Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire napisał(a):
Jak z własnym odliczaniem, skoro elektroniczny?

Owszem, ale do tej pory spotkałam się ze stołem który nie miał, za to sedzia miał takie urzadzenie w reku które recznie włączał i resetował jak pies zeskoczył i jeszcze raz włączał na całe 5 sek.

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire napisał(a):
Mnie te Quicktime'y bardzo kiepsko grają - właściwie wcale nie ja film, tylko jak zdjęcia, które co 7-10 sekund się zmieniają. I nijak nie mogę sprawić, żeby było lepiej... :( Ma ktoś tak jeszcze?

Filmy są płatne

Posted

LALUNA napisał(a):
Filmy są płatne
Nie, to nie tak. :shake: Niektóre są płatne, a inne - nie. To jest wszystko wyjaśnione na tej stronce. Te z treningów są darmowe i mogę je "grać", tylko grają się kiepsko - chyba dlatego, że serwer jest obciążony.

Posted

Flaire, chyba po prostu masz kiepskie polaczenie. Dostepny (za darmo) jest teraz przebieg Carrie Jones z Jive. Swietna jakosc i kurcze blade, jaki piekny przebieg. Naprawde robia wrazenie!

Eric napisal, ze po jednym przebiegu bedzie udostepnial za darmo (wystarczy, zeby zobaczyc jak ten tor wygladal na zywo), a reszte za pieniadze. W ogole to poniewaz mozna to sciagac, to mozna by sie yhm... powymieniac filmikami, ze tak to ujme.

Posted

Flaire napisał(a):
Nie, to nie tak. :shake: Niektóre są płatne, a inne - nie. To jest wszystko wyjaśnione na tej stronce. Te z treningów są darmowe i mogę je "grać", tylko grają się kiepsko - chyba dlatego, że serwer jest obciążony.

Te z treningów wchodza mi normalnie

Posted

myriad napisał(a):

Eric napisal, ze po jednym przebiegu bedzie udostepnial za darmo (wystarczy, zeby zobaczyc jak ten tor wygladal na zywo), a reszte za pieniadze. W ogole to poniewaz mozna to sciagac, to mozna by sie yhm... powymieniac filmikami, ze tak to ujme.
Ja bym nawet zapłaciła te 20 dolców, gdyby mi to się grało. Ale tak jak mam - to kicha.

myriad, czy rzeczywiście mozna ściągać, a nie tylko odtwarzać? bo może to by mi pomogło...

Posted

W ogole to poniewaz mozna to sciagac, to mozna by sie yhm... powymieniac filmikami, ze tak to ujme.

A instrukcja?
Bo jezeli bedzie udostepniał po jednym to chyba kazdy bedzie go widziec, wiec czym mamy się wymieniac?

Posted

Zeby sciagnac na kompa, musisz miec QuickTime Pro (ktory z kolei jest platny, badz dostepny w sposob nielegalny. informacja ta nie ma stanowic zachety do nielegalnego sciagniecia tego programu ;-)

Posted

myriad napisał(a):
Zeby sciagnac na kompa, musisz miec QuickTime Pro (ktory z kolei jest platny, badz dostepny w sposob nielegalny. informacja ta nie ma stanowic zachety do nielegalnego sciagniecia tego programu ;-)
Eh, no ściągnęłam jakoś bez QT Pro, ale ciągle mi źle gra, więc to chyba mój stary komp, czy też raczej jego karta graficzna. Inne QT mi grają dobrze, więc nie wiem, o co tu idzie. :niewiem:

Posted

PATIszon napisał(a):
No mi sie tez nie otwiera ten film....:shake:

POdaj adres tego filmiku, bo go nie widze. Mam tylko te z treningu Canady i Anglii i stołu

Mamy medium plan toru

Posted

PATIszon napisał(a):
eMki wystartowaly.

Tiaa:eviltong: i Sylvie prowadzi jaki czas 27,11:-o:crazyeye:
A znajoma Słowenka na kwalifikacjach miała 26 tylko tu stres i w ogóle ale trzymam kciuki, chyba wiele psów nie ma bo po np. 225 startowa 233 numer:-o

Posted

belgunia napisał(a):
brawo OLA!!!!!
za czas 4 pkt:(
niestety

Ale BRAWO czas kurde faktycznie wyśrubowany poniżej 32 nie tak łatwo.Ciekawe czy ktoś La pobije :cool1::razz: