Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
No cudnie :) A mój już pakuje manatki, ale jakoś też mnie na ryki nie bierze, bo fajna rodzina mu się szykuje. Dziś jajcochy wycięliśmy i strasznie smutny jest.

Ej, poryczymy troszkę może? Tak dla zasady ;)
A że jest smutny po stracie klejnotów... Wasz błąd, bo jajka się wycina ale absolutnie psu się o tym nie mówi!!!! :diabloti:

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PaSja Hera napisał(a):
Sluchaj Roszpunka jak Ona tak sie uslinila w aucie,to pewnie sie odwodnila;) i z siusiania lipa:eviltong:.Tez sie ciesze z tego domku:multi:!!!

Ona się nie tylko uśliniła, ale wymiotowała żółcią kilkanaście razy.
Roszpunkowy koc bardzo przydał się;), a moje szmaty wywaliłam po pierwszej akcji, w okolicy Jędrzejowa.
Nie wierzyłam, ze tyle płynów mieści się w takim małym ciałku- no ale to przecie diobeł:diabloti:. Dobrze, że nowa Pańcia nie ma auta-mniej okazji do takich akcji.:lol:

Posted

ewa gonzales napisał(a):
a kto ... stracil klejnoty:roll::cool3::cool3::razz:....maz jakis ?.....:shake::shake::shake::shake::shake:

Oj, Ewcia:roflt::roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czy my się tutaj zajmujemy mężami, czy psiakami?
Tymczasowicz mmd - Jonik stracił wczoraj klejnoty a dzisiaj jedzie do domku (pewnie już pojechał)

Posted

:grin::grin:8):smokin::smokin::megagrin::Poland::Poland::megagrin::megagrin::megagrin::sweetCyb:0X0Xo maderrrrrr sisterrrr wybaczcie juhuuuuuuuuuuuuu:multi::multi::eviltong::cool3::cool3:alez ja mam mysli ech ......psiunko oczywiscie , kochaniutenkowi zdrowenka i domeczku cudnegooooooo:iloveyou::modla:...na jak nic ....ciotka mmd mie chlasnie .....:shake:;):evil_lol::cool3:pozdrawiam kochaniiiiiiiiii

Posted

Jaki mąż, jaki mąż? Aż tak narowisty nie jest :evil_lol:

Roszpunko, mi się też nie chce ryczeć - domek super :) Dla zasady możemy się umówić, no nie wiem sama, na kiedy to wycie ustawiać :evil_lol:

Posted

ja ja ja ...placzek jezdem pierunski . ech ......:shake:ale jak z radosci to mozna beczec i tancowac :Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou:pozdrawiam i mocno trzymammmmmmm kciuki!

Posted

No nie wyszło :placz:
Może następnym razem ;)

Dzwoniłam dziś do pani Beaty, bo Szanti przeszła chrzest bojowy - po raz pierwszy w nowym domku została sama na całe osiem godzin! Próba wypadła rewelacyjnie:loveu:
Puchnę z dumy :evil_lol:

Posted

[quote name='Roszpunka']No powiem Ci, że aż mi się cieplutko w sercu robi, jak oglądam takie fotki :)[/QUOTE]

Widać, ze dobrze malutka trafila.