Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
A telefony w jej sprawie wciąż dzwonią i dzwonią! Wszyscy są odsyłani na stronę jamniczą ;)

A ja się bałam, że nikt jej nie zechce pokochać przez ten kręgosłup.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Przytulona do swojej ukochanej Pańci! ;)
Byłam z wizytą w czwartek. Trafiłam jak po sznurku, bo zaraz po wyjściu z windy usłyszałam szczekacza. A potem mały agresor na mnie naszczekał, ale w pewnym momencie - nie wiem - poznała mnie może, bo się... zsikała z radości! :) Przytulałyśmy się, bawiłyśmy, dostałam sporo całusków. Ona jest po prostu BOSKA! Bawi się zabaweczkami, których ma całe mnóstwo. Ma swoje łóżeczko, z którym wszędzie podróżuje i to jej zapewnia spokój i bezpieczeństwo. Nie stwarza żadnych problemów - jest posłuszna, pięknie jeździ samochodem. Towarzyszy swojemu Panu w treningach biegowych;) Słodki, szczęśliwy, bezpieczny i kochany pies! CUDNIE!!!!

• 1 month later...
Posted

Mniemam, że fantastycznie ;) W wolnej chwili napiszę z prośbą o jakąś fotencję...

A dziś pojechała do równie superowego domku Luśka - będzie Kimusiową prawie sąsiadką:razz:

Posted

Ciotki, w cuda wierzycie?... Jeżeli nie, najwyższa pora zacząć!!!!

Takiego oto sms-a dziś dostałam od Zuzi - Kimciowej Pani:
Piszę jak się Kimi miewa... Otóż ostatnimi czasy jej kondycja się poprawiła, nauczyła się SAMA WSKAKIWAĆ NA ŁÓŻKA! :) Już nie trzeba jej podsadzać! Właśnie jedziemy na Mazury, więc się wyszaleje. Pozdrawiamy serdecznie!

I co Wy na to?... Już wierzycie?.... ;)