Roszpunka Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Wiadomości są świetne, tylko czemu mam mokre oczy? Rano już nikt mi nie wskoczy na głowę i nie będzie próbował odgryźć ucha, kto teraz będzie kradł skarpetki i przynosił buty na kanapę :roll:? Będzie mi jej brakowało, chociaż ja w sumie nie lubię szczeniorów ;) BTW Wczoraj jedna z sąsiadek zapytała mojego męża, czy nie chcemy psa - w sumie, skoro bujamy się z trzema, możemy przygarnąć czwartego, prawda? Mała sunia przyplątała się do nich podczas pobytu na wsi, szkoda im oddawać ją do schroniska. Dziś rano TZ przyniósł kolejną wieść - sąsiadka oddała psiaka kolejnej sąsiadce, starszej pani, opiekującej się kotami z naszych piwnic, zbieraczce (ale niezbyt szkodliwej) osobie bardzo ubogiej. Jak się ogarnę, zajrzę tam i zobaczymy co dalej... Quote
mmd Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Nie żałuj. Szanti będzie dobrze, a gdzieś tam czeka już na Ciebie zmarznięty, głodny biedak, którego zgarniesz na DT. Jemu jesteś bardziej potrzebna. Quote
Roszpunka Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 mmd napisał(a):Nie żałuj. Szanti będzie dobrze, a gdzieś tam czeka już na Ciebie zmarznięty, głodny biedak, którego zgarniesz na DT. Jemu jesteś bardziej potrzebna. Nie żałuję - po prostu taki głupol ze mnie, że każdego tymczasika kocham jak szalona i przeżywam rozstanie z nim. Mam nadzieję dożyć takiego dnia, kiedy moja i Wasza pomoc nie będzie już potrzebna żadnemu psiakowi... Quote
mmd Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Wiem :) Ja też się przywiązuję do każdego psa. Kiedyś zawoziłam szczeniora do Warszawy i było mi dziwnie, jak go zostawiłam nowej pani. Śmieję się, że mogę pomagać, bylebym żadnego nie dotykała ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Kinguś pisałaś kochana na wątku transportowym ??? Quote
Roszpunka Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Zaaaara, przecież się nie roztroję ;) Wrzucam, gdzie się da - transportowy na deser :razz: EDIT: wrzucone Quote
Roszpunka Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Cioteczki, zajrzyjcie do pięknego kudłaczka, biedulek wałęsa się po kieleckim osiedlu a ludzie kamieniami w niego rzucają :-( http://www.dogomania.pl/threads/214808-Bez-nadziei-na-lepsze-jutro-kudlaty-Max-prosi-o-pomoc!!!!! Quote
Incia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='ewa gonzales']:modla::modla::modla::modla::thumbs::thumbs:sciskamy z calunich sil! ciotenki musze wam cos oznajmic:multi::multi::multi:otoz niedawno cioteczka Incia:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kiupila na moim bazareczku jajuszko dla diablateczka:loveu::loveu::loveu:kupila i dalej na nastepny bazarek przekazalaciociu Inciu stokroc dziekujemyyyyyyyyyyyyyy - otoz wczoraj wieczorem na bazarus z jajuszkiem , ktory zrobilam dla Kesunia z Dzierzoniowa - przyszla Czarodziejka czyli ciotenka Ukryty Smok i kupila jajuszko za 200zl!juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiec ciotenki Incia i Ukryty Smok - uratowaly zycie temu biedaczkowi uroczemu , bo terz bedzie latwiej szukac dt ! Dziekuje dziekuje postokroccccccccccccccc Ale faaaaajnie:multi:widziałam że to jajeczko nie dla mnie przeznaczone... Quote
Roszpunka Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Szanti też ma pieska, często wyprowadza go na spacery... Dobranoc... Quote
Nadziejka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Roszpuneczko ja tyz cem ku wam , ku waszemu rajuniowiiiiiii.... ojojj ciezko bedzie , zawsze jest ciesko na duszy na serduchu , gdy nasze okochane istotki ida do domkow ....ale dasz rade kochana dasz rade:loveu::iloveyou::calus::calus::cool2:oby szczescie i radosci pieskowe nigdy malej nie opuszczaly! jak mysmy Stefunia zawozily .... to co one przezylyyyyyyyyyyyyy.... ta moja Myszka 2 i Marticzka ojejjjjjjjjjjjj ..... ze mna przezyly i juz mie wozic za bardzo nigdzie nie chcialy o ...... taki to ja jezdem placzus i gadulec lokropny i zawraczacz ... ale damy radeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
PaSja Hera Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nie no ja to kocham ta suczke,dosc ,ze czarna a do takich mam wielki sentyment,to jeszcze w dodatku sucha jak trzeba.Piekna jest!!! Quote
wegielkowa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 No to i ja się cieszę okrutnie, bo czorny diobeł o mały włos byłby moim problemem, ale Roszpunka mnie wyprzedziła dosłownie o włos. Dzięki Roszpunkowa:loveu: Quote
mmd Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Mycie nóg w Silnicy na drogę już się odbyło, a kiedy ta wyprawa? Coś się kluje? Quote
Roszpunka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Na razie jeszcze nic konkretnego się nie wykluło, najwyżej sama będę musiała się pofatygować w przyszłym tygodniu... Quote
Roszpunka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 wegielkowa napisał(a):No to i ja się cieszę okrutnie, bo czorny diobeł o mały włos byłby moim problemem, ale Roszpunka mnie wyprzedziła dosłownie o włos. Dzięki Roszpunkowa:loveu: Nie polecam się na przyszłość ;) Quote
wegielkowa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie polecam się na przyszłość ;) Zapomniałaś mi dać tel. do siebie. Zadzwonię do Ciebie tylko wtedy, jak zobaczę małe czarne na drodze, o rudych i czarno białych informuję zwykle erkę;). Quote
Roszpunka Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 wegielkowa napisał(a):Zapomniałaś mi dać tel. do siebie. Zadzwonię do Ciebie tylko wtedy, jak zobaczę małe czarne na drodze, o rudych i czarno białych informuję zwykle erkę;). Telefon do mnie w pierwszym poście... mam jednak nadzieję, że sezon na psiaki przy drogach (wszelkich kolorów) dobiegł końca... Quote
PaSja Hera Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ja tez mam nadzieje,ze juz nie spotkasz Roszpunko ,zednego psiego wilkolaka:)Ale Szanti niech juz jedzie do domciu,miejscowka sie zwolni:):) Quote
barb Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Czyli malenstwo jszczenie pojechało? Pisałas Roszpunko na wątku transportowym? Quote
Incia Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Diablątko grzeje doopkę u Roszpunki...Domek czeka, ale transportu nadal nie ma. Z tego co wiem to Roszpunka umieściła informację na wątku transportowym. Quote
Roszpunka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Czekając na transport zafundowałam psiakom weekend w środku tygodnia :razz: Quote
mmd Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Uuups, chyba w coś wlazłam... http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=foty1687.jpg&res=medium :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Z panią Beatą wymieniamy maile - pani cierpliwie czeka na Szanti... Quote
barb Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Piekne zdjecia i piekne psiaki. Zeby juz ten transport sie trafił dla Szanti. Quote
Roszpunka Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 barb napisał(a):Piekne zdjecia i piekne psiaki. Zeby juz ten transport sie trafił dla Szanti. Już pora na grzanie doopki we własnym domku :p Quote
Recommended Posts