Isadora7 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nutusia napisał(a):A telefony w jej sprawie wciąż dzwonią i dzwonią! Wszyscy są odsyłani na stronę jamniczą ;) Bo ona wyjątkowej urody :) Quote
Paula95 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nutusia napisał(a):A telefony w jej sprawie wciąż dzwonią i dzwonią! Wszyscy są odsyłani na stronę jamniczą ;) A ja się bałam, że nikt jej nie zechce pokochać przez ten kręgosłup. Quote
Nutusia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Co tam kręgosłup - WNĘTRZE się liczy! ;) Quote
Paula95 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nutusia napisał(a):Co tam kręgosłup - WNĘTRZE się liczy! ;) Dla nas to oczywiste. :) Ale dla niektórych ludzi niekoniecznie. Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Toteż szukamy właśnie takich, dla których KONIECZNIE! :) Quote
Nutusia Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Kimcioszku, zamierzałam dać schronienie psinie gabarytowo podobnej do Ciebie i zobacz co mi się "trafiło" ;) http://www.dogomania.pl/threads/217525-Masza-za-serce-i-dom-odda-ca%C5%82%C4%85-siebie?p=17976574#top Quote
Ellig Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Zapraszamy bazarek dla Maszy http://www.dogomania.pl/threads/217887-Wszystko-dla-luksusowej-kobiety-do-26.11. Quote
Nutusia Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Przytulona do swojej ukochanej Pańci! ;) Byłam z wizytą w czwartek. Trafiłam jak po sznurku, bo zaraz po wyjściu z windy usłyszałam szczekacza. A potem mały agresor na mnie naszczekał, ale w pewnym momencie - nie wiem - poznała mnie może, bo się... zsikała z radości! :) Przytulałyśmy się, bawiłyśmy, dostałam sporo całusków. Ona jest po prostu BOSKA! Bawi się zabaweczkami, których ma całe mnóstwo. Ma swoje łóżeczko, z którym wszędzie podróżuje i to jej zapewnia spokój i bezpieczeństwo. Nie stwarza żadnych problemów - jest posłuszna, pięknie jeździ samochodem. Towarzyszy swojemu Panu w treningach biegowych;) Słodki, szczęśliwy, bezpieczny i kochany pies! CUDNIE!!!! Quote
ludka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Alez ona jest fotogeniczna. Slodziak, widac, ze szczesliwa kruszynka. :) Quote
Ellig Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nutusia napisał(a):Elu, DZIĘKUJĘ! :) Nie ma za co:) Quote
Paula95 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Jak tam nasza kruszyna się miewa w swoim domu?:) Quote
Nutusia Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Mniemam, że fantastycznie ;) W wolnej chwili napiszę z prośbą o jakąś fotencję... A dziś pojechała do równie superowego domku Luśka - będzie Kimusiową prawie sąsiadką:razz: Quote
Paula95 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Ooo;) W takim razie życzę powodzenia. Quote
Nutusia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Ciotki, w cuda wierzycie?... Jeżeli nie, najwyższa pora zacząć!!!! Takiego oto sms-a dziś dostałam od Zuzi - Kimciowej Pani: Piszę jak się Kimi miewa... Otóż ostatnimi czasy jej kondycja się poprawiła, nauczyła się SAMA WSKAKIWAĆ NA ŁÓŻKA! :) Już nie trzeba jej podsadzać! Właśnie jedziemy na Mazury, więc się wyszaleje. Pozdrawiamy serdecznie! I co Wy na to?... Już wierzycie?.... ;) Quote
Paula95 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ależ oczywiście, że wierzymy!:) Cieszę się ogromnie! Quote
yunona Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Fantastycznie czyta się takie bajkowe zakończenia :) Pozdrawiamy domek Kimusi a dla niej mnóstwo mizianek :)))))) Quote
Recommended Posts