Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edek napisał(a):
Tak kochana Nutusiu chodzi o D&P, jak zwykle :(

Kreseczka wczoraj już była bardzo zmęczona i zdenerwowana, dzielna dziewczynka. Należy jej się nagroda :). Mam nadzieję, że się nie obraziła jak Ciotak ( czyli ja ) czasami ją nazwała Kimi. Bo na Kimi mówię Mini hihihih

Kimi-Mini bardzo mi sie podoba:)

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Niezastąpiona Ciocia Ellig ;)
Pewnie chodzi o Pixie i Dixie... Zaraz się biorę za realizację mojego szatańskiego planu w tym temacie...

Ale jeszcze tylko napiszę - na tym wątku, bo tu zagląda Amiga ;), że Kreska jest bezapelacyjną BOHATERKĄ!
Wczoraj cały dzień uganialiśmy się w centrum Wwy za psim uciekinierem. Kresia na swych krótkich łapinkach przez 8 godzin pokonała chyba kilkadziesiąt kilometrów. I gdy już się poddaliśmy i grupa poszukiwawcza zamierzała się rozejść, Kresia ZNALAZŁA Amiego w krzakach! Po powrocie do domu padła jak betka. Gdy wieczorem ułożyłam ją obok siebie na podusi i przykryłam kołdrą, rano zastałam ją w tej samej pozycji, tyle że na drugim boczku :) Moje słoneczko kochane! W ten sposób się "zrewanżowała" za to, że jej też ocalił życie psiak, który ją znalazł w krzakach, porzuconą jako 8-tygodniowe szczenię...

Ale się poryczalam jak bóbr jak to przeczytalam. "Moja" dzielna Kreseczka. Te jej małe łapinki nieźle się musiały napracować.
Nutusiu ucałuj ją bardzo mocno ode mnie i szepnij jej na uszko, że nadal ją baaaaardzo kocham

Posted

Dzięki Amigo - wszystko zrobię tak, jak napisałaś :)

Jaszko - cisza, niestety :( Kolejny pakiet ogłoszeń jej muszę wykupić + allegro i gumtree. Jak pisała mgie na innym wątku, trzeba wznawiać ogłoszenia co 2 tygodnie. Przez zamieszanie ostatnich dni, zaniedbałam trochę sprawę promocji własnego malucha... Postanowiliśmy ze Sławkiem, że poczekamy ze sterylką do końca września, bo skoro nie ma domu na horyzoncie, nie ma się co śpieszyć. Tym bardziej, że "przepisowy" termin od cieczki do sterylki to 2 miesiące.

Posted

A ja mam ostatnio same maile i telefony w sprawie psów, które już w domach i których ogłoszenia daaawno nie odnawiane.
Nie wiem jak to jest....

Posted

Nutusia napisał(a):
Notuj kontakty - będziemy podsyłać "zamienniki" ;)

Taaa, dzisiaj dzwoniła Pani z glosem dziecka, i mowi "Dzień dobry, ja w sprawie tego pieska ZA DARMO".
Normalnie słyszałam duże litery w Jej głosie...:p

Posted

Nutusia napisał(a):
E nie... no na takie dictum to ja dziś Krechulcowi powiem, że Ciocia Amiga to wcale jej nie kocha i już całkiem o niej zapomniała ;)

To ja na takie dictum przyjadę i zabiorę Krechulca do Krakowa i jej wytłumaczę, że Ciocia Nutusia bardziej kocha Kimi :evil_lol:

Posted

[quote name='mysza 1']To jest oficjalna strona schroniska w Józefowie, można na bieżąco poczytać co się dzieje i co jest prawdą ;)
http://schroniskojozefow.pl/

Niewątpliwie bieda straszna i pomagać im trzeba.
Niestety nie moge tutaj napisac w czym tkwi glowny problem tego schroniska .......................................

Posted

Cholercia, ponoć pani z Aleksandrowa (ta, której zdechła suczka, a suczka rasowa bez rodowodu jej córki musi mieć raz szczeniaki) się obraziła i napisała Jaszce, że nam na adopcji nie zależy. No faktycznie... nie zależy ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Cholercia, ponoć pani z Aleksandrowa (ta, której zdechła suczka, a suczka rasowa bez rodowodu jej córki musi mieć raz szczeniaki) się obraziła i napisała Jaszce, że nam na adopcji nie zależy. No faktycznie... nie zależy ;)

Kompletnie się rozsypałam - nie wiem, jak Wy możecie się pogodzić z tą obrazą ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Cholercia, ponoć pani z Aleksandrowa (ta, której zdechła suczka, a suczka rasowa bez rodowodu jej córki musi mieć raz szczeniaki) się obraziła i napisała Jaszce, że nam na adopcji nie zależy. No faktycznie... nie zależy ;)

No i wreszcie ktoś odkrył Wasze nędzne zamiary i powiedział prawdę

Posted

[quote name='Nutusia']Kimucha - zdemaskowali nas!!!!!!!!!!!!! :)

Lubię Śląsk ;) Niech się dopytują, może się nie obrazimy ;)

To masz szczęście!:mad::loveu::eviltong: