Jump to content
Dogomania

Pobity KLIFFORD nareszcie ma swój dom!!! :-))) I koleżankę brzydulkę!;-) :-)

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kliffek już od połowy dnia cały i szczęśliwy w Domu Tymczasowym!!!:multi: :multi: :multi: :bigcool:
Jazdę z lecznicy zniósł dobrze, był też już na pierwszym spacerze ze swoją opiekunką. :loveu: Jeszcze przez ok tydzień będzie mieszkać w klatce, potem już odzyska wolność, oczywiście w granicach bezpieczeństwa.
Powarkuje na mężczyzn :oops: ale poza tym to pieszczoch. Mam nadzieję że z czasem oswoi się też z męskim towarzystwem.

Uff, to był naprawdę ostatni dzwonek, lecznica zagroziła że psa wydadzą do schroniska jeśli p.Asia teraz go nie zabierze.:shake:

NOWEJ OPIEKUNCE KLIFFKA PRAGNĘ Z CAŁEGO SERCA BARDZO PODZIĘKOWAĆ !!! :calus: :Rose:

Posted

AśkaK napisał(a):
O zadłużenie zapytam jutro :oops: , podobno mają policzyć ulgowo ale chyba też włos na głowie stanie, Klifford był w lecznicy 3 tygodnie.:roll:

Nie martw się Asiu, może rozłożą na raty, deklaruję wpłatę w styczniu na pewno. W tym miesiącu parę groszy przesłałam mam nadzieję, że się przydadzą choć to kropla w morzu. Podaj potem wysokośc zadłużenia. Uściski dla Klifcia i jego Pani :iloveyou:

Posted

Ewusek napisał(a):
bardzo sie ciesze, ze wszystko idzie dobrze :-)
teraz tylko trzeba bedzie szukac prawdziwego domku dla Kliffka bo u p. Asi to tymczas.

Tymczas to u p.Beatki a nie Asi.:p

Nie wiem jeszcze ile wyniósł rachunek, ale wiem że na konto Fundacji wpłynęło na Kliffka łacznie 70 zł: dwie wpłaty po 20 zł plus jedna wpłata 30 zł. Darczyńcom bardzo dziękuję!:Rose:

Posted

Kliffek sprawuje się świetnie!:loveu: Bardzo chętnie wychodzi na spacerki, podaje pięknie łapę i nawet z pankiem się już zaprzyjaźnił - wczoraj oglądali razem mecz.:cool3: :lol: Fotki od Beatki:

"Tak mi tu dobrze." :loveu:

"Umiem dawać łapkę."

"Przystojniak ze mnie".:loveu:

"A plecki już prawie nie bolą".

Posted

Hey wszystkim. Kliffek ma się dobrze, jest wesoły i kochany. Szybko się u mnie zadomowił, mam nadzieję że równie szybko wróci do zdrowia :-) Buziaki od Kliffcia dla wszystkich jego wielbicieli :)

Posted

Beata25 napisał(a):
Hey wszystkim. Kliffek ma się dobrze, jest wesoły i kochany. Szybko się u mnie zadomowił, mam nadzieję że równie szybko wróci do zdrowia :-) Buziaki od Kliffcia dla wszystkich jego wielbicieli :)

Beata jesteś the best! że dałaś Kliffordowi domek!:loveu:

Mam nadzieje że się w nim zakochacie i już nigdy nikomu nie oddacie;)

Posted

Niestety nie wiem jak to bedzie, na razie zadaklarowalam pomoc tymczasową, ja jestem wolontariuszką i u mnie ciągle są jakieś psiaki na tymczasie, biorąc Kliffka na zawsze pozbawiam szansy zatrzymania sie u mnie innych psiaków w potrzebie :placz:

Posted

Hej Beatko!!!:multi: Miałam taką nadzieję że tu zajrzysz i sama coś opiszesz :p - w końcu nie ma to jak wieści z pierwszej ręki!:lol:

Ja tak gwoli formalności tylko napiszę, że rachunek w lecznicy wyniósł 690 zł.:oops: Nie wiem jakim cudem, ale znalazła się osoba która zasponsorowała leczenie Klifforda!:loveu: :multi: Jednak Kliffek potrzebował nowej smyczy, p.Asia ma mu też kupić jakąś fajną karmę - czy osoby które wpłacały na leczenie Kliffka zgadzają się na takie przeznaczenie tych pieniędzy?