Jump to content
Dogomania

Pobity KLIFFORD nareszcie ma swój dom!!! :-))) I koleżankę brzydulkę!;-) :-)

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Garaz mam nieogrzewany a przy dwojce maluych dzieci - 3 letnie i 8 tygodniowe, niestety nie moglabym sie chorym psiuakiem zajac.
Popytam kto ma miejsce w domu, bo Kliford nie nadaje sie do zimego i ciemnego garazu tylko do cieplego domu.
Dam znac jak cos ustale.

Posted

Biedny psiaczek ale macie racie tak daleko nie wolno w takim stanie go do mnie transportować! I ten mój wredny kundel do tego! On by go denerwował.
Podnoszę biedna psinkę.
Domeczku szukamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

AśkaK napisał(a):
Klifford wciąż na Książęcej.:-(
Karina1002, bardzo Ci dziękuję, ale Kliffek nie nadaje się na długą podróż.:oops: Poza tym okazuje się, że potrzebuje spokoju i pomieszczenia, gdzie nie przebywają inne zwierzęta dlatego, że jeśli np.podskoczy z radości do innego psa lub zacznie wariować w klatce na widok innego zwierzęcia, to te niezrośnięte jeszcze odłamki kręgów mogą się przesunąć i przeciąć rdzeń kręgowy.:oops:

Tak myslałam :(, że w jego stanie domek z innymi zwierzakami, to nie najlepszy domek. Potrzebny domek spokojny i w okolicach Warszawy.
Podnoszę.