Martika&Aischa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Był telefon z Krakowa, w miarę obiecujący. Pan szuka psiaka dla mamy - emerytki. Pani w piątek wraca z wczasów, mają wspólnie podjąć decyzję. I byłabym zapomniała - żadnej budy, psiak do domku. Kciuki mocno zaciśnięte za nowy domek:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 nowe znajomości i takie tam z dzisiejszego spacerku ;) Quote
Nadziejka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 :buzi::thumbs::thumbs::thumbs::iloveyou:zaciskuniamy za te slicznotke1 Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 mmd napisał(a):Ale ona śliczna jest :) Niestety, zdjęcia nie oddają, jak bardzo jest krucha i filigranowa... A i charakterek ma przesympatyczny :loveu: Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Dawno mnie tu nie było, sunieczka przecudna.:p Co do ogłoszeń to sunia ma ogłoszenia na świętokrzyskie i małopolskie, ale jak będzie trzeba to puścimy jeszcze raz, głównie małopolskie i śląskie. Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 tomcug napisał(a):Dawno mnie tu nie było, sunieczka przecudna.:p Co do ogłoszeń to sunia ma ogłoszenia na świętokrzyskie i małopolskie, ale jak będzie trzeba to puścimy jeszcze raz, głównie małopolskie i śląskie. Hej! Stęskniłyśmy się za Tobą. Na świętokrzyskie jak widać nie należy puszczać ogłoszeń, bo u nas tylko mopy i haszczaki mogą w domu mieszkać, reszta - won do budy :shake: Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Wiesz, czasem się udaje, ja miałam szczylka, trafił właśnie do Kielc, domek cudowny.:loveu: A jeśli ten domek się nie wyklaruje to rzucę kolejną porcją, czasem tak jest, że trzeba poczekać. Rany, jak mnie boli ta moja pusta głowa!:-( Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Pewnie, że i u nas zdarzają się super domki dla psiaków ale ostatnio chyba mam przesyt telefonów od buraków... W niedzielę zadzwoniła pani, rozmowa była krótka - psa z kanapy na podwórko nie wydam i koniec. Zdziwienie pani mnie rozwaliło. Zresztą, zastanawiam się, jak można pomyśleć, że psiak z gładką sierścią będzie mieszkał cały rok na podwórku :shake: Szanti to straszna przylepa, w swojego ludzia zapatrzona z miłością, cudna jest, niezbyt szczekliwa, malutka - w sam raz do bloku. Wszystko nowe na początku jest dla niej straszne - przez chwilę, z psami, kotami żyje w zgodzie. Mam nadzieję, że trafi na kogoś odpowiedniego... Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ja tam wiem, że nikomu nieodpowiedniemu jej nie oddasz.:lol: Jeśli stwierdzisz, że pora ponowić ogłoszenia to krzycz!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Zaczekamy do piątku. Jeżeli pan się nie odezwie, ogłaszamy dalej. Jej obecność w domku bardzo mi służy - wkrótce zostanę wiotką trzcinką, zaliczając codziennie spacerki w dwóch turach :p Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No to czekamy cierpliwie. Zapomniałam jeszcze o Allegro, jak będzie trzeba ponowić to poproszę Elizę, ona robi takie na kilka województw.:lol: Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 No właśnie nie pamiętam, czy prosiłam Elizkę, sporo robię tych ogłoszeń i się trochę pogubiłam....:oops: Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 tomcug napisał(a):No właśnie nie pamiętam, czy prosiłam Elizkę, sporo robię tych ogłoszeń i się trochę pogubiłam....:oops: Wiem, że robisz bardzo dużo ogłoszeń i jestem Ci niezwykle wdzięczna :calus: Wydaje mi się, że Młoda jednak Allegro nie miała ale nie mam pewności. Wiesz już, czy uczysz się 17.09 ? Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Wiem, że robisz bardzo dużo ogłoszeń i jestem Ci niezwykle wdzięczna :calus: Wydaje mi się, że Młoda jednak Allegro nie miała ale nie mam pewności. Wiesz już, czy uczysz się 17.09 ? No właśnie wiem, dostałam rozpiskę na maila i .......... mam zlot całe 3 dni (piątek od 12, sobota 9 godzin i niedziela 8 godzin).:angryy::oops: Ale jeszcze muszę się dowiedzieć, jakie te zajęcia w sobotę będą, może da się coś pokombinować, jeśli mało ważne................. Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 tomcug napisał(a):No właśnie wiem, dostałam rozpiskę na maila i .......... mam zlot całe 3 dni (piątek od 12, sobota 9 godzin i niedziela 8 godzin).:angryy::oops: Ale jeszcze muszę się dowiedzieć, jakie te zajęcia w sobotę będą, może da się coś pokombinować, jeśli mało ważne................. Buuuuuuu :placz: Ale jeżeli da się cokolwiek wykombinować :cool3: Będę wolna ok. 17... Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Buuuuuuu :placz: Ale jeżeli da się cokolwiek wykombinować :cool3: Będę wolna ok. 17... To jest kurs finansowany z unii, więc obecność jest bardzo skrupulatnie sprawdzana, ale spróbuję coś wymodzić, jak będę wiedziała, z kim te zajęcia będą. Będę bardzo się starała!!!!!!!!!!:lol: Obiecywam!:evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Jakby co, siądę pod kościołem i będę na Ciebie czekała... Kapelusz wezmę i karteczkę :na bezdomne psy. Ciekawe ile uzbieram :roll: Quote
tomcug Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Jakby co, siądę pod kościołem i będę na Ciebie czekała... Kapelusz wezmę i karteczkę :na bezdomne psy. Ciekawe ile uzbieram :roll: Szczerze????????????????? Znając mentalność ludzi w naszym środowisku to....NIC!!!!!!!!!!!!!!! No ewentualnie zbierzesz parę mądrych sentencji w stylu: dzieci nie mają co jeść a tu na kundle wariatka zbiera.......... Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Jak wesoło dziś u naszego diablątka .....to i ja na chwilkę się przysiąde Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Szczerze????????????????? Znając mentalność ludzi w naszym środowisku to....NIC!!!!!!!!!!!!!!! No ewentualnie zbierzesz parę mądrych sentencji w stylu: dzieci nie mają co jeść a tu na kundle wariatka zbiera.......... Tak się spodziewałam, że majątku dla psiaków tam nie uzbieram... Ale co tam, przynajmniej wesoło będzie :evil_lol: Nawet jak się nie spotkamy, to na pewno o mnie usłyszysz ;) Quote
Roszpunka Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Jak wesoło dziś u naszego diablątka .....to i ja na chwilkę się przysiąde Hej Martuniu! Siadaj i rozgość się. Przynajmniej Diablątko na pierwszej się utrzymuje :multi: Quote
Recommended Posts