Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

myriad napisał(a):
Nasi tego nie biegna, ze tak dyskretnie zauwaze.
Z tajemnych przyczyn znanych np. Lalunie, ktora wie, ale nie powie :-)

A co ja wiem? Myriad to co wiedziałam i o to co sie pytałas to Ci odpowiedziałam. Tylko czytać trzeba :eviltong:
Stół trenowali bo były przecieki przed MSw aby ćwiczyć. Zreszta już w Czechach w tym roku trafilismy na zawody ze stołem, wiec mielismy zimny kubeł wody, co zapowiedział ze wszyscy sie cichaczem szykują do stołu.

Posted

LALUNA napisał(a):

Stół trenowali bo były przecieki przed MSw aby ćwiczyć.

to nie będzie tak źle :p

LALUNA napisał(a):
Zreszta już w Czechach w tym roku trafilismy na zawody ze stołem, wiec mielismy zimny kubeł wody

Jak poszło ze stołem :cool3:

Posted

Saba napisał(a):

Jak poszło ze stołem :cool3:

Te wolne zaliczały w S i M ( szczególnie pudelki, myślały ze moze do czesania im postawaili stolik :evil_lol: ), a large slizgiem koszącym ryły po drugiej stronie na ziemi, niektórym się udawało tylko nosy zdzierały.

Tutaj na M Św. zauwazyłam na video na treningu pies jak wskakuje na stół to uruchamiał brzęczyk na blacie stołu, pewnie taka platforma która niaciska brzeczy. W Czechach sedzia miał taki brzeczyk w rece. Było TI-TI-Ti-Ti-TI - tititititititit i na to ostatnie mozna było psu pozwolic zeskoczyc, juz bez sygnału sedziego.

Posted

btw - takie latki i rozdziawiona paszcza pasuje tylko do Plusza :)
na mediumach na slalomie merle szelciak owszem jest Blusiem ;)

torki mi sie tak sobie podobaja - raczej tak srednio plynne. wiem, ze bardzo chcialabym zrobic kombinacje poczatkowa z large jumping i caly jumping medium. na poczatku large nie moglam sie totalnie odnalezc, ale mam juz w glowie mniej wiecej ustalona wersje tego toru jakbym to pobiegla i jestem ciekawa czy bylaby ona odpowiednio dobra... natomiast medium - taak, interesuja mnie te ciasne zakrety wokol boczkow :)

wogole smiesznie, bo te jumpingi wygraly psy, ktore nie maja kregoslupow ;-) Brit na przeszkodach to dla mnie waz nie pies - jest niesamowicie skretnym stworzeniem :-)

jestem ciekawa co bedzie jutro - trzymac bede mocno kciuki za polskie mediumki - DAJCIE IM TAM OSTRO POPALIC :)

btw2: ja ni ch** tych filmikow nie moge odpalic :(

Posted

LALUNA napisał(a):
Te wolne zaliczały w S i M

Taaa pamiętam jak zaczynaliśmy trenować, to czasami na treningach ćwiczyliśmy stół i to była ulubiona przeszkoda Saby, odrazu się kładła :diabloti: chociaż chwilę można odpocząć :evil_lol:

Posted

trzymac bede mocno kciuki za polskie mediumki - DAJCIE IM TAM OSTRO POPALIC :)

Trzymamy kciuki za stol Corsy :-)

btw2: ja ni ch** tych filmikow nie moge odpalic :(

Ech, wiele tracisz, kolezanko.

Posted

Justyna
wiem :( ale mowisz, ze sciagnelas je sobie na kompa tak? czy zle zrozumialam? :> bo jezeli tak, to moze dobra duszo wyslalabys mi je na maila co? :>

Posted

bo jezeli tak, to moze dobra duszo wyslalabys mi je na maila co? :>

Ich sie raczej nie dało skopiować. Przynajmniej ja nie mogłam.
A teraz nie mogę wejśc, bo maja chyba jakis limit

Posted

myriad napisał(a):
Ech, wiele tracisz, kolezanko.
No więc ja w końcu obejrzałam sobie te filmiki na kompie kuzyna - moja karta graficzna im nie podołała. :shake:

niuka napisał(a):
Justyna
wiem :-( ale mowisz, ze sciagnelas je sobie na kompa tak? czy zle zrozumialam? :> bo jezeli tak, to moze dobra duszo wyslalabys mi je na maila co? :>
A dlaczego sama sobie nie ściągniesz? :niewiem:

Posted

Flaire, no ja na przykład nie mogę obejrzeć, bo mam słuzbowego kompa, na które nie mogę wgrać programów potrzebnych:-( dlatego jakby dobra dusza mi wysłała na maila, to już bym jakoś zwalczyła sprawę oglądania;)

Posted

Sajko napisał(a):
Flaire, no ja na przykład nie mogę obejrzeć, bo mam słuzbowego kompa, na które nie mogę wgrać programów potrzebnych:-( dlatego jakby dobra dusza mi wysłała na maila, to już bym jakoś zwalczyła sprawę oglądania;)
Ale możesz bez tych programów do oglądania skopiować pliki z filmikami... ;)