mmd Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='mysza 1']Od razu miałam to samo skojarzenie. Bardzo się cieszę, że mała bezpieczna, teraz będzie tylko lepiej :) Mysza - a tego widziałaś ? Ellig mówi że też dudusiowaty ;) http://www.dogomania.pl/threads/212555-Reksio-z-kresk%C3%B3wki-ma-depresj%C4%99.-Musimy-to-zmieni%C4%87-%29-Uda%C5%82o-si%C4%99!-Reksio-w-DS-%29 Cześć Kimi :) Ciekawe, gdzie się spało? Mam na myśli, w której części łóżka... Quote
Paula95 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Też jestem ciekawa, jak Kimi zniosła noc . :) Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Kimiś spała oczywiście w łóżku! Od razu się zameldowała, jak tylko ją wsadziłam (bo sama nie potrafi wskoczyć na łóżko, kanapę czy fotel). W nocy przebudzała się kilka razy tylko po to, żeby się... przytulić i przylgnąć do mnie ciałkiem ;) Niestety rano kawałek się przeczołgała i... zsikała na łóżko :( Ale od tamtego czasu nie załatwiła się w domu. Cały czas są drzwi otwarte, więc sobie wychodzi kiedy chce. Czasami się boi, gdy dwie rude torpedy lecą przez ogród jak piorun kulisty, w dodatku groźnie nie siebie warcząc:evil_lol: Zwiedziła cały dom, już wie gdzie co jest. Ładnie zjadła śniadanie. Potem trochę pospała na kolankach. Będąc dziś w mieście, zajrzałam do Doktora i pokazałam mu zdjęcie RTG. Powiedział, że niestety na jego podstawie nie można absolutnie niczego stwierdzić, bo zostało zrobione bez przyśpienia psa, jest poruszone i nie widać na nim całych kończyn tylnych. Umówiłam się, że we wtorek lub w środę podjadę z Maleńką i zobaczymy. Albo Doktor będzie wiedział co z tymi nóżkami tylko na podstawie badania czy obserwacji tego jak chodzi, albo prześwietlimy ją w przyśpieniu. Paula, przejrzałam książeczkę i nie ma śladu po leczeniu kręgosłupa. Mogłabyś się dowiedzieć jakie leki Kimi dostawała? Myślę, że to może być ważne... Zrobiłam zdjęcia, zaraz spróbuję je przegrać, obrobić i wstawić, choć mi się limit w fotosiku skończył... Quote
Paula95 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Ok. :) W poniedziałek będę w schronie, to się dokładnie dowiem, jakie leki Kimi dostawała. Cieszę się, że Kimi się przyzwyczaiła. :) Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Próbujemy się pokazać z domowych pieleszy :) Z lotu ptaka :) Dwa jamniki Groźna sucz! Siedzę sobie na chodniczku Jeszcze trochę się boję... Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Kto tam szczeka za płotem?... Ewenement! Czarne pazurki na białej łapci :) Zadek i słabe łapinki... :( Taka jestem maleńka :) Jaki ten schodek wysoki! Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Wsadzili mnie na kanapę - chyba będzie fajnie :) Nie schodzę z tarasu, bo tam mokro!!! Tak dziękuję Nutusi, że mnie zabrała ze schronu Brzuszek w kropeczki - jeszcze nie policzone :) Psia kanapa na tarasie - tu się można opalać :) Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Ładnie się komponuję na kanapie, co?... :) A takie mam mordki do towarzystwa Quote
mmd Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Cudo :) Nie ma siły - jamnik w rodzinie był. I chyba krówka łaciata też :) Quote
Paula95 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=jamnik.jpg&res=medium Prześlicznie wygląda Kimi. :) Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 To pierwsze zdjęcie - trochę się bała flesza :) Teraz drepcze za Sławkiem po ogrodzie, który w większości jest pod wodą :( Dzielna dziewczynka! Quote
Mika31 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 śliczna mój Pik też ma takie nóżki tyle że u niego to było złamanie źle zaleczone a Kreska śliczna Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Nie wiemy co się okaże u Kimci - dowiemy się we wtorek. A Kreśka to też dogomaniacki nabytek - jamnik z olkuskich krzaków... Quote
Mika31 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 wiem zapisałam się na dogo i z ukrycia śledziłam jej losy Quote
ronja Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 słodka malizna, rzeczywiście w typie kochanego Dudu Quote
Ellig Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kimi ale jestes sliczna, malenka sunieczka, kochana:) Dostaniesz od ciotki 10 kg karmy zebys zdrowa byla:) Quote
Kapsel Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Nutusia'] A takie mam mordki do towarzystwa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
edek Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Wygląda na bardzo delikatną panienkę, jest śliczna :) Quote
Isadora7 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Nie schodzę z tarasu, bo tam mokro!!!Moje jamnicze księżniczki tez nie chcą chodzic jak mokro :) Dołozyłam 2 zdjęcia tutaj http://jamniki.eadopcje.org/psiak/313 Czy zmienić dane kontaktowe? :cool1: Quote
Ellig Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Isadora7']Moje jamnicze księżniczki tez nie chcą chodzic jak mokro :) Dołozyłam 2 zdjęcia tutaj http://jamniki.eadopcje.org/psiak/313 Czy zmienić dane kontaktowe? :cool1: slicznie, nie moge wchodzic na Wasza strone bo od razu serce mi sie sciska i tesknota straszna za Reszka jamniczka, nie moge wziac psa a jak widze te siersciuchy ukochane to zal sciska. tak dane beda na Nutusie, podac na pw? Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Tak, bardzo proszę o zmianę danych kontaktowych. I usunięcie zapisu, że Kimi bierze leki, bo... nie bierze :) We wtorek będziemy mieli jasność w temacie kręgosłupa i jej wieku, bo ma więcej niż 6 miesięcy - ząbki już dawno stałe... "Boi się jeszcze niektórych ludzi, ale będziemy z nią pracować." - i to zdanie proszę usunąć, bo zniechęca, a wcale nie jest tak źle :) Kimcioszek coraz weselszy, zaczyna się powoli bawić z Kreśką. I jamnik z niej pełną mordką, bo po jamniczemu uwielbia się wygrzewać na słoneczku :) Ciocię Ulę czujnie obszczekała, ale w końcu się zaprzyjaźniły... Quote
Isadora7 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Porobiłam zmiany. Zrobiłam tez jej promowanie czyli będzie sie pokazywać przemiennie z innymi promowanymi w lewym marginesie widocznym z każdej podstrony. Myślę, że za parę dni da się jej zrobić zupełnie nowy tekścior. Śliczna jest. Quote
Nutusia Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Isadoro - bardzo dziękuję. Oby tylko się okazało, że z tymi nożynami to nie jakiś mega problem... Ale bądźmy dobrej myśli - z naszego Doktora jest naprawdę wspaniały... "naprawiacz" :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Kimunia Urocza!!! Jeszcze raz dzieki Nutusia za domek dla Maleńkiej...:):):)... Quote
Recommended Posts