Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PATIszon napisał(a):
Czasu detek nie podaja.

Kurcze ale mnie nerw bierze jeszcze 5 psów i rodzinka Vica biegnie juz mnie będą palce boleć :lol:maja numer 289
WOOOOW!!!!!:multi::multi::multi::multi: Mudiki Rules!!!! Brawo Polona 15 miejsce i czas 30.18 super świetny debiut, ja ja sie ciszę aż mi dech zaparło jak czekałam kiedy sie wyświetli ich wynik, YOOOPIII !!!:multi::multi:

Posted

ale fajny tor w smallach:lol: mega trudne zakręty/ wybieranie hopek, a jednoczesnie super płynny, żadnego momentu zatrzymania:cool3: extra, no to czekamy na biegi:p go Plusz i Melisa!

Posted

Sajko napisał(a):
ale fajny tor w smallach:lol: mega trudne zakręty/ wybieranie hopek, a jednoczesnie super płynny, żadnego momentu zatrzymania:cool3:

Ja jeszcze go nie widziałam, bo mi się coś strona nie chce ładować, ale po dotychczasowych wynikach wygląda, że w smallikach i torek trudniejszy (większy procent detek) i czas badziej wyśrubowany (większy procent z punktami karnymi za czas).

Posted

Flaire napisał(a):
Ja jeszcze go nie widziałam, bo mi się coś strona nie chce ładować,

Mnie tez wywaliło.

Co jest?? czemu Melisa sie nie stawiła na start :crazyeye:

Plusz tez :crazyeye: O co chodzi :crazyeye:

Posted

Sajko napisał(a):
:-o

a jaki team eSowy ma Szwajcaria:-o tylko pech może im zwycięstwo w drużynie odebrać...
Spójrz na inne rozmiarki również - wymiatają wszędzie równo... Może tylko w Lkach są na drugim miejscu.

LALUNA, napisz dlaczego na końcu?

Posted

To milo. Niemniej przyznam, ze ciekawosci, choc wiem ze to pierwszy stopien do piekla, zzera mnie w kwestii przyczyny tych problemow polskiej druzyny. Zbiorowo zaspali? Zjedli cos niedobrego? Zlapali gume?
Serio sie pytam, nie zartuje.

Poza tym jest filmik z jumping Silvii i La w mediumach - naprawde poezja.

Posted

myriad napisał(a):

Poza tym jest filmik z jumping Silvii i La w mediumach - naprawde poezja.
Fajnie masz, że go możesz oglądać... ;)

Mam nadzieję, że jak kuzyn wróci z pracy, to obejrzę sobie na jego kompie. :roll:

Posted

Żaden ze smolików sie nie stawił i to tylko Polacy nie pobiegli co się stało ????????? teraz widzę inne posty napisaliście zanim mi wkleiło mój miałam problemy ale ulżyło,że jednak pobiegną uff.

Posted

Flaire napisał(a):
Fajnie masz, że go możesz oglądać... ;)

Mam nadzieję, że jak kuzyn wróci z pracy, to obejrzę sobie na jego kompie. :roll:

Ja zdążyłam, ale teraz mnie wywaliło bo za gorąca linia i juz sie nie mogę połaczyć