Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kapsel']Ciotki zajamniczone na wątek się zbiegły :razz: a to malutkie, toż to bokser w całej okazałości, tylko w wersji mini mini :mdrmed:[/QUOTE]

Hihihi... Nio... Normalnie 100% boksera-mini, a nawet mikro...:):):)...

Posted

Wczoraj byłam cały dzień zajęta i nawet nie włączyłam komputera. Dziś nadrobię zaległości - będą nowe zdjęcia, a przede wszystkim wieści od naszego Doktora - jedziemy po południu - trzymajcie kciuki!!!! Kimuś w porządku, rozbrykała się na dobre, bawi się z Kreską (z Lili wciąż jeszcze nie ma śmiałości, choć Gliździoch bardzo by chciał :)), sama sobie wychodzi do ogrodu, poluje na muchy i komary i jest psem całkowicie udomowionym :)

Posted

[quote name='Nutusia']Wczoraj byłam cały dzień zajęta i nawet nie włączyłam komputera. Dziś nadrobię zaległości - będą nowe zdjęcia, a przede wszystkim wieści od naszego Doktora - jedziemy po południu - trzymajcie kciuki!!!! Kimuś w porządku, rozbrykała się na dobre, bawi się z Kreską (z Lili wciąż jeszcze nie ma śmiałości, choć Gliździoch bardzo by chciał :)), sama sobie wychodzi do ogrodu, poluje na muchy i komary i jest psem całkowicie udomowionym :)[/QUOTE]
Ja trzymam caly czas:):):)

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Ojejku! Przecież pisałaś wcześniej, że lekarz dopiero o 15-tej... Będą głodować do popołudnia?
Biedne Niuniusie...[/QUOTE]

No niestety, od 15-tej, ale musi być na czczo do "fotografii". Gdyby był rano, wczoraj by kolacji nie dostała - na jedno wychodzi :) A reszta tak się wczoraj nafutrowała ciasta z rabarbarem i jabłkami (niektóre kawałki KRADZIONE!!!!), plus kardziony melon, plus smaczki od Cioci Ludki - nic im nie będzie, jak solidarnie pogłodują :)