Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eloise, jakim cudem masz tak czysto w łóżku? U mnie pościel po zmianie jest natychmiast cała w kłakach, a jak zaczną się deszcze to będę happy jak mi prześcieradło dwie doby przetrzyma...

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aż musiałam obejrzec tą fotkę dokładnie :D chyba zrobiłam ją w dniu, w którym zmieniłam pościel! :) zwykle po nocy przescieradło jest czarniutkie od sierści, często podsikane przez Jonatana, a na pewno ulane ;) więc zmieniam codziennie lub co 2 dni, piorę, suszę i tak w kółko... moje przescieradła niedługo znikną, sa juz tak cieniutkie :) muszę sie zmobilizować i nabyc nowe ;)

Jak sie ma Kini-mini i ferajna? Dalej jesteście zalani? u nas jezioro w piwnicy. sąsiedzi mówią, że przez 40 lat takiej wody nie mieli!

Posted

Nutusia napisał(a):
U nas woda tfu, tfu opadła... Ale w ogrodzie nadal grząsko :(
Kini-mini i ferajna mają się świetnie - dokazują ile wlezie!

Wspólczuję Ci Nutusiu, ze mieszkasz na takim podmokłym terenie... miałam kiedyś działkę ogrodową i jak deszcz padał to było tak grząsko, ze odechciewało sie jeździć na nią :shake:a Kapsel był tak zapaskudzony, że pełno wszędzie błota było :shake: a on tylko jeden, a u Ciebie cała ferajna :shake: i ile łapek do zostawiania śladów.

Posted

Nutusia napisał(a):
Łojesu... już nawet tych łapek nie liczę, żeby się nie stresować! Tym bardziej, że jest kilka takich, którym mało i się "doprawiają" w oczku wodnym :)

:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

Nutusiu - poproszę o konto na które zbieracie pieniadze dla Kimi.
Albo jeżeli Baloniary zbierają - to takie konto.
No...w każdym razie, chcę wpłacić 50 PLN - tylko, po wypłacie ;-)
Dziekuję za wszystko.
Dla Kimi - uściski.
Szczęściara jakich mało.

Posted

E tam - wystarczy, że mój Małż w kaloszach do domu wchodzi:angryy: A ponoć ludzie są na wyższym poziomie w hierarchii gatunków?... :cool3:

Jaszko, daj spokój, przecież ja... "nie dla pieniędzy"! :evil_lol:
Kimuszka póki co "bogata z domu", a z tego co wiem, Baloniary jeszcze nie opracowały regulaminu wpłat. Bardzo dziękuję za chęć pomocy;)

Posted

Cioteczki, czy znacie kogoś kto umie robić allegro wyróżnione ???? Młody psiak od marca szuka domu, jest coraz bardziej przygaszony, potrzebuje swojego człowieka :(

Posted

Nutusia napisał(a):
U nas woda tfu, tfu opadła... Ale w ogrodzie nadal grząsko :(
Kini-mini i ferajna mają się świetnie - dokazują ile wlezie!

U Was to nawet pałki w rowach przy szosie rosną....sama widziałam. Nad jezioro nie musiałam już jechać. A z tych pól już plonów się nie zbierze , nawet koniem się nie wjedzie. Proponuję przerzucić się na uprawę ryżu....niestety:roll:

Posted

Jak to "sama widziałam"??!?!?!?!? I nie zajrzałaś do nas?!?!?!?!?!?!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Jak powiem psom to Ci tego nie darują!

Edek, lil_ka robi przepiękne allegra - jakie chcesz! :) Wyróżnienie chyba polega na tym, że się więcej płaci, ale nie wiem dokładnie, bo w tym temacie jestem kompletny tuman :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Jak to "sama widziałam"??!?!?!?!? I nie zajrzałaś do nas?!?!?!?!?!?!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Jak powiem psom to Ci tego nie darują!

Edek, lil_ka robi przepiękne allegra - jakie chcesz! :) Wyróżnienie chyba polega na tym, że się więcej płaci, ale nie wiem dokładnie, bo w tym temacie jestem kompletny tuman :(

...mazowieckie/na południowe:loveu:

....droższe, chyba od 12 zł

Posted

Nutusia napisał(a):
Na południu Mazowsze te trzciny i pałki widziałaś?... ;)
U nas też są!

Jechaliśmy na południe z wnukiem na wypoczynek. Pałki rosły na ulicy Al. Jerozolimskie tuż przed Pruszkowem. To był poczatek lipca, rowy były na równo z jednią wypełnione deszczówką ....