Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Hooop do nieba :) Piękna suczka :) Mam nadzieję, że znajdzie kochajacy dom :lol: A moze DT stanie się DS... kto wie :cool3: :D Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 nie nie ona ma szanse na domek jest ładna podobna do rasy, także lepej dac domek starszemu pieksowi, doroslemu już niż szczeniaczkowie, na którego na pewno gdzies czeka rodzina:)owszem straciłam miesiąc temu jamnisia anszego 16 letniego, ale w jego miejsce ewentualnie dorosły,starszy Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Ojej przykro mi.. [*] .. ale za to możesz dać domek innemu potrzebujacemu psiakowi ;) No nic.. podnosimy suńkę, i mamy nadzieję że ktoś się zainteresuje;) Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 własnie zmniejszam fotki do ogłoszeń rzecz jasna wstawię tutaj, może komus się sunia spodoba:) prosze bardzo królewna Lunisława hehehe vel.jelonek bambi:) Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 a tu mała sjesta:)no dobra i moja twarz:) Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 ogłosiłam ślicznotkę na: http://allegro.pl/luna-szczeniak-jak-wyzel-pointer-szuka-domu-i1766857470.html kupiepsa adopcjapsa eoferty.com tablica.pl Quote
Jagoda1 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Lunkę wnikliwie obejrzał okulista z Polikliniki Weterynaryjnej w Kortowie, stwierdził, ze to uraz mechaniczny rogówki, juz gojący się. Dla przyspieszenia zapuścił krople, uprzedzał, ze bolesne, ale mała nawet nie zdązyła zareagować, potem jeszcze żel do oczka... Pan dr powiedział, ze będzie wszystko dobrze, nie bedzie śladu po rance. Zagladał skomplikowana nową (!), "maszyną" do oczu... Generalnie Lunka zachowywała się jak dama. Przy okazji okazało sie, ze malutka ma niewielki wyciek z pochwy, to szybciutko odbyło sie usg, wyszło niewielkie zapalenie, "młodzieżowe". Dostała lek dopochwowy. Nie musze pisać, że wzbudzała duże zainteresowanie.:) Widać, że sunia pomału przywyka do nowego otoczenia, raczej jest ostrożna. Na zewnątrz jest niepewna, ogonek ma pod brzuszkiem. W samochodzie czuje sie b. dobrze. Troszke przybyło jej ciałka, ale to nadal niebywała chudzinka na patyczkowatych nóżkach. Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 a właśnie zpaomniałam napisac, że w aucie jest ok:):):)jutro będzie sprawdzian, czy niszczy w domu:)ale nie sprawdzimy do końca, bo ma towarzystwo, gdyby była sama to może by coś poskubała hehe Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Wzbudzała duze zainteresowanie? Ktoś chciał ja wziąć? :) A jak z kotami? :) Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 sprawdzałam na kotka sąsiada..bardziej była zianteresowana miską z jedzneiem niz kotem, który siedział jej nad głową...za królikiem tez nie pogoniła,a biegał luzem po domu z wegą,większych psów troche obawia się, ale myślę, że powinno byc ok jak sie przyzwyczai:) Quote
Jagoda1 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Falkaa']Wzbudzała duze zainteresowanie? Ktoś chciał ja wziąć? :) A jak z kotami? :)[/QUOTE] Kotom przyglądała się bez emocji, bo bardziej ją interesowała ich miseczka z karmą. Quote
Falkaa Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 No to super :loveu: Suńka jest prześliczna.. napewno długo nie posiedzi ;) Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 heheh żesmy sie zmówiły z Pani Jagoda hehe Quote
anetek100 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 to wstawię jeszcze walki psów:)hehe http://tinypic.com/player.php?v=65a88k&s=7 Quote
anetek100 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 a dzisiaj Lunka juz pieknie czeka przed kuchnia na jedzonk, neistety w momencie otwierania lodówki, wyjmowania misek itp to istny szał nie patrzy na nic leci, ale ptoem pieknie czeka, zatem mysle, że nowy domek cwicząc z nią dalej będzie miał pojętną sunię:)co ja gadam juz jest mądra i pojętna:) Quote
MARCHEWA Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Anetek,śliczna dziewuszka z tej Luny,miała fuksa,że wpadła właśnie na ciebie;) Quote
anetek100 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 dziekuje w jej imieniu-przeekażę..Lunkajuż śmielej idzie na smyczy, kupiłam im piłeczke piszczącą, to Lunka gdy piłka zapiszczy boi się, albo wyje do niej nie szczeka warczy a wyje heheheheh to jest psiak wielonaturowy hehe aha zostały dzisiaj psiaki 4 godz same:)w dużym pokoju mamy drzwi bez szyby chwilowo, hehehe ale zostawiłam je zmaknięte, Wega tłuścioch nie przeskoczy ale Lunka owszem:)jakw eszłam były poza pokojem dużym,ale Lunka już mamie pomotała włóczke potem przeskoczyła spowrotem jak gdyby nigdy nic:)w pokoju moim zostawiłam im stare kapcie, kartonik, scierki, ale nie bawiły sę, zatem jak luna ma psa obok nie rozrabia:) Quote
anetek100 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 aaa jelonek babmib naprawde biegnie nawet jak bambi tak delikatnie jak konik w kłusie hehe...już śmielsza jest jeśli chodzi o spacerki, chodzi za moją wegą, która już ze smutnej suni zrobiła sie wesołym psiakiem dzięki Lunce:)razem szaleją, nawet ta starsza zaczepia...szkoda,że o 4 w nocy ale ehehehehe jest ok:):):)siusia na podkład jesli nie wytrzyma w nocy a tak to ładnie na pojutku...na inne psy zauwazyłam burczy na spacerze..ale na wege tez na początku burczala:)ogólnie super psinka:)uwielbiam ją:) Quote
anetek100 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 jeszcze moruska jej zrobiłam:)porobię jeszcze gumtree i inne:) http://www.morusek.pl/ogloszenie/69617/LUNA-szczeniak-jak-wyzelpointer-szuka-domu/ Quote
Recommended Posts