Rauni Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://fci2007.agilityvideoservice.com/ Przebieg Silvii: http://fci2007.agilityvideoservice.com/winner-med-ind-jumping-la-amp-silivia-trkman Quote
Saba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 a nasi ćwiczyli stół przed wyjazdem? Ktoś wie? Quote
myriad Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nasi tego nie biegna, ze tak dyskretnie zauwaze. Z tajemnych przyczyn znanych np. Lalunie, ktora wie, ale nie powie :-) Quote
BeataG Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Skoro stół jest w L, to w M pewnie też będzie. Quote
Saba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 BeataG napisał(a):Skoro stół jest w L, to w M pewnie też będzie. no raczej +10 Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 myriad napisał(a):Nasi tego nie biegna, ze tak dyskretnie zauwaze. Z tajemnych przyczyn znanych np. Lalunie, ktora wie, ale nie powie :-) A co ja wiem? Myriad to co wiedziałam i o to co sie pytałas to Ci odpowiedziałam. Tylko czytać trzeba :eviltong: Stół trenowali bo były przecieki przed MSw aby ćwiczyć. Zreszta już w Czechach w tym roku trafilismy na zawody ze stołem, wiec mielismy zimny kubeł wody, co zapowiedział ze wszyscy sie cichaczem szykują do stołu. Quote
Saba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 LALUNA napisał(a): Stół trenowali bo były przecieki przed MSw aby ćwiczyć. to nie będzie tak źle :p LALUNA napisał(a):Zreszta już w Czechach w tym roku trafilismy na zawody ze stołem, wiec mielismy zimny kubeł wody Jak poszło ze stołem :cool3: Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Saba napisał(a): Jak poszło ze stołem :cool3: Te wolne zaliczały w S i M ( szczególnie pudelki, myślały ze moze do czesania im postawaili stolik :evil_lol: ), a large slizgiem koszącym ryły po drugiej stronie na ziemi, niektórym się udawało tylko nosy zdzierały. Tutaj na M Św. zauwazyłam na video na treningu pies jak wskakuje na stół to uruchamiał brzęczyk na blacie stołu, pewnie taka platforma która niaciska brzeczy. W Czechach sedzia miał taki brzeczyk w rece. Było TI-TI-Ti-Ti-TI - tititititititit i na to ostatnie mozna było psu pozwolic zeskoczyc, juz bez sygnału sedziego. Quote
niuka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 btw - takie latki i rozdziawiona paszcza pasuje tylko do Plusza :) na mediumach na slalomie merle szelciak owszem jest Blusiem ;) torki mi sie tak sobie podobaja - raczej tak srednio plynne. wiem, ze bardzo chcialabym zrobic kombinacje poczatkowa z large jumping i caly jumping medium. na poczatku large nie moglam sie totalnie odnalezc, ale mam juz w glowie mniej wiecej ustalona wersje tego toru jakbym to pobiegla i jestem ciekawa czy bylaby ona odpowiednio dobra... natomiast medium - taak, interesuja mnie te ciasne zakrety wokol boczkow :) wogole smiesznie, bo te jumpingi wygraly psy, ktore nie maja kregoslupow ;-) Brit na przeszkodach to dla mnie waz nie pies - jest niesamowicie skretnym stworzeniem :-) jestem ciekawa co bedzie jutro - trzymac bede mocno kciuki za polskie mediumki - DAJCIE IM TAM OSTRO POPALIC :) btw2: ja ni ch** tych filmikow nie moge odpalic :( Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 LALUNA napisał(a):Te wolne zaliczały w S i M ( szczególnie pudelki, myślały ze moze do czesania im postawaili stolik :evil_lol: ), . Pudelki wolne, phi tez cos! :obrazic: Quote
Saba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 LALUNA napisał(a):Te wolne zaliczały w S i M Taaa pamiętam jak zaczynaliśmy trenować, to czasami na treningach ćwiczyliśmy stół i to była ulubiona przeszkoda Saby, odrazu się kładła :diabloti: chociaż chwilę można odpocząć :evil_lol: Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):Pudelki wolne, phi tez cos! :obrazic: Pudelki myślały ze to do wystawy chca im fryz uszykować :eviltong:. Quote
myriad Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 trzymac bede mocno kciuki za polskie mediumki - DAJCIE IM TAM OSTRO POPALIC :) Trzymamy kciuki za stol Corsy :-) btw2: ja ni ch** tych filmikow nie moge odpalic :( Ech, wiele tracisz, kolezanko. Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No ciekawe jak się będzie pracować zdobywczyni 3go miejscaw jumpingu M z nowym nabytkim do agility czyli niotową siostrą naszej Kali. Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Saba a co do pudelków to ja pamiętam morelowego pudelka z Rosji M Sw. Oj zapychał, zapychał. Niestety przewodniczka przegrała swoją własną walkę :-( Quote
niuka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Justyna wiem :( ale mowisz, ze sciagnelas je sobie na kompa tak? czy zle zrozumialam? :> bo jezeli tak, to moze dobra duszo wyslalabys mi je na maila co? :> Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 bo jezeli tak, to moze dobra duszo wyslalabys mi je na maila co? :> Ich sie raczej nie dało skopiować. Przynajmniej ja nie mogłam. A teraz nie mogę wejśc, bo maja chyba jakis limit Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 myriad napisał(a):Ech, wiele tracisz, kolezanko.No więc ja w końcu obejrzałam sobie te filmiki na kompie kuzyna - moja karta graficzna im nie podołała. :shake: niuka napisał(a): Justyna wiem :-( ale mowisz, ze sciagnelas je sobie na kompa tak? czy zle zrozumialam? :> bo jezeli tak, to moze dobra duszo wyslalabys mi je na maila co? :>A dlaczego sama sobie nie ściągniesz? :niewiem: Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 LALUNA napisał(a):Ich sie raczej nie dało skopiować. Przynajmniej ja nie mogłam. Ja skopiowałam, no problem. :niewiem: Quote
Sajko Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire, no ja na przykład nie mogę obejrzeć, bo mam słuzbowego kompa, na które nie mogę wgrać programów potrzebnych:-( dlatego jakby dobra dusza mi wysłała na maila, to już bym jakoś zwalczyła sprawę oglądania;) Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sajko napisał(a):Flaire, no ja na przykład nie mogę obejrzeć, bo mam słuzbowego kompa, na które nie mogę wgrać programów potrzebnych:-( dlatego jakby dobra dusza mi wysłała na maila, to już bym jakoś zwalczyła sprawę oglądania;)Ale możesz bez tych programów do oglądania skopiować pliki z filmikami... ;) Quote
myriad Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Zeby skopiowac trzeba miec Quick Time Pro. Niuk, idzie do Ciebie. Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 myriad napisał(a):Zeby skopiowac trzeba miec Quick Time Pro. :shake::shake::shake: Ja nie mam - a skopiowałam. :) Quote
Saba Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 a może jakaś dobra dusza wyśle mi filmik z Silivią tylko ten jeden :loveu: Quote
Ludek Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a)::shake::shake::shake: Ja nie mam - a skopiowałam. :) A w jaki sposób skopiowałaś? Quote
Recommended Posts