Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

2Monika2 napisał(a):
aaale Wam faaajnie... :loveu::loveu:
Nie każdemu... Niestety w tym roku nie mogę jechać (lecieć) na MŚA :placz:
Ale będę trzymał kciuki za całą reprezentację oraz będę śledził ich występy tu w sieci... Mam nadzieję, że zaprezentujemy się godnie i zajmiemy wysokie lokaty!

Posted

Saba napisał(a):
Robull
Nie narzekaj ty już byłeś inni mogą sobie pomarzyć :eviltong:

...pomarzyć i może pooglądać coś z netu przy fistaszkach:)
Czy organizatorzy planują webcam?

Posted

belgunia napisał(a):
...pomarzyć i może pooglądać coś z netu przy fistaszkach:)
Czy organizatorzy planują webcam?

Już na pewno moje łącza mi na to pozwolą :shake:

Posted

Saba napisał(a):
Robull
Nie narzekaj ty już byłeś inni mogą sobie pomarzyć :eviltong:
Wiesz, w miarę jedzenia rośnie apetyt... a tu nagle michę spod nosa ktoś odstawia :(

Posted

TuathaDea napisał(a):
2008 - Finlandia
2009 - Austria
2010 - Słowenia
No, właśnie... znowu Skandynawia :( Jedyny pozytyw, to taki, że Ci, którzy zrobili w tym roku swoim psom badania na wściekliznę, w przyszłym mają już to z bani :)

Posted

Robull napisał(a):
No, właśnie... znowu Skandynawia :( Jedyny pozytyw, to taki, że Ci, którzy zrobili w tym roku swoim psom badania na wściekliznę, w przyszłym mają już to z bani :)

Do Finlandii badanie na poziom przeciwciał wścieklizny nie jest wymagane. Tam nigdy nie było kwarantanny.;)

Posted

PATIszon napisał(a):
No! To za rok jade! Taki mam plan i sie go bede trzymac!:cool3:

Pati, wymuś na szefach przelot do Helsinek w ramach premii (na wychowawczym?:diabloti:)...

Posted

[quote name='Davie']Do Finlandii badanie na poziom przeciwciał wścieklizny nie jest wymagane. Tam nigdy nie było kwarantanny.;)Oczywiście masz rację :) Ale jak widać na oficjalnej stronie Ambasady Finlandii "Między Polską a Finlandią nie ma obecnie bezpośredniego połączenia promowego. Promy Polskiej Żeglugi Bałtyckiej kursują z Gdańska do Nynäshamn (Szwecja)." A do Szwecji, to wiadomo...

"Jedynym bezpośrednim połączeniem między Polską a Finlandią jest połączenie lotnicze. Trasa Warszawa-Helsinki obsługiwana jest przez trzech przewoźników: LOT, FINNAIR i Blue1." A jakie są problemy z przetransportowaniem samolotem powiedzmy dziewiątki dorosłych psów, to tez wiemy...

Oczywiście można przez Talin (jak 7 lat temu), ale nie jest to moim zdaniem najlepszy pomysł.

Posted

Dorotko,
biorąc pod uwagę fakt, w jaki sposób "popisaliśmy" się organizacją(?) zeszłorocznych MŚ Obi w Poznaniu, to ja niestety wybieram opcję pt:
"mam nadzieję, że drugi raz takiego wstydu nie będzie dane mi przeżyć..." :puppydog: :nerwy: :angryy:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Kto jest team leaderem polskiej ekipy? czy wiecie coś o web cam;ie, bedzie? Narazie na stronie nie znalazłam. Pyrków więcej na liście startowej:lol:

Kapitanem drużyny polskiej jest Marzena Dominczak

Też szukałam vebcam ale niestety narazie nic nie ma:(

Davie
W tym względzie mam nadzieję, że kiedyś jednak będzie na tyle dobrze, że może, może.... za kilkanaście latek.... ale to i tak zbyt długa perspektywa jak dla niektórych z nas ...

Trzymam za NASZYCH kciuki !!!

Posted

Do zawodów zostało już naprawdę niewiele czasu i myślę, że warto przypomnieć kto nas tam będzie reprezentował i komu będziemy kibicować![FONT=&quot][/FONT]