LALUNA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 dorotak napisał(a):Hmmmm :hmmmm: , nie macie wrażenia, że coś dziwnego stało się z wynikiem Słowenii? Jestem pewna, że długo byli na 4 miejscu, a teraz mają ponad 100pt (czyli tak jakby komuś przyznali jednak DIS)... :crazyeye: Hmmm Słowenia to tam gdzie Silvia? To w tym układzie wyszło ze jej wtrynili te punkty. Bo miała tylko 5 pkt karnych za zrzutkę. I to by sie zgadzało, bo wczesniej zdaje sie mieli 7 pkt karnych Quote
LALUNA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):O kurcze ale sie teraz wątek rozwija :razz: Niestety filmików żadnych nie oglądne poczekam, aż na youtube będą :eviltong: To dziś w końcy tylko drużyna eMek nasza startuje tak? ten masz na youtube http://www.agility-wc2007.no/tickets/saturday/silvia_trk/ Quote
Mudik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):O kurcze ale sie teraz wątek rozwija :razz: Niestety filmików żadnych nie oglądne poczekam, aż na youtube będą :eviltong: To dziś w końcy tylko drużyna eMek nasza startuje tak? Tak tylko M-ki ale właśnie jest klka fajnch filmików na oficjalnej na youtube. Quote
dorotak Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 LALUNA napisał(a):Hmmm Słowenia to tam gdzie Silvia? Tak. LALUNA napisał(a): To w tym układzie wyszło ze jej wtrynili te punkty. Jedyne, czego można by się w tym biegu przyczepić, to chyba zbyt wczesnego opuszczenia stołu... Ciekawe, czy o to chodziło??? No i wygląda na to, że już koniec. Polska drużyna 14/23. Quote
LALUNA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 dorotak napisał(a):Tak. Jedyne, czego można by się w tym biegu przyczepić, to chyba zbyt wczesnego opuszczenia stołu... Ciekawe, czy o to chodziło??? No i wygląda na to, że już koniec. Polska drużyna 14/23. No własnie, oglądałam ten filmik ze 3-4 razy. Nie pomyliła tor, jedyny bład to zrzutka. Stół opuszczony prawidlowo. KIedy został uruchomiony szybki dzwiek TITITITITIT miała prawo zejsc i to zrobiła. Wiec tu było wszystko dobrze. No wiec wychodzi mi tylko dopinig :diabloti: No bo innej przyczyny to ja nie widze. Ale chyba nie robią badań na tych MŚw antydopingowych. No wiec zupełnie nie wiem o co chodzi.:p Quote
dorotak Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 LALUNA napisał(a):Stół opuszczony prawidlowo. KIedy został uruchomiony szybki dzwiek TITITITITIT miała prawo zejsc i to zrobiła. Chyba, że tak... Wydawało mi się, że powinna doczekać do końca tego "tititititi" :evil_lol:. No to też nic nie widzę... LALUNA napisał(a):No wiec wychodzi mi tylko dopinig :diabloti: Wydało się, że La dostała wczoraj chrupki "extreme power"? :diabloti: :evil_lol: Quote
LALUNA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Chyba, że tak... Wydawało mi się, że powinna doczekać do końca tego "tititititi" :evil_lol:. To tititititi bedzie trwało dopóki pies nie zejdzie ze stołu i guziczek snie bedzie naciskany blatem :eviltong: Ale na stronie jeszcze nie widze oficjalnie zatwierdzonych wyników, moze poszli protestować? :cool3: A swoją droga moze na jakis chrupkach jest ten pirenejczyk, bo takie czasy wali :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Na miejscu Słowenii złożyłabym wtedy skargę, nie dopuśiłabym do takich podejrzanych rzeczy!!!!!!!!!!! obejrzałm klejny raz i wyraźnie słychać 5 razy TI i na ten ciągły i to w trakcie ciągłego jest zeskok, u mnie za nim gładko pójdzie filmik youtube to fragmentami idzie i właśnie na końcu odliczania się zatrzymało i widać czarno na białym ,że stół bezbłędnie! Może ją dotknęła jest taki moment,że wygląda jakby ją musneła niechcący ale krde to nie było celowe dotknięcie, tylo pokazanie ręką a pies biegnąc mógł musnąć ale nie sądzę by oto poszło. Ciekawa jestem jak się to skończy??? Quote
Rauni Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 http://www.agility-wc2007.no/sfiles/8/68/1/picture/img_7878.jpg http://www.agility-wc2007.no/sfiles/9/68/1/picture/img_7884.jpg http://www.agility-wc2007.no/sfiles/0/78/1/picture/img_7886.jpg Quote
LALUNA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 o Funny i Orka . Jaki lot z hustawki Rauni a nie wiesz coś wiecej o Slowenii? Moze na jakimś forum pisza? Quote
LALUNA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 A ja już wiem. :p Dorotak Ty czarownico, skad wiedziałas :evil_lol: Wydało się, że La dostała wczoraj chrupki "extreme power"? :diabloti: :evil_lol: Tylko ze to nie było wczoraj ale dzisiaj. Zostały wniesione na ring przygotowawczy - to taki gdzie z niego się od razu wchodzi na start. TAka strefa ciszy. Quote
Rauni Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Nie wiem :shake: Ale na filmiku słychać, że po biegu Silvii podają jej czas, więc nie wygląda to jak jej detka. Trzeba będzie poczekać na wyniki w rozbiciu na poszczególnych zawodników, mam nadzieję, że opublikują, no i na więcej filmików... Quote
LALUNA Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rauni napisał(a):Nie wiem :shake: Ale na filmiku słychać, że po biegu Silvii podają jej czas, więc nie wygląda to jak jej detka. Trzeba będzie poczekać na wyniki w rozbiciu na poszczególnych zawodników, mam nadzieję, że opublikują, no i na więcej filmików... Rauni już wszystko wiadomo. Patrz post wyzej. Że jej detka, wiedzielismy od poczatku bo tylko ona załapała 5 pkt karnych i one zostały zastapione detka Quote
dorotak Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 LALUNA napisał(a):Dorotak Ty czarownico, skad wiedziałas :evil_lol: Przecież cały dzień siedzę przed komputerem i mantruję "skuś baba na dziada, skuś baba na dziada ..." - w końcu musiało się udać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale poważnie, to wolałabym, żeby detek z takich powodów "organizacyjnych" w ogóle nie było :shake: To często wynik stresu czy nieporozumienia a nie celowego działania... Szkoda... Quote
Mudik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Kurde pogięło ich Sylvie i La mają oficjalnie wpsana Disq nie wierzę chyba nie jesteśmy wszyscy ślepi , to MUSI zostać wyjaśnione!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też minęłam się postem nie wierzę:-o ,żeby taka osoba jak Sylvie stosowała doping:shake::shake: widać ktoś przyuważył,zrobili badanie i klops jestem w szoku:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Rauni Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Eeee, zdaje się, że ostatnia wersja mówi o wniesieniu na ring smakołyków, nie o dopingu? W takim wypadku trudno się czepiać decyzji organizatora, z własnych doświadczeń na MŚ wiem, że bardzo podkreślają, żeby niczego nie wnosić na ring, mówią to na spotkaniu z kapitanami drużyn i w ogóle przy każdej okazji. W zeszłym roku przy wejściu na ring przygotowawczy stały kubełki, gdzie się zostawiało piłeczki, smakołyki etc., przypuszczam, że w tym roku jest podobnie. BTW, znamy już drużynowych Mistrzów Świata w small i medium. Nasza drużyna 16/23. Quote
Mudik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rauni napisał(a):Eeee, zdaje się, że ostatnia wersja mówi o wniesieniu na ring smakołyków, nie o dopingu? W takim wypadku trudno się czepiać decyzji organizatora, z własnych doświadczeń na MŚ wiem, że bardzo podkreślają, żeby niczego nie wnosić na ring, mówią to na spotkaniu z kapitanami drużyn i w ogóle przy każdej okazji. W zeszłym roku przy wejściu na ring przygotowawczy stały kubełki, gdzie się zostawiało piłeczki, smakołyki etc., przypuszczam, że w tym roku jest podobnie. BTW, znamy już drużynowych Mistrzów Świata w small i medium. Nasza drużyna 16/23. Ups myślałam,że te chrupki to jakieś specjale dopingowe:oops::oops::oops::oops::oops: Kurde ale pech to chyba z nerwów zapomniała zostawić poza ringiem, tak też przez chwilę myślałam ale nie byłam pewna czy ten przygotowawczy traktują jak parcour ,że i tam jest zakaz zabawek i smaczków. CHolera to im współczuję:roll::shake: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ale się narobiło :crazyeye: kurcze chyba bym sie w tyłek ugryzła jakbym się w takiej sytuacji znalazła.... Ups myślałam,że te chrupki to jakieś specjale dopingowe:oops::oops::oops::oops::oops: O to ja chce takie dla Bandziorka ! :evil_lol: Quote
Rauni Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Ale się narobiło :crazyeye: kurcze chyba bym sie w tyłek ugryzła jakbym się w takiej sytuacji znalazła.... Koleżanki z drużyny ja ugryza... :evil_lol: Quote
Mudik Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Rauni napisał(a):Koleżanki z drużyny ja ugryza... :evil_lol: Oj tak ! Zwłaszcza,że chyba 100 karnych jest za DIS więc bez tego byli by na 2 miejscu mając 7,85 pkt karnego:roll: Quote
Robull Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Silvia jest wyjątkowo doświadczoną zawodniczką i ma niebywale cudowny stosunek do życia, a w tym i do agility. Jeśli popełniła błąd (błąd, to błąd, nie ważne jaki), to trudno - każdemu się zdarza i tyle! A pieprzenie, że gdyby nie ten jej błąd, to jej reprezentacja byłaby na 2 miejscu... żenada! Ciekawe, czy miałabyś odwagę powiedzieć jej to prosto w oczy? Nawet nie wiesz, ile jest punktów karnych ze detkę. No tak, ale przecież na forum można być mądrym i mówić co się chce, bo ono wszystko zniesie i pewnie dlatego ma taka popularność... Proponuję, pokażcie na parkurze swoją klasę, a nie w necie. Choć klasy i tu nie pokazujecie :( Żygać się che... P.S. Inna specjalistka agility nawet nie wie, z jakiego kraju jest Silvia! A niech tylko ta specjalistka spróbuje mi znów zmoderować posta, to... Quote
IraKa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Chyba trochę przesadzasz. Jaka żenada??? Przecież nikt na Silvię złego słowa tu nie napisał. Odbieram dotychczasowe posty raczej jako wyrazy sympatii. Wszyscy przejęli się jej wpadką i o tym piszą. Co w tym złego?:crazyeye: Pewnie że wpadka to wpadka i zdarza się najlepszym ( i nie dopatrzyłam się żeby ktoś tutaj robił jej z tego zarzut) ale też prawda że gdyby nie to to jej drużyna byłaby na II miejscu. Stwierdzenie faktów jest żenujące?:crazyeye: Żenujące jest to że podkomisja agility nie zorganizowała jak trzeba wyjazdu do Norwegii i dwóch zawodników zostało w Polsce. Quote
dorotak Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Robull napisał(a):A pieprzenie, że gdyby nie ten jej błąd, to jej reprezentacja byłaby na 2 miejscu... żenada! Cóż za klasa :klacz: , charme :klacz: , elegancja :klacz: i kultura :klacz: !!! No brawo, brawo :klacz: - żadna tam "żenada", czy coś w tym stylu... Robull - to wolny kraj. Nie musisz się katować i brać udziału w rozmowie, która najwyraźniej Cię przerasta (bo nic nie zrozumiałeś :niewiem: ). Robull napisał(a):Żygać się che... A z tym się wyjątkowo zgodzę :evil_lol: I podobnie jak IraKa czekam, aż bez żenady Podkomisja wyjaśni, dlaczego mamy niepełne dwie drużyny na MŚA... :hmmmm: Quote
Flaire Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 dorotak napisał(a):I podobnie jak IraKa czekam, aż bez żenady Podkomisja wyjaśni, dlaczego mamy niepełne dwie drużyny na MŚA... :hmmmm:I dlaczego było to zamieszanie ze startem dwóch obecnych smallików w indywidualnym jumpingu - to też warto by wyjaśnić. :roll: Quote
Recommended Posts