Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi nie chodziło o to że pani zemrze. Szczeniak pobrykać lubi, ganiać się trzeba dookoła stołu, śmigać na czworakach i takie tam... A może tylko mój Kelbi miał takie potrzeby ;)

Posted

mmd napisał(a):
Mi nie chodziło o to że pani zemrze. Szczeniak pobrykać lubi, ganiać się trzeba dookoła stołu, śmigać na czworakach i takie tam... A może tylko mój Kelbi miał takie potrzeby ;)

Emerytki mają więcej pary, niż nam się wydaje - widziałaś babcie biegnące za autobusem ?:evil_lol:
Szanti śmiało się nadaje dla starszej osoby - zaledwie pięć spacerków dziennie, w tym przynajmniej dwa do utraty sił, inaczej włącza się szkodnik ;)
A młody właściciel pójdzie sobie do pracy na wiele godzin i co psinka ma robić?
Przemebluje troszkę mieszkanie, ozdoby różne porobi (np. frędzle do dywanu) siknie czasem, może nawet koopkę walnie...:diabloti:
A w ogóle to szczeniaki powinny być odchowane i wyszkolone w profesjonalnych DT, do adopcji należałoby je wydawać po "zmądrzeniu";)

Posted

Slicznie u was Roszpuneczko:loveu::multi::loveu:ja lecem w takiem razzie za Martika , jak ajusci bedzie ku wam na bdt sie wybieralllla:roll:;):multi:cudnosci psiapsiaczkoweeeeeeeee , ile milosci maja u was ciotenko hohoooooooooslonce w sercuuuuuu kochani!

Posted

:lol:Roszpunka ja to z Toba nie moge:lol:!EMERYTKI BIEGAJACE ZA AUTOBUSEM:lol::lol::lol:,poprostu ,tak sie usmialam,ze szok!No tak Ty tam na Zytniej to masz tych emerytow do ogladania....
A tak szczerze to wlasnie zalezy w jakim wieku ta emerytka,bo jezeli ok60 to mysle,ze ok.MOJA MAMUSKA EMERYTKA NAPRAWDE SZYBCIUTKO BIEGA W DODATKU JEZDZI NA WIGRY3 I LATA DO KOSCIOLKA JAK NA SRACZKE:megagrin:......

wesolo tu...pozdrowionka.

Posted

Sama wiesz - emerytka emerytce nie równa.
A na Żytniej widuję sporo leciwych babeczek w sprincie w dodatku z obciążeniem (siaty z zakupami). To co tam dla takich spacerek z psiakiem :painting:

Posted

O babciach w komunikacji to chyba nawet cały wątek był na jakimś forum. Ani jednej akcji nie pamiętam, ale doskonale pamiętam, że płakałam ze smiechu. Generalnie - babcie były szybkobiegające, przywalające hakiem pod żebra przy wsiadaniu i mocno agresywne :)

Posted

:grin::grin::grin:

Incia napisał(a):
Albo emerytki pchające się z WIELKĄ siłą do autobusu, by potem opaść na siedzenie niemal umierając...

Boze Kochany...........Umieram ze smiechu.Nie wytrzymam!!!!

Posted

Roszpunka napisał(a):
Kochana, podrzucę jutro, dziś już na oczy nie widzę prawie (ale czarnego psa na mojej podusi zauważyłam :cool3:)

Ok, ja znów dzisiaj miałam okropny dzień, jutro się zabiorę.:p