Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z moich obliczeń skomplikowanych, po dłuuuuuugiej analizie wzoru :) oraz innych dywagacjach mi wychodzi co następuje :)

Marta Kordos
Magda Ziółkowska z dwoma psami
i Beata Banaszak
Jakieś inne typy???? :D:D (zakłady przyjmuję również :diabloti: )

• Replies 868
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i Beata Banaszak

JA?:crazyeye:
Przecież mnie nawet nie było na ostatnich zawodach. JA se tylko tak bez ambicji wiekszych trenowałam na zawodach i jeszcze z chorym okiem:diabloti:

Posted

Wydaje mi się, że z innych kategorii też po 3 psy spełniły kryteria, wtedy z L tylko 3 psy by jechały... chyba... o ile rozumiem regulamin...:p

ale nie doprosiliśmy się o aktualne wyniki po 4 kwalifikacjach, więc teraz pewnie też poczekamy:cool1:

Posted

LALUNA
Ty się nie dziw, ino siem szykuj <lol> :eviltong:
Ja mówię , że mi tak wyjszło znaczy powyższe psy spełniają wymogi, a kto pojedzie to się okaże :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ale wymogi też spełniają po 3 psy z M i S, do tego w L te 3 od Magdy i Kryśka spełniły wymogi i na indywidualne i na drużynowe, więc dlaczego miałby jechać 4ty pies z L??:crazyeye:

Posted

Ja nie mówię kto pojedzie i w jakiej ilości, podałam tylko swoją teorię, która mi wyszła po dogłębnych analizach matematyczno-filozoficznych:evil_lol:

Posted

ale chyba trzeba było mieć bezbłędne oba przebiegi jednego dnia a chyba ani Viola ani Wendy nie miały tak - chyba, że się mylę to sorki - tak mi wychodzi z dotychczasowych wyników

Posted

to jak juz będziecie wiedzieli kto jedzie, to dajcie znac i przślijcie foty, to będziemy wypatrywac was na ringu.:cool3: prześlijcie listę całej reprezentacji, nie tylko w kategorii L

Posted

tak sobie jeszcze raz przeczytałam

Zasady kwalifikacji zawodników na Mistrzostwa Świata Agility 2007
w Hamar (Norwegia)

i o ile zawodnik ma jeszcze jakieś ograniczenia czasowe

Przewodnik spełniający powyższe warunki musi na piśmie zadeklarować chęć reprezentowania Polski oraz ZKwP na MŚ oraz wystosować prośbę o wydelegowanie go. Pismo musi zostać dostarczone do Podkomisji Agility w terminie do 28.05.2007.

to nie ma ani słowa o tym, kto podlicza punkty, do kiedy musi podać listę zakwalifikowanych zawodników
nawet nie ma mowy, że powinien to ktoś zrobić

czyli jak dla mnie wynika z tego, że każdy samodzielnie musi popatrzeć na wyniki bo listy możemy się nie doczekać :evil_lol:

Posted

Z tego co wiem intensywne przeliczanki trwają a może są już nawet zakończone8) więc może jakaś litościwa dusza z komisji wrzuci oficjalną informację o psach, które uzyskały kwalifikacje.

Posted

Na podstawie rozegranych eleiminacji prawo do udziału w polskiej ekipie na Mistrzostwa Świata Agility 2007 wywaliczyli sobie:

w kategorii Large:

• Magda Ziółkowska, LECK Bohemia Alke - 25 pkt., najlepsza prędkość 5,48 m/s
  • Magda Ziółkowska, AZHA GRENDEL Astra Canina - 26 pkt., najlepsza prędkość 4,93 m/s
  • Marta Kordos, CHRISTINE z Wiedźmińskiej Stajni - 21,5 pkt., najlepsza prędkość 4,85 m/s
w kategorii Medium:

• Ola Rosiak, DIAMOND BOY Moda na Sukces - 24,5 pkt., najlepsza prędkość 4,60 m/s
  • Danuta Woźniak, FUNNY GIRL Duma Tary - 22,5 pkt., najlepsza prędkość 4,55 m/s
  • Nina Bekasiewicz, ORKA z Sosnowej Skarpy - 10,5 pkt., najlepsza prędkość 5,32 m/s
w kategorii Small:

• Anna Makosz, MELISA Ja-Cze-Ka - 26 pkt., najlepsza prędkość 4,99 m/s
  • Agata Karolak, SCOTCH WHISKY Fary Lucifer - 22 pkt., najlepsza prędkość 4,39 m/s
  • Beata Matławska, MISS MERCEDES od Lalanki - 13,5 pkt., najlepsza prędkość 4,00 m/s
W smallach wyżej od MISS MERCEDES była GWENDOLINA z Ania Leśniak i GRACJA z Iwoną Kalisz. Niestety, ale Pluszowa nie ma rodowodu, a Pipi ma kopiowany ogon i nie mogą wejść w skład naszej reprezentacji :(

Wszystkim WIELKIE GRATULACJE, a największe dla Magdy, która wybiegała Hamar a 2 psami!!!
Jak zawsze wszystkim będę kibicował oraz trzymał kciuki za udane starty i najwyższe lokaty. Całej reprezentacji życzę podowodzenia w startach indywidualnych i drużynowych!!!

Posted

z tego co liczylam, to jeszcze tylko spelniala wymogi klasyfikacji Olga z Sunday.

Gratulacje dla calej ekipy! mam nadzieje, ze moj niecny plan pojechania i kibicowania sie zrealizuje ;-)

Posted

Gratulacje dla calej ekipy!
Jestescie naprawde wspaniali, pelen podziw i szacunek.

Zwlaszcza Olu i Blusiu - :multi: :multi: :multi:

A w Stanach teraz straszna afera z tymi wymogami norweskimi, bo tutaj wolno kopiowac i lud sie podburza, ze jak to - ktos im zabrania jechac z psem z legalnie obcietym ogonem.

Posted

niuka napisał(a):
z tego co liczylam, to jeszcze tylko spelniala wymogi klasyfikacji Olga z Sunday.
Owszem, ale z tego co wiem, to Olga w tym roku nie może jechać i zrezygnowała z ewentualnego powołania jej do reprezentacji.

Posted

Gratuluję wszystkim. Jesteście historyczną reprezentacją, bo zdaje się pierwszy raz wyłonioną w drodze eliminacji. Ja jak co roku będę się emocjonowała każdym przebiegiem polskiego zawodnika i cieszyła każdym sukcesem. Już teraz życzę powodzenia, a powtórzymy wam to wszyscy napewno przed samym startem.:lol:

Posted

Mokka napisał(a):
... nie do końca rozumiem problem Pluszowej...
O ile się nie mylę, to Ania dała ciała:mad:, bo do dziś nie wyrobiła Pluszowej rodowodu :( Niby mogłaby teraz zrobić to na biegu, ale jeden z wymogów na MŚA mówi, że pies musi posiadać rodowód od co najmniej roku... Aniu, mam nadzieję, że nic nie pomieszałem:razz:. Jakby co, to proszę sprostuj...

Posted

Robull, ale macie tabelki z wynikami wszystkich, wstaw żeby lud oczy nacieszył:razz:

Czy osoby z listy potwierdziły chęć udziału więc możemy to traktować jako ostateczny skład reprezentacji? Bo musimy zacząć wyrabiać banery z imionami itp:lol:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Jesteście historyczną reprezentacją, bo zdaje się pierwszy raz wyłonioną w drodze eliminacji.
Nie do końca się z Tobą zgadzam, ale faktycznie muszę przyznać, iż nigdy wcześniej zasady eliminacji nie były znane tak wcześnie (spisane i opublikowane przed rozpoczęciem sezonu, a zatem też przed rozpoczęciem eliminacji) oraz nigdy wcześniej nie były tak czytelne i jednoznaczne, co wreszcie definitywnie utnie (już ucięło :eviltong:) wszelkie intrygi i podejrzenia o jakieś manipulacje.