Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dostalam juz od Justynki Silvie :D jeżuniu - jak tu jej nie uwielbiac - ladniusi przebieg, troche pierwszy zakret nie wyszedl, ale nadrobily bardzo przed slalomem i na koncowce - pieknie :))

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludek napisał(a):
A w jaki sposób skopiowałaś?
Jest kilka sposobów... Albo musisz wykryć, pod jakim adresem ten filmik się znajduje i stamtąd go skopiować, albo musisz znaleźć miejsce na Twoim kompie, gdzie filmik jest kopiowany przed odtworzeniem (bo jest! w pliku tymczasowym) i stamtąd go zapisać gdzieś na stałe.

Ja mam anglojęzyczną wersję Windows, więc nie potrafię Ci dokładnie po polsku powiedzieć, jak to zrobić... Mogę najwyżej powiedzieć, jak to wygląda u mnie.

Posted

Flair, dzięki bardzo za filmiki, ale są w mp4, i nie czyta mi tego standardowy Windows Media Player:-( ktoś ma inny format, albo wie jak przekonać kompa do odtwarzania?

Posted

Sajko napisał(a):
Flair, dzięki bardzo za filmiki, ale są w mp4, i nie czyta mi tego standardowy Windows Media Player:-( ktoś ma inny format, albo wie jak przekonać kompa do odtwarzania?

Właśnie w tym formacie były zamieszczone - sorry. Quicktime Player je odtworzy - ja mam poza tym jeszcze inny program. W necie chyba takich programów jest sporo - wygoogluj sobie...

Posted

Flaire napisał(a):
Jest kilka sposobów... Albo musisz wykryć, pod jakim adresem ten filmik się znajduje i stamtąd go skopiować, albo musisz znaleźć miejsce na Twoim kompie, gdzie filmik jest kopiowany przed odtworzeniem (bo jest! w pliku tymczasowym) i stamtąd go zapisać gdzieś na stałe.

Ja mam anglojęzyczną wersję Windows, więc nie potrafię Ci dokładnie po polsku powiedzieć, jak to zrobić... Mogę najwyżej powiedzieć, jak to wygląda u mnie.

Dzięki, ale chyba mnie to przerasta. W każdym razie dzisiaj.
Na pocieszenie wezmę się za obrabianie naszych filmików z Bydgoszczy.:evil_lol:

Posted

Flaire napisał(a):
W necie chyba takich programów jest sporo - wygoogluj sobie...

Niestety jak napisałam, to jest komp służbowy i z netu nic nie mogę sobie dograć:-( poczekam na brata, on ma wypasiony hiper super dooper komp to wspomoże biedną siostrę;)

Posted

Sajko napisał(a):
Niestety jak napisałam, to jest komp służbowy
Aaa, przepraszam, źle Cię zrozumiałam - myślałam, że juz jesteś na jakimś własnym...

Ja się teraz zachwycam przebiegiem Carrie Jones - naprawdę śliczny! :)

Posted

Saba napisał(a):
a nasi ćwiczyli stół przed wyjazdem? Ktoś wie?
Ja tam moich klubowych koleżanek nie widziałam ćwiczących stołu... Przynajmniej nie na treningach. Chyba że w domu, w stołowym. ;) :roll:

A moje klubowe koleżanki to 5/9 drużyny - a teraz jeszcze więcej, bo 5/7...

Posted

Flaire napisał(a):
Aaa, przepraszam, źle Cię zrozumiałam - myślałam, że juz jesteś na jakimś własnym...

niestety własnego już się pozbyłam, teraz tylko na służbowym 'robię':shake:

Ja się teraz zachwycam przebiegiem Carrie Jones - naprawdę śliczny! :)

dzięki, denerwuj ludzi jeszcze:comp26:;)

Posted

A ma ktoś może instalkę jakiejś starszej wersji QT, bo mój komp nie spełnia wymogów wersji 7. Może też być odpowiednik QT - kiedyś miałam taki fajny darmowy programik, ale nie pamiętam jak się nazywał...

Posted

Eric wstawił już na swojej stronce płatne filmiki Large - niestety nie widzę ani Maczka, ani Grendelki. Tak więc o ile myślałam o tym, żeby zapłacić te $20 za dostęp, o tyle na razie się na to nie zdecydowałam - po pierwsze dlatego, że na swoim komputerze i tak tych filmików dobrze odtworzyć nie mogę, po drugie - nawet na kompie mojego kuzyna, nowoczesnym i wypasionym, odtwarzają się trochę dziwnie, przyspieszają i zwalniają miejscami, a po trzecie - brak psów, które mnie interesują... Myślę, że dziewczyny się na wzajem kręcą, więc filmiki z ich występu zobaczę po ich powrocie.

A swoją drogą, osoba, która te psy zgłaszała, nie rozumiała różnicy pomiędzy "Name of dog" i "Pedigree name" - powodując, że teraz na przykład Maczka trzeba szukać pod literą L, a Grendelki - pod A. :roll: Jakby co, to na przyszłość polecam w tym celu swoje darmowe usługi translatorskie - i podejrzewam, że nie tylko ja. :roll:

Posted

Flaire napisał(a):
niestety nie widzę ani Maczka, ani Grendelki.
Teraz myślę, że Grendelka może jest, jako "azia" - takiego psa na liście nie ma, więc to może być literówka - i zamiast h. Ale pewna nie jestem, a nie chcę wydawać $20 żeby sprawdzić. ;)

Posted

Flaire napisał(a):
Teraz myślę, że Grendelka może jest, jako "azia" - takiego psa na liście nie ma, więc to może być literówka - i zamiast h. Ale pewna nie jestem, a nie chcę wydawać $20 żeby sprawdzić. ;)

TAm była jeszcze opcja za $ 6, gorszej jakosci. mozeby wystarczyła na gorszą jakos kompa :evil_lol:
NO dobra, ide kibicowac. Zobacze czy tym razem uda mi się wstrzelic w limit skoro niektórzy jeszcze śpią :eviltong:

Posted

A na oficjalnej stronie jest youtoubowy filmik jednego wegierskiego smallika ktoś wie czy to małe pumi czy schiperka? nie mogę znalesc listy smallików są same nazwy krajów a jakie psy już niet:-(
Znalazłam to musi być ten Gory schiperke,świetny jest mały dynamicik.
Kurde trudniej chyba takie małe dobrze poprowadzić, a dziewczyna chyba po seminarium z Sylvie bo ten sam styl pokazywania ręką;-)
tylko zamias wskazania palcem i tego La,La,La jest Gori,Gori,Gori no nie wyraźnie słychać ale jednak:-D

Posted

Zainstalowałam sobie ten programik, QT Alternative, ale jak próbuje obejrzeć, to mnie z Explorera wywala :-( Ech, no kurde, nie mógł wrzucić na YouTube albo inny tego typu serwis?

Strasznie mi smutno, że nie mamy aż dwóch drużyn :-( Czy ktoś wie co się stało? Dlaczego Kryśka i Scotty nie pojechali? Naprawdę uważam, że powinno się zgłaszać psy rezerwowe, przynajmniej w smallikach mieliśmy więcej psów zakwalifikowanych. Tak się cieszyłam, że po raz pierwszy Polska będzie mieć trzy drużyny a tu nic z tego :placz:

Posted

Juz wygląda ze po starcie w medium. Torek dosyc prosty, bez pułapek. Jestem ciekawa czy inny sedzia układał niż te wczorajsze indywidualne :evil_lol:
Polska ma 44,10 pkt karnych

Posted

LALUNA napisał(a):

Polska ma 44,10 pkt karnych

Co z jednej strony wygląda na dużo, ale z drugiej strony oznacza, że nie było żadnej DIS (chyba wtedy jest +100pt) :multi:. Tak więc jest nieźle :kciuki:

Posted

Hmmmm :hmmmm: , nie macie wrażenia, że coś dziwnego stało się z wynikiem Słowenii? Jestem pewna, że długo byli na 4 miejscu, a teraz mają ponad 100pt (czyli tak jakby komuś przyznali jednak DIS)... :crazyeye: