PaSja Hera Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Witam!Wpadam na chwilke do Diablonka cudownego,co slychac? Quote
Incia Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Nie mogę się doczekać żeby Diobła strasznego zobaczyć:evil_lol: Quote
Roszpunka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 I razem z Twoim w komplecie obfocić :diabloti: Quote
PaSja Hera Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Roszpunka napisał(a):I razem z Twoim w komplecie obfocić :diabloti: Tak tak....dwa diablatka.....Ja tez czekam na foteczki:)! Quote
Roszpunka Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Dziś przyszła wpłata z bazarku Ewy Gonzales od Zebrazebra - 10 złotych. Ślicznie dziękuję :loveu: Quote
Roszpunka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Będzie głośno, jak diablątko do Kielc zawita :evil_lol: Na razie wczasuje pannica a moja mamcia donosi o codziennych postępach - w wielkim skrócie : Szatanek na czterech łapach bryka, miewa się dobrze, śpi obok mamci na podusi, z Misią szaleją dopóki nie opadną z sił a moja córcia prowadza Szanti na smyczy, spacerują po polach i łąkach.. Wystarczy na ten moment?:cool3: Quote
PaSja Hera Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Incia to taka cisza przed burza!!!!Ja tylko Szanti powroci do domku,to bedzie sie dzialo.Ja osobiscie nie moge sie doczekac.Buziaki Quote
tomcug Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kurde, a nie ma żadnych pytań o sunieczkę? :shake: Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Oprócz telefonu od buraka, który chciał ją na podwórko i kazał mi rozmawiać z kilkuletnią córką oraz maila bez podpisu - nie było niestety :shake: Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Se zapiszę :) Tak koło Ciebie jest Agnieszka24 (o ile nie poplątałam cyferek), kiedyś byłam z karmą dla Oskara z nużycą. Pod McDonaldem się umawiałyśmy... A Żytnia to była Waligóry za moich czasów... Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 mmd napisał(a):Se zapiszę :) Tak koło Ciebie jest Agnieszka24 (o ile nie poplątałam cyferek), kiedyś byłam z karmą dla Oskara z nużycą. Pod McDonaldem się umawiałyśmy... A Żytnia to była Waligóry za moich czasów... Dawne to były czasy, kiedy w Kielcach była ulica Waligóry... A ja mam do McDonalda 200 metrów... Gdyby zdarzyło Ci się zahaczyć o stolicę świętokrzyskiego - zapraszam :smile: Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Dawne, bo od dawna nie mieszkam. Wyniosłam się w 88 roku. Teraz za diabła nie łapię po nazwach ulic co gdzie jest - muszę na mapie szukać. W Hali bywałam ciągle w zimie bo były mikołajki dla dzieci, a ja w WOSiRze pracowałam - fajne czasy :) Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 W 88 roku, to ja jeszcze do podstawówki chodziłam:oops: Quote
Incia Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Kiedy to dziecko przyjeżdża? Bom bardzo Jej ciekawa:lol: Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Lada dzień ;) Choć w zasadzie nie powinnam pisać , bo mam focha.... A nie, sorki, nie na tym wątku..................... Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 To jeszcze zapytam dla porządku: do kiedy macie karmę i czy wytrzymacie do połowy wrzesnia? Bo bym się za bazarek wzięła jakoś za parę dni i tak na 15 by było. Im później tym więcej z wakacji wróci ;) Pewnie będzie trzeba sprawdzić co u pozostałych. ataK ma dziś straszny dzień więc jej nie pytam, nie ma głowy, szczeniaki chore, jeden jedną łapka na tamtym świecie, jak przeżyje noc to jest szansa. Jeszcze Kaja miała zapotrzebowanie na karmę. Muszę to powoli ogarnąc. Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Kochana, damy radę. Trochę kupuję ja, trochę wsparła nas karmą Incia, sądzę, że Szanti głodna nie będzie. Niedługo będziemy potrzebowały ciut złotówek na szczepienia... Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Czyli mogę sobie spokojnie robić, bo pożaru nie ma :) No, skoro mnie wsadziłyście na stołek to teraz musze o Was dbać ;) Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Dziękujemy bardzo! Mam nadzieję, że nie będzie trzeba o nas dbać zbyt długo i diablątko szybciutko znajdzie domek. Quote
mmd Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Dziękujemy bardzo! Mam nadzieję, że nie będzie trzeba o nas dbać zbyt długo i diablątko szybciutko znajdzie domek. Taaa, znajdziesz następne. Quote
Roszpunka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Oczywiście, skąd wiedziałaś? :evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 A ja witam z samego rana...A co Wy tak dziewczynki do poznych godzin nocnych dyskutujecie?Dobrze,dobrze. O Zaze nie bylo w ogole odzewu ,a jak sie odezwala Pani z Sosnowca to i P.Danusia checi nabrala...oj beda sie jeszcze wyklocac o DIABLATKO zobaczycie:):) Quote
Martika&Aischa Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Cioteczki zajrzyjcie do pobitego młodego boksia :( odebrany z policją alkoholikom :( http://www.dogomania.pl/threads/213543-Pobity-i-pogryziony-Bokser-w-potrzebie!!!-Pomocy!!!?p=17516032#post17516032 Quote
Recommended Posts