Saba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Kurcze ciekawe jak corsa biegła ze aż taki czas :-( co tam sie stało :shake: Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Saba napisał(a):Kurcze ciekawe jak corsa biegła ze aż taki czas :-( co tam sie stało :shake: Czasu detek nie podaja. Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):Czasu detek nie podaja. Kurcze ale mnie nerw bierze jeszcze 5 psów i rodzinka Vica biegnie juz mnie będą palce boleć :lol:maja numer 289 WOOOOW!!!!!:multi::multi::multi::multi: Mudiki Rules!!!! Brawo Polona 15 miejsce i czas 30.18 super świetny debiut, ja ja sie ciszę aż mi dech zaparło jak czekałam kiedy sie wyświetli ich wynik, YOOOPIII !!!:multi::multi: Quote
Saba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):Czasu detek nie podaja. ups fakt robie kilka rzeczy, tylko szybko tu zaglądam i zobaczyłam 52 i dis :oops: Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A mnie jakiś czas nie było i dopiero teraz się zorientowałam :oops:, że mediumki biegły inny tor niż large, stąd te czasy! :lol: Quote
Sajko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ale fajny tor w smallach:lol: mega trudne zakręty/ wybieranie hopek, a jednoczesnie super płynny, żadnego momentu zatrzymania:cool3: extra, no to czekamy na biegi:p go Plusz i Melisa! Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sajko napisał(a):ale fajny tor w smallach:lol: mega trudne zakręty/ wybieranie hopek, a jednoczesnie super płynny, żadnego momentu zatrzymania:cool3: Ja jeszcze go nie widziałam, bo mi się coś strona nie chce ładować, ale po dotychczasowych wynikach wygląda, że w smallikach i torek trudniejszy (większy procent detek) i czas badziej wyśrubowany (większy procent z punktami karnymi za czas). Quote
Sajko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://fci2007.agilityvideoservice.com/files-fci2007/imce_eric/jmp-small-ind.jpg tu jest torek:cool3: Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sajko napisał(a):http://fci2007.agilityvideoservice.com/files-fci2007/imce_eric/jmp-small-ind.jpg tu jest torek:cool3:Dzięki, wiem gdzie jest, tylko mi się wtedy nie ładowała strona. Teraz już się ładuje. Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Ja jeszcze go nie widziałam, bo mi się coś strona nie chce ładować, Mnie tez wywaliło. Co jest?? czemu Melisa sie nie stawiła na start :crazyeye: Plusz tez :crazyeye: O co chodzi :crazyeye: Quote
IraKa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Może maluchy miały nie regulaminowe fryzury:evil_lol: Żarty, żartami ale co jest?:-o Quote
Sajko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :-o a jaki team eSowy ma Szwajcaria:-o tylko pech może im zwycięstwo w drużynie odebrać... Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wiesci z frontu. Beda biegły na końcu. Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sajko napisał(a)::-o a jaki team eSowy ma Szwajcaria:-o tylko pech może im zwycięstwo w drużynie odebrać...Spójrz na inne rozmiarki również - wymiatają wszędzie równo... Może tylko w Lkach są na drugim miejscu. LALUNA, napisz dlaczego na końcu? Quote
myriad Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 To milo. Niemniej przyznam, ze ciekawosci, choc wiem ze to pierwszy stopien do piekla, zzera mnie w kwestii przyczyny tych problemow polskiej druzyny. Zbiorowo zaspali? Zjedli cos niedobrego? Zlapali gume? Serio sie pytam, nie zartuje. Poza tym jest filmik z jumping Silvii i La w mediumach - naprawde poezja. Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Zbiorowo zaspali? Zbiorowo to nie ;) Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 A wogóle to kto jest Team Liderem jak Marzena jest w kraju? Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 myriad napisał(a): Poza tym jest filmik z jumping Silvii i La w mediumach - naprawde poezja.Fajnie masz, że go możesz oglądać... ;) Mam nadzieję, że jak kuzyn wróci z pracy, to obejrzę sobie na jego kompie. :roll: Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Żaden ze smolików sie nie stawił i to tylko Polacy nie pobiegli co się stało ????????? teraz widzę inne posty napisaliście zanim mi wkleiło mój miałam problemy ale ulżyło,że jednak pobiegną uff. Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Fajnie masz, że go możesz oglądać... ;) Mam nadzieję, że jak kuzyn wróci z pracy, to obejrzę sobie na jego kompie. :roll: Ja zdążyłam, ale teraz mnie wywaliło bo za gorąca linia i juz sie nie mogę połaczyć Quote
IraKa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 pewnie choroba zaraźliwa na c.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts