Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roszpunka napisał(a):
Był telefon z Krakowa, w miarę obiecujący. Pan szuka psiaka dla mamy - emerytki. Pani w piątek wraca z wczasów, mają wspólnie podjąć decyzję.

I byłabym zapomniała - żadnej budy, psiak do domku.

Kciuki mocno zaciśnięte za nowy domek:thumbs::thumbs::thumbs:

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno mnie tu nie było, sunieczka przecudna.:p

Co do ogłoszeń to sunia ma ogłoszenia na świętokrzyskie i małopolskie, ale jak będzie trzeba to puścimy jeszcze raz, głównie małopolskie i śląskie.

Posted

tomcug napisał(a):
Dawno mnie tu nie było, sunieczka przecudna.:p

Co do ogłoszeń to sunia ma ogłoszenia na świętokrzyskie i małopolskie, ale jak będzie trzeba to puścimy jeszcze raz, głównie małopolskie i śląskie.

Hej!
Stęskniłyśmy się za Tobą.

Na świętokrzyskie jak widać nie należy puszczać ogłoszeń, bo u nas tylko mopy i haszczaki mogą w domu mieszkać, reszta - won do budy :shake:

Posted

Wiesz, czasem się udaje, ja miałam szczylka, trafił właśnie do Kielc, domek cudowny.:loveu:

A jeśli ten domek się nie wyklaruje to rzucę kolejną porcją, czasem tak jest, że trzeba poczekać.

Rany, jak mnie boli ta moja pusta głowa!:-(

Posted

Pewnie, że i u nas zdarzają się super domki dla psiaków ale ostatnio chyba mam przesyt telefonów od buraków...

W niedzielę zadzwoniła pani, rozmowa była krótka - psa z kanapy na podwórko nie wydam i koniec. Zdziwienie pani mnie rozwaliło.
Zresztą, zastanawiam się, jak można pomyśleć, że psiak z gładką sierścią będzie mieszkał cały rok na podwórku :shake:
Szanti to straszna przylepa, w swojego ludzia zapatrzona z miłością, cudna jest, niezbyt szczekliwa, malutka - w sam raz do bloku. Wszystko nowe na początku jest dla niej straszne - przez chwilę, z psami, kotami żyje w zgodzie.
Mam nadzieję, że trafi na kogoś odpowiedniego...

Posted

Zaczekamy do piątku. Jeżeli pan się nie odezwie, ogłaszamy dalej.

Jej obecność w domku bardzo mi służy - wkrótce zostanę wiotką trzcinką, zaliczając codziennie spacerki w dwóch turach :p

Posted

tomcug napisał(a):
No właśnie nie pamiętam, czy prosiłam Elizkę, sporo robię tych ogłoszeń i się trochę pogubiłam....:oops:

Wiem, że robisz bardzo dużo ogłoszeń i jestem Ci niezwykle wdzięczna :calus:
Wydaje mi się, że Młoda jednak Allegro nie miała ale nie mam pewności.

Wiesz już, czy uczysz się 17.09 ?

Posted

Roszpunka napisał(a):
Wiem, że robisz bardzo dużo ogłoszeń i jestem Ci niezwykle wdzięczna :calus:
Wydaje mi się, że Młoda jednak Allegro nie miała ale nie mam pewności.

Wiesz już, czy uczysz się 17.09 ?

No właśnie wiem, dostałam rozpiskę na maila i .......... mam zlot całe 3 dni (piątek od 12, sobota 9 godzin i niedziela 8 godzin).:angryy::oops:

Ale jeszcze muszę się dowiedzieć, jakie te zajęcia w sobotę będą, może da się coś pokombinować, jeśli mało ważne.................

Posted

tomcug napisał(a):
No właśnie wiem, dostałam rozpiskę na maila i .......... mam zlot całe 3 dni (piątek od 12, sobota 9 godzin i niedziela 8 godzin).:angryy::oops:

Ale jeszcze muszę się dowiedzieć, jakie te zajęcia w sobotę będą, może da się coś pokombinować, jeśli mało ważne.................

Buuuuuuu :placz:

Ale jeżeli da się cokolwiek wykombinować :cool3:

Będę wolna ok. 17...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Buuuuuuu :placz:

Ale jeżeli da się cokolwiek wykombinować :cool3:

Będę wolna ok. 17...

To jest kurs finansowany z unii, więc obecność jest bardzo skrupulatnie sprawdzana, ale spróbuję coś wymodzić, jak będę wiedziała, z kim te zajęcia będą. Będę bardzo się starała!!!!!!!!!!:lol:

Obiecywam!:evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jakby co, siądę pod kościołem i będę na Ciebie czekała...
Kapelusz wezmę i karteczkę :na bezdomne psy. Ciekawe ile uzbieram :roll:

Szczerze?????????????????
Znając mentalność ludzi w naszym środowisku to....NIC!!!!!!!!!!!!!!!

No ewentualnie zbierzesz parę mądrych sentencji w stylu: dzieci nie mają co jeść a tu na kundle wariatka zbiera..........

Posted

Szczerze?????????????????
Znając mentalność ludzi w naszym środowisku to....NIC!!!!!!!!!!!!!!!

No ewentualnie zbierzesz parę mądrych sentencji w stylu: dzieci nie mają co jeść a tu na kundle wariatka zbiera..........

Tak się spodziewałam, że majątku dla psiaków tam nie uzbieram... Ale co tam, przynajmniej wesoło będzie :evil_lol:

Nawet jak się nie spotkamy, to na pewno o mnie usłyszysz ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jak wesoło dziś u naszego diablątka .....to i ja na chwilkę się przysiąde

Hej Martuniu!
Siadaj i rozgość się. Przynajmniej Diablątko na pierwszej się utrzymuje :multi: