Nutusia Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Bo to taki boksio... zjamniczony jest :) Ale się Kreśka z Kimciuchem rozszalały - jedno wielkie stepowanie małych łapek tylko słychać, tak się bawią :) Quote
mmd Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Szaleją? To wszystko w normie :) To zdjęcie jest mocno "eksportowe" (tak na przyszłość): http://img707.imageshack.us/img707/5196/dscf0207a.jpg Quote
Paula95 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ale prześlicznie wszystkie trzy razem wyglądają. :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Zdjęcia fantastyczne: trzy gracje, potwór, minka.... super!!! Szczęśliwe dziewczynki we wspaniałym domku!!! Quote
Kapsel Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ciotki zajamniczone na wątek się zbiegły :razz: a to malutkie, toż to bokser w całej okazałości, tylko w wersji mini mini :mdrmed: Quote
Sarunia-Niunia Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Kapsel']Ciotki zajamniczone na wątek się zbiegły :razz: a to malutkie, toż to bokser w całej okazałości, tylko w wersji mini mini :mdrmed:[/QUOTE] Hihihi... Nio... Normalnie 100% boksera-mini, a nawet mikro...:):):)... Quote
Havanka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Isadora7']Nie nooo te uszy mnie rozwaliły Mnie też !!!! Quote
Igiełka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Kimi ma to coś co sprawia że Wszyscy zwracają na Nią swoją uwagę a uszyska boskie :loveu: Quote
Nutusia Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Wczoraj byłam cały dzień zajęta i nawet nie włączyłam komputera. Dziś nadrobię zaległości - będą nowe zdjęcia, a przede wszystkim wieści od naszego Doktora - jedziemy po południu - trzymajcie kciuki!!!! Kimuś w porządku, rozbrykała się na dobre, bawi się z Kreską (z Lili wciąż jeszcze nie ma śmiałości, choć Gliździoch bardzo by chciał :)), sama sobie wychodzi do ogrodu, poluje na muchy i komary i jest psem całkowicie udomowionym :) Quote
Jasza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 To czekamy na wieści od Doktora. Uściski. :-) Quote
Ellig Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Nutusia']Wczoraj byłam cały dzień zajęta i nawet nie włączyłam komputera. Dziś nadrobię zaległości - będą nowe zdjęcia, a przede wszystkim wieści od naszego Doktora - jedziemy po południu - trzymajcie kciuki!!!! Kimuś w porządku, rozbrykała się na dobre, bawi się z Kreską (z Lili wciąż jeszcze nie ma śmiałości, choć Gliździoch bardzo by chciał :)), sama sobie wychodzi do ogrodu, poluje na muchy i komary i jest psem całkowicie udomowionym :)[/QUOTE] Ja trzymam caly czas:):):) Quote
mmd Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Czekam na wieści od doktora. Oby to było coś do naprawy! Quote
Nutusia Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Oby! Na razie cierpię, bo maleńtas nie dostał śniadania, a wraz z nim - solidarnie - cała reszta! Śpią teraz wyczerpane głodem :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ojejku! Przecież pisałaś wcześniej, że lekarz dopiero o 15-tej... Będą głodować do popołudnia? Biedne Niuniusie... Quote
yunona Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Śliczna Kimunia, oby badania wypadły dobrze. Encorton rozwala wątrobę u ludzi i nie wiem jak to u psiaków działa. Oby wszystko było ok. Quote
Nutusia Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='Sarunia-Niunia']Ojejku! Przecież pisałaś wcześniej, że lekarz dopiero o 15-tej... Będą głodować do popołudnia? Biedne Niuniusie...[/QUOTE] No niestety, od 15-tej, ale musi być na czczo do "fotografii". Gdyby był rano, wczoraj by kolacji nie dostała - na jedno wychodzi :) A reszta tak się wczoraj nafutrowała ciasta z rabarbarem i jabłkami (niektóre kawałki KRADZIONE!!!!), plus kardziony melon, plus smaczki od Cioci Ludki - nic im nie będzie, jak solidarnie pogłodują :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Uff... to dobrze, że najedzeni od wczoraj...:):):)... Trzymam kciuki za Kimcię i za dobrą diagnozę!!! Quote
ataK Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 I jak diagnoza? Przy okazji zapraszam do antykwariatu z podpisu ;) Quote
Recommended Posts