Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie głośno, jak diablątko do Kielc zawita :evil_lol:
Na razie wczasuje pannica a moja mamcia donosi o codziennych postępach - w wielkim skrócie : Szatanek na czterech łapach bryka, miewa się dobrze, śpi obok mamci na podusi, z Misią szaleją dopóki nie opadną z sił a moja córcia prowadza Szanti na smyczy, spacerują po polach i łąkach..

Wystarczy na ten moment?:cool3:

Posted

Se zapiszę :)
Tak koło Ciebie jest Agnieszka24 (o ile nie poplątałam cyferek), kiedyś byłam z karmą dla Oskara z nużycą. Pod McDonaldem się umawiałyśmy... A Żytnia to była Waligóry za moich czasów...

Posted

mmd napisał(a):
Se zapiszę :)
Tak koło Ciebie jest Agnieszka24 (o ile nie poplątałam cyferek), kiedyś byłam z karmą dla Oskara z nużycą. Pod McDonaldem się umawiałyśmy... A Żytnia to była Waligóry za moich czasów...

Dawne to były czasy, kiedy w Kielcach była ulica Waligóry...
A ja mam do McDonalda 200 metrów... Gdyby zdarzyło Ci się zahaczyć o stolicę świętokrzyskiego - zapraszam :smile:

Posted

Dawne, bo od dawna nie mieszkam. Wyniosłam się w 88 roku. Teraz za diabła nie łapię po nazwach ulic co gdzie jest - muszę na mapie szukać. W Hali bywałam ciągle w zimie bo były mikołajki dla dzieci, a ja w WOSiRze pracowałam - fajne czasy :)

Posted

To jeszcze zapytam dla porządku: do kiedy macie karmę i czy wytrzymacie do połowy wrzesnia? Bo bym się za bazarek wzięła jakoś za parę dni i tak na 15 by było. Im później tym więcej z wakacji wróci ;)
Pewnie będzie trzeba sprawdzić co u pozostałych. ataK ma dziś straszny dzień więc jej nie pytam, nie ma głowy, szczeniaki chore, jeden jedną łapka na tamtym świecie, jak przeżyje noc to jest szansa.
Jeszcze Kaja miała zapotrzebowanie na karmę.
Muszę to powoli ogarnąc.

Posted

Kochana, damy radę. Trochę kupuję ja, trochę wsparła nas karmą Incia, sądzę, że Szanti głodna nie będzie.

Niedługo będziemy potrzebowały ciut złotówek na szczepienia...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Dziękujemy bardzo!
Mam nadzieję, że nie będzie trzeba o nas dbać zbyt długo i diablątko szybciutko znajdzie domek.

Taaa, znajdziesz następne.

Posted

A ja witam z samego rana...A co Wy tak dziewczynki do poznych godzin nocnych dyskutujecie?Dobrze,dobrze.
O Zaze nie bylo w ogole odzewu ,a jak sie odezwala Pani z Sosnowca to i P.Danusia checi nabrala...oj beda sie jeszcze wyklocac o DIABLATKO zobaczycie:):)