AśkaK Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Znam Legiona23 osobiście!:-) Zaraz go zagaję.:cool3: Quote
Ewusek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Garaz mam nieogrzewany a przy dwojce maluych dzieci - 3 letnie i 8 tygodniowe, niestety nie moglabym sie chorym psiuakiem zajac. Popytam kto ma miejsce w domu, bo Kliford nie nadaje sie do zimego i ciemnego garazu tylko do cieplego domu. Dam znac jak cos ustale. Quote
Legion23 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 psa nie wezmę, ale chociaż podniosę wątek Quote
ewatr Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Diegula napisał(a):Domku gdzie jesteś??????????????? ???????????????? :-( Quote
Vika_Bari Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Biedny psiaczek ale macie racie tak daleko nie wolno w takim stanie go do mnie transportować! I ten mój wredny kundel do tego! On by go denerwował. Podnoszę biedna psinkę. Domeczku szukamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
karina1002 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 AśkaK napisał(a):Klifford wciąż na Książęcej.:-( Karina1002, bardzo Ci dziękuję, ale Kliffek nie nadaje się na długą podróż.:oops: Poza tym okazuje się, że potrzebuje spokoju i pomieszczenia, gdzie nie przebywają inne zwierzęta dlatego, że jeśli np.podskoczy z radości do innego psa lub zacznie wariować w klatce na widok innego zwierzęcia, to te niezrośnięte jeszcze odłamki kręgów mogą się przesunąć i przeciąć rdzeń kręgowy.:oops: Tak myslałam :(, że w jego stanie domek z innymi zwierzakami, to nie najlepszy domek. Potrzebny domek spokojny i w okolicach Warszawy. Podnoszę. Quote
AśkaK Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Kliffek do góry, pokaż się biedaku na pierwszej stronie.:-( Quote
izulkabu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 ewatr napisał(a):SOS dla Klifforda :-( Klifford do góry:-( Ludki pomóżcie biedakowi... Quote
BeataA Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Cały czas nie ma żadnej informacji o jakimś domku? :( Quote
ewatr Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 izulkabu napisał(a):Czy on cały czas jest w lecznicy ? ?????? kto moze pomóc :-( Quote
AśkaK Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Mogę tylko wątek podbijać piesku.:-( Quote
przyjaciel_koni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pilnie tymczas dla chorego psiaka !!!!!! Quote
Recommended Posts