brazowa1 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Doszedł tez nowy,pięciomiesieczny....niezwykle uroczy. gdyby ktos szukał szczeniaka,to kierunek schronisko Sopot!!!! Quote
brazowa1 Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Czarusiowata dzis wybyła. Nowemu szczeniakowi zrobiłam fotki i chyba jeszcze tutaj go damy,zeby świat zobaczył,a potem zamykamy wątek Quote
martasekret Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 [quote name='brazowa1']Czarusiowata dzis wybyła. Nowemu szczeniakowi zrobiłam fotki i chyba jeszcze tutaj go damy,zeby świat zobaczył,a potem zamykamy wątek Uff, ale ulga! Mam nadzieję, że to dom na zawsze! Quote
elkate Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 oby to dobry domek był dla malutkiej, co to za ludzie? Quote
brazowa1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Niestety nie znam szczegółów,ale wydawala koleżanka,ktora bardzo lubi psy. Jak będzie to się dopiero okaże. a tutaj zdjęcie kolejnego szczeniaka,ma pięc miesięcy i jest bardzo ladna,choc na pozór nie rzuca sie w oczy. Idealne proporcje. 5 miesiecy. Drobnej budowy,idelanie srednia. Kobieta. I wymarzony charakter-odważna,zabawowa,z błyskiem w oku,mimo warunków w jakich się znalazła. jej schroniskowy numer to 147/11 Quote
martasekret Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Pierwsze zdjęcie jest zarąbiste! Piękna mordeczka! Proporcjonalnie zbudowana...i ten brązowy kolorek tak równomiernie rozłożony....(wiecie o co mi chodzi, nie umiałam tego inaczej nazwać:D) Trochę dobermanowata, czy ja się nie znam.....? Quote
brazowa1 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 raczej miała w rodzinie,jakiegos pradziadka jamnika Quote
martasekret Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 brazowa1 napisał(a):raczej miała w rodzinie,jakiegos pradziadka jamnika Ano tak, może faktycznie... Co nie zmienia faktu, że jest urocza! Quote
Nazwabez Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Suni już nie ma w schronie. Jeżeli dobrze zrozumiałam - Czarusiowa, czyli wcześniej nazwana wypłochem ( :D ) została adoptowana przez byłego członka związku kynologicznego, Panią która przez całe życie szkoliła psy. Obecnie me jednego i wzięła drugiego czyli właśnie kudłatą sunię. Twierdzi, że sunia ma przodka grzywacza. Quote
elkate Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 No, pisałam, że mała jest cudna i się znalazł super domek, tak się cieszę za Czarusiowego Wypłoszka Quote
martasekret Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 ale o którym psiaku teraz mówimy...? miałam na myśli sunię powyżej, nie lubię operować numerami w odniesieniu do psów, ale imienia nie znam - 147/11 Quote
Nazwabez Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 147/11 wyadoptowana - nie wiem przez kogo. Pisałam o tym kudłatym "wypłoszu" ( o niej wie, że ma dobry domek :) ) Quote
elkate Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 To ta sunia z cudownym uśmiechem (147/11)- miejmy nadzieję, że też ma super domek Quote
martasekret Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Temat wątku mówi wszystko ;) Bardzo się cieszę! Quote
brazowa1 Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='martasekret']ale o którym psiaku teraz mówimy...? miałam na myśli sunię powyżej, nie lubię operować numerami w odniesieniu do psów, ale imienia nie znam - 147/11[/QUOTE] ta uśmiechnieta ma dom z dwojka dzieci i jest bardzo rokujacy. Mieszka w Sopocie,niedalko zreszta schronu.Teraz ma imię-Luna. Własciciele zadowoleni i nie oczekiwali,że bedzie taka grzeczna,są tym mile zaskoczeni. Sterylke planuja i nie jest im obce sterylizowanie suk-babcia dzieci ma wycięta suczkę. Suni jest w tym domu dobrze,to widać. Ma kaszel kenelowy,bierze witaminki,jest prowadzana na szelkach,ale to jej szybciutko minie. Quote
martasekret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Super! Bardzo się cieszę! Brązowa, trzymam kciuki za Wasz jutrzejszy dzień otwarty - obyście nie narzekali na brak gości ;) niech jak najwięcej zwierząt znajdzie swojego Dużego! Quote
brazowa1 Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 z reguły w dniu otwartym nie ma jakis masowych adopcji,zwłaszcza,że Sopot obfituje w geriatryczne psy,srednia wieku 9-10 lat.Ale ludzie przychodzą,chodzą,czesto trafi sie ktos z darami dla psiaków. Quote
martasekret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Masowych też się nie spodziewałam ;), niech będzie chociaż te kilka..... Quote
Recommended Posts