Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jadę dziś po diablątko, wracam jutro wieczorem. Mam nadzieję, że uda mi się gadziorka obfocić.

A mi fanty... kurczę, ale się do tego zbieram - ciągle coś się dzieje...

Posted

mmd napisał(a):
A mi fanty... kurczę, ale się do tego zbieram - ciągle coś się dzieje...

Spokój to podstawa...;)

A teraz faktycznie się dzieje, bez przerwy coś... i to zazwyczaj nic dobrego :shake:

Posted

Ło matko, jakie leniwe kocisko :evil_lol:
Roszpunko, a te ogłoszenia to na świętokrzyskie idą? Bo te nasze rodzinne strony to nie jest najlepszy kawałek świata dla psa.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Tomcug robiła, więc w sumie, to nie wiem dokładnie :oops:
Na pewno nie tylko na świętokrzyskie, bo u nas i odzew marny i propozycje tylko do odrzucenia...

Jak porobiła głównie na świętokrzyskie to nie dziwne, że do budy. Machnę jej jakieś pojedyncze sztuki na bardziej cywilizowaną okolicę, ale jutro. A jak zapomnę to proszę kopniaczka, bo od miesiąca zakręcona jestem jak słoik.

Posted

mmd napisał(a):
Jak porobiła głównie na świętokrzyskie to nie dziwne, że do budy. Machnę jej jakieś pojedyncze sztuki na bardziej cywilizowaną okolicę, ale jutro. A jak zapomnę to proszę kopniaczka, bo od miesiąca zakręcona jestem jak słoik.

Tomcug to fachura, sądzę, że puściła ogłoszenia we właściwe rejony... a że dzwonią głównie ze świętokrzyskiego :niewiem:
Za Twoją pomoc będę oczywiście bardzo wdzięczna, przypomnę, gdybyś zapomniała...;)

Posted

Roszpuneczko ja napatrzyc sie nie moge na te twoje cudne dziecie i zwierzunki:crazyeye::bye::cool2::iloveyou::iloveyou::iloveyou:cudnie macie kochani , cudnie i widac jaki spokoj czaruje od was , od waszego domeczku , ach:loveu::loveu::loveu:goroaco stokroc pozdrawiam , czarnuleczka diabeleczka jest przeprzeuroczaaaaaaaaaa:loveu::loveu:

Posted

Był telefon z Krakowa, w miarę obiecujący. Pan szuka psiaka dla mamy - emerytki. Pani w piątek wraca z wczasów, mają wspólnie podjąć decyzję.

I byłabym zapomniała - żadnej budy, psiak do domku.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Był telefon z Krakowa, w miarę obiecujący. Pan szuka psiaka dla mamy - emerytki. Pani w piątek wraca z wczasów, mają wspólnie podjąć decyzję.

I byłabym zapomniała - żadnej budy, psiak do domku.

No widzisz.... ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
No widzę ;)

Po cichutku trzymam kciuki, bo pan brzmiał naprawdę rozsądnie i niepokoił się, czy oferta do piątku będzie aktualna :cool3:

No to oznacza,ze jest na powaznie zainteresowany:)!Czekam na nowe wiesci!!!!