PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 zrobcie cos zebym mogla go zobaczyc :modla: Quote
Sajko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ja też nie mogę i dooopa blada, bo na komp nie mogę lewych programów wrzucać:-( Plusz 41 na czysto tylko za czas 7pkt, Melisa z punktami i za czas i za odmowę... Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 czy przebieg Sylvie jest płatny mi sie wyświetla forbidden :-(( Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mudik napisał(a):czy przebieg Sylvie jest płatny mi sie wyświetla forbidden :-(( Nie był dostepny. Ale teraz jest zbyt duzo chetnych i ja sie nie łaczę. Ale widziałam go ze 3 razy:lol: Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mudik napisał(a):czy przebieg Sylvie jest płatny mi sie wyświetla forbidden :-((Nie, jest za darmo - tylko oczywiście ja mogę go ogladać tylko w migawkach - ale to przez mój komp. :roll: Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Mudik napisał(a):czy przebieg Sylvie jest płatny mi sie wyświetla forbidden :-(( Moze wieczorkiem sie pojawi cos na you tube...... Quote
Rauni Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Chyba wrzucają coś ze smalli, bo mi się pokazuje, że strona jest "under maintenance". Widziałam kiedyś w Czechach na zawodach tę dziewczynę, która jest na pierwszym miejscu, super są :) Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ciekawi mnie ta ruska suczka, która z dwiema odmowami miała czas 30,54! :-o Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Ciekawi mnie ta ruska suczka, która z dwiema odmowami miała czas 30,54! :-o No z takim imieniem, co sie dziwisz...:cool3: Quote
Ludek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Ciekawi mnie ta ruska suczka, która z dwiema odmowami miała czas 30,54! :-o Tez na nią zwrócilam uwagę. Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):No z takim imieniem, co sie dziwisz...:cool3:No ja wiem - dlatego Misia ma na drugie Błyskawica! :lol: :roflt: Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ludek napisał(a):Tez na nią zwrócilam uwagę. Nie tylko Wy nie tylko Wy:lol::lol: byłaby może i na podium bez tych odmów,ale pech pewnie stres przewodnika. Quote
Sajko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czy to nie jest nasz Plusz??? http://www.agility-wc2007.no/sfiles/8/55/1/picture/img_7263.jpg Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Pluszowych psow bylo wiecej....ale moze to i nasz :niewiem: A czy na dzisuaj to juz koniec? Nie bedzie druzynowych ? Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 To mi nie wygląda na Plusza, za to jeden z szelciaków (ten na slalomie) wyglądał mi na Blusia - ale nie jestem pewna... :niewiem: Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a): A czy na dzisuaj to juz koniec? Nie bedzie druzynowych ?Może przerwa obiadowa? :niewiem: Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No to korzystajac z przerwy: to widzieliscie? http://www.youtube.com/watch?v=H4sySOn9lnM Czy tam Pipi sie przypadkiem nie przewinela? Ps. zastanawialams ie czy zapodac to tutaj czy na ten mily topik o kopiowaniu uszu i ogonow...:cool3: Quote
Rauni Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie, to nie Pipi, to taki psiak z Niemiec chyba, miał zdaje się najlepszy czas wtedy, tylko jakiś błąd. Za to z całą pewnością przewija się tam Lo Silvii Trkman, Myra de Drayeres (2 razy na 2 miejscu na MŚ) i O'Neill, pies który w zeszłym roku na EO miał lepszy czas na jumpingu od La. Aczkolwiek mnie zastanawia, przeciwko czemu to ma być argument - te psy z ogonem biegałyby równie dobrze, a może i lepiej... Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Rauni napisał(a):Aczkolwiek mnie zastanawia, przeciwko czemu to ma być argument - te psy z ogonem biegałyby równie dobrze, a może i lepiej...Żartujesz, naprawdę nie rozumiesz??? :-o No dobra, to wytłumaczę - to nie jest argument za kopiowaniem ogonów, ani przeciw zakazom ich kopiowania - to jest argument przeciw zabranianiu czołowym zawodnikom startów tylko dlatego, że - zgodnie z prawem i najczęściej również zgodnie z wymogami macierzystych klubów kynologicznych - mają kopiowane ogony. Widzisz, niektórzy nie lubią, jak czołowych zawodników wstrzymuje się w ten sposób od startów... :roll: Niektórzy nie lubią startować - a szczególnie zwyciężać - w stawce, która nie składa się ze wszystkich czołowych zawodników. Quote
TuathaDea Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Rauni napisał(a):Aczkolwiek mnie zastanawia, przeciwko czemu to ma być argument Przeciwko przyznawaniu przez FCI organizacji takich imprez krajom, gdzie obowiązują takie durne przepisy, które zaniżają poziom zawodów. Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No pokazują się wyniki drużynowe, ale tylko całościowo, bez wyników indywidualnych przebiegów... Muszę iść spojrzeć, czy zapodali już torek i jak ten torek wygląda, bo jakoś straszniście dużo błędów w tych drużynowych przebiegach... Jak dotąd tylko jedna drużyna ma na czysto... Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hehehe - STÓŁ MAJĄ W DRUŻYNOWYCH!!! :-o Quote
Rauni Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Torek nie wygląda jakoś przerażająco, pewnie dlatego mało czystych przebiegów :) Ciekawe, czy stół będzie też w indywidualnym agility... wcale mnie ten powrót stołu nie cieszy... :( Quote
Magda i Saga Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 podajcie mi link do jakiś filmików, bo nie umiem znależć, a szczególnie Sylvi przebieg Quote
Recommended Posts