Robull Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Mieliśmy mieć dziś w naszym biurze gościa, który miał lądować na Okęciu... miał, ale nie wylądował, bo wszystko odwołali z powodu mgły. Mam nadzieję, że popołudniu nie będzie tych problemów i wszyscy dolecicie bez przygód do Oslo. Kciuki będziemy 3mali! spoko, tylko niech zaczną biegać:multi: Quote
Saba Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Trzymamy trzymamy :multi: a ktoś ma wieści czy wylecieli ?? Quote
belgunia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A gdzie są jakieś transparenty - KIBICE !!! ???? Quote
Ludek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Kibice zaciskaja kciuki i nie maja jak trzymać transparetntów.:evil_lol: Quote
Robull Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Ludek napisał(a):Kibice zaciskaja kciuki i nie maja jak trzymać transparetntów.:evil_lol:cześć z transparentami już pojechało i poleciało, a inna cześć jeszcze jedzie i leci... przyjdzie czas, to wszystko się znajdzie! i transparenty i zaciśnięte kciuki! Quote
Magda i Saga Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Szkoda, ze web cam'a nie ma:shake: Quote
PATIszon Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 belgunia napisał(a):A gdzie są jakieś transparenty - KIBICE !!! ???? :eviltong: :hmmmm: Quote
LALUNA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 PATIszon napisał(a)::eviltong: :hmmmm: Patiszon, chyba pomyliłas imprezy, to za parę lat dopiero :evil_lol: Quote
PATIszon Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 O rany, juz trenuja. Jedni tak: Daisy and Jester (USA) placed two boxes on the A-frame, something yours truly have never seen before. The motivation was to learn the dog to jump over the top of the A-frame, and thus increasing the chance of hitting the contact without slowing down too much. Moze ktos ich nagra, to zobaczymy jak ta sztuczka wychodzi w praktyce.... Quote
Robull Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 LALUNA napisał(a):Patiszon, chyba pomyliłas imprezy, to za parę lat dopiero :evil_lol:Jeśli masz na myśli ME (po raz pierwszy w historii!), to już za rok :) Quote
LALUNA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Robull napisał(a):Jeśli masz na myśli ME (po raz pierwszy w historii!), to już za rok :) Miałam na mysli M Swiata o ile wogóle, ale trzeba miec nadzieje, jak Patiszon dobrze pokibicuje na ME z tymi transparentami i Polska wygra, to kto wie Quote
belgunia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 PATIszon napisał(a): Naprzód do boju smalle, mediumy i large !!! Quote
Saba Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no i znowu kłania sie znajomość angielskiego :watpliwy: Quote
PATIszon Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 PATIszon napisał(a):O rany, juz trenuja. Jedni tak:Daisy and Jester (USA) placed two boxes on the A-frame, something yours truly have never seen before. The motivation was to learn the dog to jump over the top of the A-frame, and thus increasing the chance of hitting the contact without slowing down too much Moze ktos ich nagra, to zobaczymy jak ta sztuczka wychodzi w praktyce.... Znalazlam film z ta para, chyba z ichniejszych eliminacji do MS. http://www.youtube.com/watch?v=En0vyekfwvc&mode=related&search= rzeczywiscie pies jakby przeskakiwal nad gorna krawedzia palisady... :hmmmm: Ech czego to ludzie nie wymysla, zeby urwac choc czesc sekundy:cool3: Quote
LALUNA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 rzeczywiscie pies jakby przeskakiwal nad gorna krawedzia palisady... :hmmmm: No fajnie i szybko to wygląda. Ale dotyczy tylko palisady, bo na kładce już zwalnia na końcu strefy Quote
PATIszon Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ja sie dwoje i troje zeby piez wogole strefe zaliczyl, a ludzie kombinuja co zrobic zeby zaliczyl ja szybciej.... Ps. no moze z tym dwoje i troje troche przesadzilam...:evil_lol: Quote
Flaire Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 PATIszon napisał(a):Ja sie dwoje i troje zeby piez wogole strefe zaliczyl, a ludzie kombinuja co zrobic zeby zaliczyl ja szybciej.... Ps. no moze z tym dwoje i troje troche przesadzilam...:evil_lol: No ktoś mógłby się zastanawiać, po co się troisz, ale teraz już wiemy :). A ten cytat w języku pseudoangielskim, to skąd pochodzi? Quote
PATIszon Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Flaire napisał(a): A ten cytat w języku pseudoangielskim, to skąd pochodzi? To jest norweski-angielski. Ze strony MS. Quote
Saba Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 PATIszon napisał(a):To jest norweski-angielski. A to mnie pocieszyłaś :evil_lol: Quote
PATIszon Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 OK. Odliczamy . Jeszcze 23 minuty......:diabloti: Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie widze Polskich druzyn Large i smalle. Czemu? Quote
Flaire Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 LALUNA napisał(a):Nie widze Polskich druzyn Large i smalle. Czemu?Tego nie sprawdzałam - natomiasst na liście indywidualnych Large nie ma Marty Kordos - może dlatego nie ma drużyny? :niewiem: A Magda biega z dwoma psami z bardzo malutkim odstępem... (tylko dwa psy pomiędzy Maczkiem a Grendelką). Weszłam tam licząc na wyniki, ale jescze nic nie ma. Quote
LALUNA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 POd jakim linkiem mozna zobaczyc fimiki z przebiegów ? Czy jest cos takiego? Quote
AniaP Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Flaire napisał(a):Weszłam tam licząc na wyniki, ale jescze nic nie ma.No właśnie, już myślałam, że nie umiem szukać. :evil_lol: No i co z tą listą? :roll: http://results.agility-wc2007.no/index.php?id=1&tpl=1 Quote
Recommended Posts