Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie potwierdzenie też dostałam, chodziło mi raczej o potwierdzenie jak np jest u nas lub w niemczech np ukraina przysłała potwierdzenie mailowo, prawde mowiąc nie mam pojecia czy wogole jakieś wysyłają dlatego wole podpytać :)

Posted

My także postanowiliśmy spędzić kilka dni w Rumunii przy okazji zahaczając z naszym ogarem o wystawy w Targu Mures. Na zgłoszenia psa też dostałam maila potwierdzającego... i na razie tyle.
Czy ktoś będzie nocował w pensjonacie Vila Chesa?
Jeśli tak - zapraszamy na "biesiadę" i nocne polaków rozmowy ;)

Posted

Lokis masz psa czy sunię? ;) My będziemy w pensjonacie Vila Chesa ;) 3 bordery i 1 wilczak :)

No i pytanie: ktoś wie, co rozumieć pod pojęciem Doggy Party? ;) w sobotę o 22:30? ;) Przewidywane jakieś stroje wieczorowe hihih?? :)

Posted

Witam! My niestety nie załapaliśmy się na ten pensjonat - nie znalazły się miejsca dla 5 osób i 3 psów. Żałujemy. Może ktoś ma namiary na jakiś inny, równie sympatyczny, w pobliżu?

Posted

W samym miasteczku w Continental Targu Mures Hotel są jeszcze dostepne pokoje w tym terminie , wejdz np na booking com wpisz termin zaznacz że z akceptacją zwierząt coś jeszcze powinno sie znaleźć.
w Vila Chesa jeszcze kilka dni temu widziałam były wolne pokoje teraz juz nie pokazuje. Pytaliscie sie też mailowo o wolne pokoje ?
Lokis od kiedy tam jesteście ? Do zobaczenia na miejscu :D

Posted

Gia napisał(a):
Lokis masz psa czy sunię? ;)

LOKIS to pies pełną... :eviltong: he, he, he... no... ze wszystkimi atrybutami :evil_lol:

Będziemy w pensjonacie od czwartkowego wieczoru. Do poniedziałku.
Mam nadzieję, że poznamy Polskie ekipy i spędzimy fajnie kilka chwil :knajpa:

Parafrazując:
:terazpol: Polacy na obczyźnie - łączmy się!!! :terazpol:

Posted

My jestesmy w pensjonacie Koronka ;P...i tez juz nie mozemy sie doczekac wyjazdu. Planujemy przybyc na miejsce w piatek po poludniu. A lista wystawcow powinna byc lada moment...przynajmniej tak kolezance pytajacej o stawke odpowiedzieli mailowo :).

Posted

A możesz dać jakiś namiar na pensjonat Koronka? My w końcu wstępnie zamówiliśmy on line pokoje w hotelu polecanym na stronie wystawy, ale nie odpowiadają na maile z zapytaniem czy na pewno akceptują psy - pisaliśmy po niemiecku, po angielsku i nic.:shake:

Posted

LOKIS -- DZIEKI :) ooo to się ciepło zapowiada w/g tej prognozy... hmm fajnie :)
My mamy w planie być w piatek po poludniu na miejscu . musimy zrobić wieczorek zapoznawyczy :)
oj gdzie ta stawka, bo umieram z ciekawosci ...