Kinia1984 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Poznałam dzis ślicznotkę na akcji zerwijmy łańcuchy:) zapisuję:) Quote
Paula95 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kinia1984 napisał(a):Poznałam dzis ślicznotkę na akcji zerwijmy łańcuchy:) zapisuję:) Malutka też walczyła o lepsze życie dla swoich kolegów? ;) Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 A jasne, że walczyła! Przykułyśmy się do budy, a co! ;) Kinia - witaj! :loveu: Docha, dzięki za odwiedziny - zapraszamy częściej! No, to teraz mam w domu jedną Bohaterkę i jedną... Gwiazdę! Kimuszek się wystroił w twarzową obróżkę i smyczkę od Cioci Ellig i pojechał się promować do stolicy!:eviltong: Wzięłyśmy chustkę "szukam domu" - rozmiar dla naszego wilka Lupusa, bo to dla niego - którą owinęłam Kimcię wprawie w całości. Na życzenie uchylałam chusteczkę i pokazywałam psa w całej krasie :evil_lol: Zainteresowanie było duże - oczywiście każdy chciał głaskać, ale nie każdy mógł. Księżniczka dokonywała wyboru albo się godząc na głaski albo pokazując ząbki!:cool3: Kilku osobom zostawiłam swój nr telefonu. M.in. Dorocie Sumińskiej, która zapytała mnie wprost "dlaczego jej Pani nie zostawi - w czym może przeszkadzać taki mały pies?". Nie przekonały jej moje argumenty, że mam swoich szt. 3, bo ona ma... 20:razz: Kilka telewizji "zdjęło kadr", filmując naszą piękność, a jak! A ona jak prawdziwa gwiazda - obracała łepek i mrużyła oczęta;) Zdjęcie zrobiła jej Agnieszka Szulim i obiecała, że wstawi na FB (zostawiłam jej nr telefonu oczywiście). A potem wziął ją na ręce Michał Piróg, ale jej się nie spodobało i go... dziabnęła:diabloti: Na szczęście się nie zniechęcił, spróbował jeszcze raz - tym razem w towarzystwie Marty Krupy - i za odwagę i determinację dostał... buziaka:razz: Też obiecali, że wstawią zdjęcia na FB:multi: Michał jak zobaczył nożynki Kimluca powiedział, że... niezła z niej tancereczka:lol: A gdy zapytałam czy nadałaby się do You can dance powiedział, że z pewnością znalazłby się odpowiedni styl dla niej;) Po tylu wrażeniach, wstąpiliśmy jeszcze z Kimuszką do restauracji, gdzie dostała kurczaka na porcelanowym talerzyku! :eviltong: Trochę się panience w łepku poprzewracało, bo po powrocie do domu odgryzała się Lili i Kresce, ale do wieczora jej przeszło i już znowu są kumpelami - bo każda szanująca się Gwiazda musi umieć się porozumieć z "tłumem zwykłych wiejskich burków":evil_lol: Quote
AMIGA Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ojeeej, a ja dzisiaj w "Pytaniu na śniadanie" widzialamn tę akcję ale jakoś Was nie widziałam :-( Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Bo ludzie przy budach się zmieniali, żeby każdy mógł zaprotestować ;) Aaaaa... i zapomniałam napisać, że zadzwoniła do mnie wczoraj pani z Aleksandrowa (ta, co to jej suka zdechła, a córka ma labladorkę, która musi raz mieć szczenięta). Wielce była oburzona, że tyle czeka na wizytę wolontariusza. No to jej spokojnie tłumaczę, że i tak sunia jeszcze nie do adopcji, bo sterylka... No tak, ale wolontariusza nie było - pani mi na to. To ja, że trzeba poczekać, że widocznie nie ma nikogo, kto mieszka w pobliżu, a dojazd kosztuje, ale gdyby pani zwróciła koszty... Pominęła milczeniem i znów swoje, że nam na adopcji nie zależy. Mówię, że wspominała o wnuczku, a Kimi nie za bardzo do dzieci. Miałam przez weekend 6-letniego chrześniaka i kilka razy pokazała na niego ząbki, gdy za bardzo był "namolny". Ale pani wnuczek ma 2,5 roku i jak się mu powie, żeby pieska nie ruszał, to nie rusza... No!:cool3: W końcu rzuciła słuchawką mówiąc, że jest tyle psów do adopcji, że ojej!!!! No właśnie ;) Quote
Jasza Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 O mamo, to miałyście dzień gwiazdorski pełen wrażeń! To się teraz telefony rozdzwonią!!!! A zdjęcia Kimi z akcji to będą?? Quote
santino Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 No właśnie będą??? Oj, może gdzieś wśród protestujących czaił się jakiś Domek :) Nadmienię, że znaleziony przeze mnie niegdyś Poker (mix ONka i chyba rotka) znalazł dom właśnie na podobnej akcji - marszu (NIE)milczenia, gdzie dzielnie maszerwoał w koszulce "szukam domu" więc może i tej gwieździe się poszczęści :) Trzymam kciuki!!!! Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Ja zdjęć nie robiłam, bo nie wzięłam aparatu - wiem, możecie lać ile wlezie... :( Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że nosiłam Gwiazdę na rękach, a gdy ją na chwilę przekazywałam w inne ręce, nie była zadowolona i się wyrywała... Tak więc "zdolne internetowo" osoby zachęcam do odwiedzenia profili (czy jak to się tam nazywa) Agnieszki Szulim, Michała Piróga i Marty Krupy - tam powinny się niebawem pojawić zdjęcia naszej Star ;) Quote
Ellig Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Zdjec jeszcze nie wstawili jak beda to dam znac.........:) Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Bardzo dziękuję, mój Ty Agencie Specjalny :) Quote
Ellig Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję, mój Ty Agencie Specjalny :) na razie tyle............ http://www.psy.pl/galerie/go:1/art57.html Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 :) Pierwszy z prawej to Roch Siemianowski - mieszka w Łomiankach. Mają z żoną (przeuroczą osobą) adoptowane psiaki ze schronu i kotka z bazaru... Jutro się z nim spotykamy w sprawie poprowadzenia koncertu charytatywnego na boksie ;) Na nim się Kimciś poznała i dała wygłaskać ile wlezie :) Quote
edek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To co Kimulki czekamy na super domek :) Quote
Paula95 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ale nasza Kimi będzie znana! Teraz to domek musi być! :) Quote
Jasza Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Idę sobie pooglądać przy porannej kawie! A dzisiaj w Uwadze reportaż - będę Kimi wypatrywać. Quote
Nutusia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Naprawdę? Nie wiedziałam! Mam nadzieję, że zdążę dotrzeć do domu, bo mam spotkanie w sprawie koncertu charytatywnego na boksiołki... I jeszcze zdradzę, bo przesądna do przesady nie jestem i zapeszania się nie boję:eviltong:, że koresponduję mailowo z bardzo miłą Panią z warszawskiego Ursynowa. I jeśli nie Kimi, to inny "szczęściarz" ma szanse na super domek!!!!:multi: Quote
santino Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Jasza napisał(a):Idę sobie pooglądać przy porannej kawie! A dzisiaj w Uwadze reportaż - będę Kimi wypatrywać. Ja też!!! Właśnie widziałam gdzieś zapowiedzi w necie :) Quote
Nutusia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Wypatrujcie sporej baby z chustką z napisem "szukam domu" - pod chustką jest ukryta Kimi ;) Quote
feliksik Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 spójrzcie proszę - Dumka uciekła, potrzebna pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/203567-Dumka-zaginęła-w-lesie!!-IZDEBNIK-K.KRAKOWA.POMOC-W-POSZUKIWANIACH-POTRZEBNA!?p=17662585#post17662585 Quote
Jasza Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nutusia napisał(a):Wypatrujcie sporej baby z chustką z napisem "szukam domu" - pod chustką jest ukryta Kimi ;):diabloti: To chyba wyglądało, jakbyś to Ty domu szukała...:diabloti: Quote
Nutusia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Jasza napisał(a)::diabloti: To chyba wyglądało, jakbyś to Ty domu szukała...:diabloti: Prawie... ;) Ale to jednak Kimciuszka wzbudzała największą sensację, gdy już ją ktoś... dostrzegł :) Quote
Recommended Posts