LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Jak z własnym odliczaniem, skoro elektroniczny? Owszem, ale do tej pory spotkałam się ze stołem który nie miał, za to sedzia miał takie urzadzenie w reku które recznie włączał i resetował jak pies zeskoczył i jeszcze raz włączał na całe 5 sek. Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 myriad napisał(a): W ogole polecam strone Erica, wyglada na to, ze bedzie syzbko aktualizowal: http://fci2007.agilityvideoservice.com/ Mnie te Quicktime'y bardzo kiepsko grają - właściwie wcale nie ja film, tylko jak zdjęcia, które co 7-10 sekund się zmieniają. I nijak nie mogę sprawić, żeby było lepiej... :( Ma ktoś tak jeszcze? Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Mnie te Quicktime'y bardzo kiepsko grają - właściwie wcale nie ja film, tylko jak zdjęcia, które co 7-10 sekund się zmieniają. I nijak nie mogę sprawić, żeby było lepiej... :( Ma ktoś tak jeszcze? Filmy są płatne Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 LALUNA napisał(a):Filmy są płatneNie, to nie tak. :shake: Niektóre są płatne, a inne - nie. To jest wszystko wyjaśnione na tej stronce. Te z treningów są darmowe i mogę je "grać", tylko grają się kiepsko - chyba dlatego, że serwer jest obciążony. Quote
Robull Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 a gdzie te filmy są? a może ja ich nie widzę, bo trzeba sie gdzieś wcześniej zarejestrować? Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Na forum ale gdzie? ja nie widzę Mokka help kiedy zaczynają mediumy???? Quote
myriad Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire, chyba po prostu masz kiepskie polaczenie. Dostepny (za darmo) jest teraz przebieg Carrie Jones z Jive. Swietna jakosc i kurcze blade, jaki piekny przebieg. Naprawde robia wrazenie! Eric napisal, ze po jednym przebiegu bedzie udostepnial za darmo (wystarczy, zeby zobaczyc jak ten tor wygladal na zywo), a reszte za pieniadze. W ogole to poniewaz mozna to sciagac, to mozna by sie yhm... powymieniac filmikami, ze tak to ujme. Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Nie, to nie tak. :shake: Niektóre są płatne, a inne - nie. To jest wszystko wyjaśnione na tej stronce. Te z treningów są darmowe i mogę je "grać", tylko grają się kiepsko - chyba dlatego, że serwer jest obciążony. Te z treningów wchodza mi normalnie Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 myriad napisał(a): Eric napisal, ze po jednym przebiegu bedzie udostepnial za darmo (wystarczy, zeby zobaczyc jak ten tor wygladal na zywo), a reszte za pieniadze. W ogole to poniewaz mozna to sciagac, to mozna by sie yhm... powymieniac filmikami, ze tak to ujme.Ja bym nawet zapłaciła te 20 dolców, gdyby mi to się grało. Ale tak jak mam - to kicha. myriad, czy rzeczywiście mozna ściągać, a nie tylko odtwarzać? bo może to by mi pomogło... Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 W ogole to poniewaz mozna to sciagac, to mozna by sie yhm... powymieniac filmikami, ze tak to ujme. A instrukcja? Bo jezeli bedzie udostepniał po jednym to chyba kazdy bedzie go widziec, wiec czym mamy się wymieniac? Quote
myriad Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Zeby sciagnac na kompa, musisz miec QuickTime Pro (ktory z kolei jest platny, badz dostepny w sposob nielegalny. informacja ta nie ma stanowic zachety do nielegalnego sciagniecia tego programu ;-) Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No mi sie tez nie otwiera ten film....:shake: Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 myriad napisał(a):Zeby sciagnac na kompa, musisz miec QuickTime Pro (ktory z kolei jest platny, badz dostepny w sposob nielegalny. informacja ta nie ma stanowic zachety do nielegalnego sciagniecia tego programu ;-)Eh, no ściągnęłam jakoś bez QT Pro, ale ciągle mi źle gra, więc to chyba mój stary komp, czy też raczej jego karta graficzna. Inne QT mi grają dobrze, więc nie wiem, o co tu idzie. :niewiem: Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):No mi sie tez nie otwiera ten film....:shake: POdaj adres tego filmiku, bo go nie widze. Mam tylko te z treningu Canady i Anglii i stołu Mamy medium plan toru Quote
myriad Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://fci2007.agilityvideoservice.com/usa-jive-amp-carrie-jones-jumpers Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 mam :lol: bardzo ładnie i ciasne skrety. inaczej to widac na planie inaczej jak biegna Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):eMki wystartowaly. Z jednym border collie. Widac sie mały trafił Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):eMki wystartowaly.A czasy jeszcze szybsze niż w L :crazyeye:. Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No to Sylvia broni tytulu poki co... Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):eMki wystartowaly. Tiaa:eviltong: i Sylvie prowadzi jaki czas 27,11:-o:crazyeye: A znajoma Słowenka na kwalifikacjach miała 26 tylko tu stres i w ogóle ale trzymam kciuki, chyba wiele psów nie ma bo po np. 225 startowa 233 numer:-o Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 PATIszon napisał(a):A jaki szybki Welsh :o: Noo i ten fiński NSDTR :-o Quote
belgunia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 brawo OLA!!!!! za czas 4 pkt:( niestety Quote
Mudik Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 belgunia napisał(a):brawo OLA!!!!! za czas 4 pkt:( niestety Ale BRAWO czas kurde faktycznie wyśrubowany poniżej 32 nie tak łatwo.Ciekawe czy ktoś La pobije :cool1::razz: Quote
Recommended Posts