sic! Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Z moich obliczeń skomplikowanych, po dłuuuuuugiej analizie wzoru :) oraz innych dywagacjach mi wychodzi co następuje :) Marta Kordos Magda Ziółkowska z dwoma psami i Beata Banaszak Jakieś inne typy???? :D:D (zakłady przyjmuję również :diabloti: ) Quote
LALUNA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 i Beata Banaszak JA?:crazyeye: Przecież mnie nawet nie było na ostatnich zawodach. JA se tylko tak bez ambicji wiekszych trenowałam na zawodach i jeszcze z chorym okiem:diabloti: Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wydaje mi się, że z innych kategorii też po 3 psy spełniły kryteria, wtedy z L tylko 3 psy by jechały... chyba... o ile rozumiem regulamin...:p ale nie doprosiliśmy się o aktualne wyniki po 4 kwalifikacjach, więc teraz pewnie też poczekamy:cool1: Quote
sic! Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 LALUNA Ty się nie dziw, ino siem szykuj <lol> :eviltong: Ja mówię , że mi tak wyjszło znaczy powyższe psy spełniają wymogi, a kto pojedzie to się okaże :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ale wymogi też spełniają po 3 psy z M i S, do tego w L te 3 od Magdy i Kryśka spełniły wymogi i na indywidualne i na drużynowe, więc dlaczego miałby jechać 4ty pies z L??:crazyeye: Quote
sic! Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja nie mówię kto pojedzie i w jakiej ilości, podałam tylko swoją teorię, która mi wyszła po dogłębnych analizach matematyczno-filozoficznych:evil_lol: Quote
Sajko Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Aaaaa, no dobra, poczekamy zobaczymy ten oficjalny komunikat:razz: Quote
OlaAB Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ale chyba trzeba było mieć bezbłędne oba przebiegi jednego dnia a chyba ani Viola ani Wendy nie miały tak - chyba, że się mylę to sorki - tak mi wychodzi z dotychczasowych wyników Quote
mona_27 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 to jak juz będziecie wiedzieli kto jedzie, to dajcie znac i przślijcie foty, to będziemy wypatrywac was na ringu.:cool3: prześlijcie listę całej reprezentacji, nie tylko w kategorii L Quote
OlaAB Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 tak sobie jeszcze raz przeczytałam Zasady kwalifikacji zawodników na Mistrzostwa Świata Agility 2007 w Hamar (Norwegia) i o ile zawodnik ma jeszcze jakieś ograniczenia czasowe Przewodnik spełniający powyższe warunki musi na piśmie zadeklarować chęć reprezentowania Polski oraz ZKwP na MŚ oraz wystosować prośbę o wydelegowanie go. Pismo musi zostać dostarczone do Podkomisji Agility w terminie do 28.05.2007. to nie ma ani słowa o tym, kto podlicza punkty, do kiedy musi podać listę zakwalifikowanych zawodników nawet nie ma mowy, że powinien to ktoś zrobić czyli jak dla mnie wynika z tego, że każdy samodzielnie musi popatrzeć na wyniki bo listy możemy się nie doczekać :evil_lol: Quote
IraKa Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Z tego co wiem intensywne przeliczanki trwają a może są już nawet zakończone8) więc może jakaś litościwa dusza z komisji wrzuci oficjalną informację o psach, które uzyskały kwalifikacje. Quote
Robull Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Na podstawie rozegranych eleiminacji prawo do udziału w polskiej ekipie na Mistrzostwa Świata Agility 2007 wywaliczyli sobie: w kategorii Large: Magda Ziółkowska, LECK Bohemia Alke - 25 pkt., najlepsza prędkość 5,48 m/s Magda Ziółkowska, AZHA GRENDEL Astra Canina - 26 pkt., najlepsza prędkość 4,93 m/s Marta Kordos, CHRISTINE z Wiedźmińskiej Stajni - 21,5 pkt., najlepsza prędkość 4,85 m/sw kategorii Medium: Ola Rosiak, DIAMOND BOY Moda na Sukces - 24,5 pkt., najlepsza prędkość 4,60 m/s Danuta Woźniak, FUNNY GIRL Duma Tary - 22,5 pkt., najlepsza prędkość 4,55 m/s Nina Bekasiewicz, ORKA z Sosnowej Skarpy - 10,5 pkt., najlepsza prędkość 5,32 m/sw kategorii Small: Anna Makosz, MELISA Ja-Cze-Ka - 26 pkt., najlepsza prędkość 4,99 m/s Agata Karolak, SCOTCH WHISKY Fary Lucifer - 22 pkt., najlepsza prędkość 4,39 m/s Beata Matławska, MISS MERCEDES od Lalanki - 13,5 pkt., najlepsza prędkość 4,00 m/sW smallach wyżej od MISS MERCEDES była GWENDOLINA z Ania Leśniak i GRACJA z Iwoną Kalisz. Niestety, ale Pluszowa nie ma rodowodu, a Pipi ma kopiowany ogon i nie mogą wejść w skład naszej reprezentacji :( Wszystkim WIELKIE GRATULACJE, a największe dla Magdy, która wybiegała Hamar a 2 psami!!! Jak zawsze wszystkim będę kibicował oraz trzymał kciuki za udane starty i najwyższe lokaty. Całej reprezentacji życzę podowodzenia w startach indywidualnych i drużynowych!!! Quote
Sajko Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Gratulacje i powodzenia:p A czy możemy prosić o pełne wyniki, znaczy wszystkich sklasyfikowanych psów?:razz: Quote
Saba Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 WIELKIE GRATULACJE :thumbs: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
niuka Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 z tego co liczylam, to jeszcze tylko spelniala wymogi klasyfikacji Olga z Sunday. Gratulacje dla calej ekipy! mam nadzieje, ze moj niecny plan pojechania i kibicowania sie zrealizuje ;-) Quote
myriad Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Gratulacje dla calej ekipy! Jestescie naprawde wspaniali, pelen podziw i szacunek. Zwlaszcza Olu i Blusiu - :multi: :multi: :multi: A w Stanach teraz straszna afera z tymi wymogami norweskimi, bo tutaj wolno kopiowac i lud sie podburza, ze jak to - ktos im zabrania jechac z psem z legalnie obcietym ogonem. Quote
Mokka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja również gratuluję wszystkim, choć nie do końca rozumiem problem Pluszowej... Quote
Robull Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 niuka napisał(a):z tego co liczylam, to jeszcze tylko spelniala wymogi klasyfikacji Olga z Sunday.Owszem, ale z tego co wiem, to Olga w tym roku nie może jechać i zrezygnowała z ewentualnego powołania jej do reprezentacji. Quote
Magda i Saga Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Gratuluję wszystkim. Jesteście historyczną reprezentacją, bo zdaje się pierwszy raz wyłonioną w drodze eliminacji. Ja jak co roku będę się emocjonowała każdym przebiegiem polskiego zawodnika i cieszyła każdym sukcesem. Już teraz życzę powodzenia, a powtórzymy wam to wszyscy napewno przed samym startem.:lol: Quote
OlaAB Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 myriad napisał(a): Zwlaszcza Olu i Blusiu - :multi: :multi: :multi: bardzo dziękuję :loveu: Quote
Robull Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Mokka napisał(a):... nie do końca rozumiem problem Pluszowej...O ile się nie mylę, to Ania dała ciała:mad:, bo do dziś nie wyrobiła Pluszowej rodowodu :( Niby mogłaby teraz zrobić to na biegu, ale jeden z wymogów na MŚA mówi, że pies musi posiadać rodowód od co najmniej roku... Aniu, mam nadzieję, że nic nie pomieszałem:razz:. Jakby co, to proszę sprostuj... Quote
Sajko Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Robull, ale macie tabelki z wynikami wszystkich, wstaw żeby lud oczy nacieszył:razz: Czy osoby z listy potwierdziły chęć udziału więc możemy to traktować jako ostateczny skład reprezentacji? Bo musimy zacząć wyrabiać banery z imionami itp:lol: Quote
Robull Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Magda i Saga napisał(a):Jesteście historyczną reprezentacją, bo zdaje się pierwszy raz wyłonioną w drodze eliminacji.Nie do końca się z Tobą zgadzam, ale faktycznie muszę przyznać, iż nigdy wcześniej zasady eliminacji nie były znane tak wcześnie (spisane i opublikowane przed rozpoczęciem sezonu, a zatem też przed rozpoczęciem eliminacji) oraz nigdy wcześniej nie były tak czytelne i jednoznaczne, co wreszcie definitywnie utnie (już ucięło :eviltong:) wszelkie intrygi i podejrzenia o jakieś manipulacje. Quote
Recommended Posts