kulisty, w dodatku groźnie nie siebie warcząc:evil_lol: Zwiedziła cały dom, już wie gdzie co jest. Ładnie zjadła śniadanie. Potem trochę pospała na kolankach.
Będąc dziś w mieście, zajrzałam do Doktora i pokazałam mu zdjęcie RTG. Powiedział, że niestety na jego podstawie nie można absolutnie niczego stwierdzić, bo zostało zrobione bez przyśpienia psa, jest poruszone i nie widać na nim całych kończyn tylnych. Umówiłam się, że we wtorek lub w środę podjadę z Maleńką i zobaczymy. Albo Doktor będzie wiedział co z tymi nóżkami tylko na podstawie badania czy obserwacji tego jak chodzi, albo prześwietlimy ją w przyśpieniu.
Paula, przejrzałam książeczkę i nie ma śladu po leczeniu kręgosłupa. Mogłabyś się dowiedzieć jakie leki Kimi dostawała? Myślę, że to może być ważne...
Zrobiłam zdjęcia, zaraz spróbuję je przegrać, obrobić i wstawić, choć mi się limit w fotosiku skończył...

Posted

Wsadzili mnie na kanapę - chyba będzie fajnie :)

Nie schodzę z tarasu, bo tam mokro!!!

Tak dziękuję Nutusi, że mnie zabrała ze schronu

Brzuszek w kropeczki - jeszcze nie policzone :)

Psia kanapa na tarasie - tu się można opalać :)

Posted

[quote name='Isadora7']Moje jamnicze księżniczki tez nie chcą chodzic jak mokro :)

Dołozyłam 2 zdjęcia tutaj http://jamniki.eadopcje.org/psiak/313
Czy zmienić dane kontaktowe?

:cool1:
slicznie, nie moge wchodzic na Wasza strone bo od razu serce mi sie sciska i tesknota straszna za Reszka jamniczka, nie moge wziac psa a jak widze te siersciuchy ukochane to zal sciska. tak dane beda na Nutusie, podac na pw?

Posted

Tak, bardzo proszę o zmianę danych kontaktowych. I usunięcie zapisu, że Kimi bierze leki, bo... nie bierze :) We wtorek będziemy mieli jasność w temacie kręgosłupa i jej wieku, bo ma więcej niż 6 miesięcy - ząbki już dawno stałe...
"Boi się jeszcze niektórych ludzi, ale będziemy z nią pracować." - i to zdanie proszę usunąć, bo zniechęca, a wcale nie jest tak źle :)
Kimcioszek coraz weselszy, zaczyna się powoli bawić z Kreśką. I jamnik z niej pełną mordką, bo po jamniczemu uwielbia się wygrzewać na słoneczku :)
Ciocię Ulę czujnie obszczekała, ale w końcu się zaprzyjaźniły...

Posted

Porobiłam zmiany. Zrobiłam tez jej promowanie czyli będzie sie pokazywać przemiennie z innymi promowanymi w lewym marginesie widocznym z każdej podstrony. Myślę, że za parę dni da się jej zrobić zupełnie nowy tekścior. Śliczna jest.

Posted

Isadoro - bardzo dziękuję. Oby tylko się okazało, że z tymi nożynami to nie jakiś mega problem... Ale bądźmy dobrej myśli - z naszego Doktora jest naprawdę wspaniały... "naprawiacz" :)