Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba tak ci dzisiaj też moiwli,ze chca malucha by od poczatku miec radochę w jego nauce, widzec postępy..ale jak nie dorosly to moze maly szczeniak ktory duzop nie urosnie...Warszawa odpada pewnie, ale jak mówie obiecałam to plis chociaż pogadaj z nimi a jestem wdzięczna i tak dziękuję ci Kochana:)powiedziec,ze wyzly lataja po meblach,ze skacza,itp-no moze nie az tak by nie znienawidzili rasy hehehe ale takżeby dać do zrozumienia,że to taki na serio wariat....leci nie patrzy:)u mnie jest ok spokojna szaleje ale nie aż tak w nowym miejscu dzisiaj miałam przykład to istny czort, jak zobaczylam balkon otwraty to myslałam ze zawalu dostane....dywnay nosila,na stol wlazila po wersalce skakala jak zając, a w kawalerce to pewnie po ścianach będzie latac, bo lubi biegac...

Posted

teraz okupuje kucyhnie z resztą psiaków..karmie ją 3-4 razy dziennie małymi porcjami, bo nadal rzuca sie na jedzneie,duże ilości rzadziej to na bank nic dobrego..dostaje kurczaczka z ryżykiem także dodatkowo,dostała trochę na spróbowanie innego mięska od jagoda1 zjadła dziękujemy i smakowało, psiaki jedza też gotowane warzywa,twaróg i jogurcik naturalny....Lunka lubi bawić sie kartonami-nauczyła ją tego moja Wega,a Wega nauczyła sie od Nikusia jamniczka
[*]..ogólnie "fajoska" sunieczka:)jeszcze zachowawcza,powściągliwa, zapiera się gdy boi się hałasu,szczekania,trzeba pilnowac by nie czmychnęła...balkon u tych ludzi to taki tlyko na powieszenie prania,jedna osoba by sie nie zmieściła, więc nie wyobrażam sobie jak Luna leci przez całe mieszkanie i z rozpędu wypada z 3 piętra:(o losie..

Posted

dziękuję:):):):):):)a ja mam już wieści z domku w Tychach,wprawdzie tylko tyle,że domek cudowny,ale jak będe miała informacje co i jak to napiszę:)domek z Olsztyna odpada,jutro zadzwonie powiem,że wybrany inny;)

Posted

to już wiem..Państwo dom z ogrodem-duuużym ogrodem,13 letnia córka....maają ONkę 10 letnią...ihabe z męzem mają jak najlepsze zdanie o nich...mam gwarancję, że będzie hehehe ewentualna kontrola,ale przede wszysktim tak ich polibuli,że i wspólne spacerki z psami...kamien z serca;):):)od początku byłam za Tychami, ale jednak odległośc i niepewność budziła obawy..także zdecyduje się chyb a na jej wyjazd tam co myślicie???aha Pana z Wawy i tak można sprawdzić, na serio inny szczeniak może pojedzie...

Posted

domek z Olsztyna odwołany,Pan powiedział,że trudno pomoga innemu, powiedziałam,że jak chca pomóc to warto zajśc do schroniska popatrzeć, poszukać i dac dom innemu

a tu Lunka wczoraj...robienie fotek jej na dworze to hehehe sztuka, bo wszystko ja interesuje:)ale i powoduje,że troche sie boi...najlepiej jak jedna osoba trzyma druga robi zdjęcia

Posted

Tanitka to go choc ublagaj na DT ;)...
Radomski wyzelek nie ma zadnej opcji narazie...ech.

tanitka napisał(a):
umówię sie z Panem, ale ktoś kto szuka szczeniaka nie będzie chciał psa dorosłego, tak to jest....

Posted

ja zaproponuje Panu wątek na przygarne psa, może sie skusi:)wiem,że jeden szczeniak jeszcze biega luzem w jednej miejscowości no ale nie widziałam go jakiś czas, także byśmy posuzkali szczeniorka dla nich

Posted

tu nie chodzi o pierwszego, lepszego szczaniaka. Państwo szukaja jakiś czas pieska, ale Lunka ich chwyciła ze serce. Nie zapraszaj ich na dogo, bo wyjdzie że ja szłam na wizytę jak Ty już decyzję podjełaś, ze Luna jedzie do Tych.