Davie Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hehe, myślę, że jakoś się powstrzymamy od wdrapywania na samą górę.... :diabloti: ;) Quote
Robull Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Davie napisał(a):Wracamy wieczorem w poniedziałek...Davie, wracasz LOTem czy norwegian? Quote
2Monika2 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 aaale Wam faaajnie... :loveu::loveu: Quote
Robull Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 2Monika2 napisał(a):aaale Wam faaajnie... :loveu::loveu:Nie każdemu... Niestety w tym roku nie mogę jechać (lecieć) na MŚA :placz: Ale będę trzymał kciuki za całą reprezentację oraz będę śledził ich występy tu w sieci... Mam nadzieję, że zaprezentujemy się godnie i zajmiemy wysokie lokaty! Quote
Saba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Robull Nie narzekaj ty już byłeś inni mogą sobie pomarzyć :eviltong: Quote
belgunia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Saba napisał(a):Robull Nie narzekaj ty już byłeś inni mogą sobie pomarzyć :eviltong: ...pomarzyć i może pooglądać coś z netu przy fistaszkach:) Czy organizatorzy planują webcam? Quote
Saba Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 belgunia napisał(a):...pomarzyć i może pooglądać coś z netu przy fistaszkach:) Czy organizatorzy planują webcam? Już na pewno moje łącza mi na to pozwolą :shake: Quote
Robull Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Saba napisał(a):Robull Nie narzekaj ty już byłeś inni mogą sobie pomarzyć :eviltong:Wiesz, w miarę jedzenia rośnie apetyt... a tu nagle michę spod nosa ktoś odstawia :( Quote
PATIszon Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A gdzie beda za rok? Moze do tej pory znajde nianie dla dzieci i psow i tez sobie polece popatrzec.:cool1: Quote
TuathaDea Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 PATIszon napisał(a):A gdzie beda za rok? Moze do tej pory znajde nianie dla dzieci i psow i tez sobie polece popatrzec.:cool1: 2008 - Finlandia 2009 - Austria 2010 - Słowenia Quote
Robull Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 TuathaDea napisał(a):2008 - Finlandia 2009 - Austria 2010 - SłoweniaNo, właśnie... znowu Skandynawia :( Jedyny pozytyw, to taki, że Ci, którzy zrobili w tym roku swoim psom badania na wściekliznę, w przyszłym mają już to z bani :) Quote
PATIszon Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 TuathaDea napisał(a):2008 - Finlandia 2009 - Austria 2010 - Słowenia No! To za rok jade! Taki mam plan i sie go bede trzymac!:cool3: Quote
Davie Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Robull napisał(a):No, właśnie... znowu Skandynawia :( Jedyny pozytyw, to taki, że Ci, którzy zrobili w tym roku swoim psom badania na wściekliznę, w przyszłym mają już to z bani :) Do Finlandii badanie na poziom przeciwciał wścieklizny nie jest wymagane. Tam nigdy nie było kwarantanny.;) Quote
Davie Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 PATIszon napisał(a):No! To za rok jade! Taki mam plan i sie go bede trzymac!:cool3: Pati, wymuś na szefach przelot do Helsinek w ramach premii (na wychowawczym?:diabloti:)... Quote
Robull Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Davie']Do Finlandii badanie na poziom przeciwciał wścieklizny nie jest wymagane. Tam nigdy nie było kwarantanny.;)Oczywiście masz rację :) Ale jak widać na oficjalnej stronie Ambasady Finlandii "Między Polską a Finlandią nie ma obecnie bezpośredniego połączenia promowego. Promy Polskiej Żeglugi Bałtyckiej kursują z Gdańska do Nynäshamn (Szwecja)." A do Szwecji, to wiadomo... "Jedynym bezpośrednim połączeniem między Polską a Finlandią jest połączenie lotnicze. Trasa Warszawa-Helsinki obsługiwana jest przez trzech przewoźników: LOT, FINNAIR i Blue1." A jakie są problemy z przetransportowaniem samolotem powiedzmy dziewiątki dorosłych psów, to tez wiemy... Oczywiście można przez Talin (jak 7 lat temu), ale nie jest to moim zdaniem najlepszy pomysł. Quote
PATIszon Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Davie napisał(a):Pati, wymuś na szefach przelot do Helsinek w ramach premii (na wychowawczym?:diabloti:)... Ja nie musze nic wymuszac. Nalezy mi sie jak psu micha :p Quote
belgunia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 TuathaDea napisał(a):2008 - Finlandia 2009 - Austria 2010 - Słowenia ..... - POLAND ??????? Czy do tego dożyjemy? Quote
Davie Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dorotko, biorąc pod uwagę fakt, w jaki sposób "popisaliśmy" się organizacją(?) zeszłorocznych MŚ Obi w Poznaniu, to ja niestety wybieram opcję pt: "mam nadzieję, że drugi raz takiego wstydu nie będzie dane mi przeżyć..." :puppydog: :nerwy: :angryy: Quote
Magda i Saga Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kto jest team leaderem polskiej ekipy? czy wiecie coś o web cam;ie, bedzie? Narazie na stronie nie znalazłam. Pyrków więcej na liście startowej:lol: Quote
belgunia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Magda i Saga napisał(a):Kto jest team leaderem polskiej ekipy? czy wiecie coś o web cam;ie, bedzie? Narazie na stronie nie znalazłam. Pyrków więcej na liście startowej:lol: Kapitanem drużyny polskiej jest Marzena Dominczak Też szukałam vebcam ale niestety narazie nic nie ma:( Davie W tym względzie mam nadzieję, że kiedyś jednak będzie na tyle dobrze, że może, może.... za kilkanaście latek.... ale to i tak zbyt długa perspektywa jak dla niektórych z nas ... Trzymam za NASZYCH kciuki !!! Quote
Robull Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Do zawodów zostało już naprawdę niewiele czasu i myślę, że warto przypomnieć kto nas tam będzie reprezentował i komu będziemy kibicować![FONT="][/FONT] Quote
Davie Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No, to za niedługo wybywamy... :cool3: Trzymajcie kciuki! :razz: Quote
PATIszon Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hmmm zeby wam ino lotu nie odwolali...wiesz jesien, mgly sie zaczely.......:cool3: Quote
Recommended Posts