Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O i "moja" Kimi doczekała się wątku. :) Jutro będę się musiała z kruszyną w schronie pożegnać. Nutusiu, bardzo Ci dziękuję. Masz WIELKIE serce!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Paula95']O i "moja" Kimi doczekała się wątku. :) Jutro będę się musiała z kruszyną w schronie pożegnać. Nutusiu, bardzo Ci dziękuję. Masz WIELKIE serce!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]Paula Ty nawet nie wiesz jak Nutusia na nia czeka :)

Posted

[quote name='Paula95']O i "moja" Kimi doczekała się wątku. :) Jutro będę się musiała z kruszyną w schronie pożegnać. Nutusiu, bardzo Ci dziękuję. Masz WIELKIE serce!:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Wyściskaj ją, ale nie płacz, bo taki DT to jak wygrana loterii :) U Nutusi wolno wszystko - kraść jedzenie, rozwalać dom, wynosić garderobę do ogródka, a w nagrode sa zawsze głaski, mizianka i spanie w łóżeczku z pańciostwem ;) No chyba że łóżeczko się zarwie (było, było), ale naprawi się :)

Posted

Powodzenia, będziesz pobierała sesje z psim psychologiem żeby nie pogorszyć sytuacji psinki, chyba, że jesteś przekonana, ze sama sobie poradzisz (w co bardzo wierzę).. Buziaki dla KIMI.

Posted

[quote name='mmd']Wyściskaj ją, ale nie płacz, bo taki DT to jak wygrana loterii :) U Nutusi wolno wszystko - kraść jedzenie, rozwalać dom, wynosić garderobę do ogródka, a w nagrode sa zawsze głaski, mizianka i spanie w łóżeczku z pańciostwem ;) No chyba że łóżeczko się zarwie (było, było), ale naprawi się :)[/QUOTE]

Płakać można tylko z radości. :) Wyściskam od wszystkich cioć:)

Posted

[quote name='edek']Sunia piękna, na tych fotkach nic nie wskazuje, żeby miała problem z kręgosłupem. Biedna maleńka. U Nutusi będzie miała jak w niebie :) i pewnie szybko domku nie będzie szukała.[/QUOTE]
pewnie, ze nie bedzie dlugo szukala, bo juz znalazla - o co sie zalozycie? ;)

Posted

[quote name='kakadu']pewnie, ze nie bedzie dlugo szukala, bo juz znalazla - o co sie zalozycie? ;)[/QUOTE]

????????

Bo aż się gęba cieszy - mów co wiesz! Natychmiast!!!! :):):):)

Posted

Witam wszystkich Wielbicieli, Śledczych i Podglądaczy :loveu:
Kimciol wyrusza z Poznania o 17.25 i planowo w Wwie będzie na 20.20. Siostra mojego Małża - dogowy i miauowy "przewoźnik" będzie jej towarzyszyć w podróży, a my ze Sławkiem obie dziewczyny odbierzemy z dworca. Potem jeszcze 30-40 minut w aucie i będziemy w domu.
Na razie sprzątam chałupę, co by nie stresować Maleńkiej odkurzaczem i mopem. A poza tym norma - orkiestra, kwiaty, łowickie pasiaki! :evil_lol:
O żadnym domu stałym nie słyszałam, ale jeśli się znajdzie - będzie BOSKO, bo ponoć kolejna piękność z innego schronu już by się chętnie ustawiła w kolejce do mojego zoo :razz:
Panienką z dobrego domu to Kimi nie będzie, bo u mnie rzeczywiście cienko z konsekwencja i dyscypliną :shake: Byle tylko dziewczyny się polubiły. Lesio z godnością przyjmuje kolejne damy do swojego haremu :eviltong:
No, lecę sprzątać dalej - trzymajcie kciuki za podróż, no i za powitanie w domu...

Posted

Dzięki Beka, bo Ellig się ze mnie śmiała i mówiła, że ona tylko łapki jamnicze ma :( Zobaczycie, takie jej fotki zrobię, że championat dostanie od ręki :)

Posted

[quote name='Nutusia']Dzięki Beka, bo Ellig się ze mnie śmiała i mówiła, że ona tylko łapki jamnicze ma :( Zobaczycie, takie jej fotki zrobię, że championat dostanie od ręki :)[/QUOTE]Championat archeologa:):):)