Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brazowa1']Czarusiowata dzis wybyła. Nowemu szczeniakowi zrobiłam fotki i chyba jeszcze tutaj go damy,zeby świat zobaczył,a potem zamykamy wątek

Uff, ale ulga!
Mam nadzieję, że to dom na zawsze!

Posted

Niestety nie znam szczegółów,ale wydawala koleżanka,ktora bardzo lubi psy. Jak będzie to się dopiero okaże.

a tutaj zdjęcie kolejnego szczeniaka,ma pięc miesięcy i jest bardzo ladna,choc na pozór nie rzuca sie w oczy. Idealne proporcje. 5 miesiecy.

Drobnej budowy,idelanie srednia. Kobieta. I wymarzony charakter-odważna,zabawowa,z błyskiem w oku,mimo warunków w jakich się znalazła.

jej schroniskowy numer to 147/11

Posted

Pierwsze zdjęcie jest zarąbiste! Piękna mordeczka!
Proporcjonalnie zbudowana...i ten brązowy kolorek tak równomiernie rozłożony....(wiecie o co mi chodzi, nie umiałam tego inaczej nazwać:D)
Trochę dobermanowata, czy ja się nie znam.....?

• 2 weeks later...
Posted

Suni już nie ma w schronie. Jeżeli dobrze zrozumiałam - Czarusiowa, czyli wcześniej nazwana wypłochem ( :D ) została adoptowana przez byłego członka związku kynologicznego, Panią która przez całe życie szkoliła psy. Obecnie me jednego i wzięła drugiego czyli właśnie kudłatą sunię. Twierdzi, że sunia ma przodka grzywacza.

Posted

[quote name='martasekret']ale o którym psiaku teraz mówimy...?
miałam na myśli sunię powyżej, nie lubię operować numerami w odniesieniu do psów, ale imienia nie znam - 147/11[/QUOTE]

ta uśmiechnieta ma dom z dwojka dzieci i jest bardzo rokujacy. Mieszka w Sopocie,niedalko zreszta schronu.Teraz ma imię-Luna. Własciciele zadowoleni i nie oczekiwali,że bedzie taka grzeczna,są tym mile zaskoczeni. Sterylke planuja i nie jest im obce sterylizowanie suk-babcia dzieci ma wycięta suczkę. Suni jest w tym domu dobrze,to widać. Ma kaszel kenelowy,bierze witaminki,jest prowadzana na szelkach,ale to jej szybciutko minie.

Posted

z reguły w dniu otwartym nie ma jakis masowych adopcji,zwłaszcza,że Sopot obfituje w geriatryczne psy,srednia wieku 9-10 lat.Ale ludzie przychodzą,chodzą,czesto trafi sie ktos z darami dla psiaków.