Martika&Aischa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 O matko jakie słodziaki:loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Mi nie chodziło o to że pani zemrze. Szczeniak pobrykać lubi, ganiać się trzeba dookoła stołu, śmigać na czworakach i takie tam... A może tylko mój Kelbi miał takie potrzeby ;) Quote
Roszpunka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 mmd napisał(a):Mi nie chodziło o to że pani zemrze. Szczeniak pobrykać lubi, ganiać się trzeba dookoła stołu, śmigać na czworakach i takie tam... A może tylko mój Kelbi miał takie potrzeby ;) Emerytki mają więcej pary, niż nam się wydaje - widziałaś babcie biegnące za autobusem ?:evil_lol: Szanti śmiało się nadaje dla starszej osoby - zaledwie pięć spacerków dziennie, w tym przynajmniej dwa do utraty sił, inaczej włącza się szkodnik ;) A młody właściciel pójdzie sobie do pracy na wiele godzin i co psinka ma robić? Przemebluje troszkę mieszkanie, ozdoby różne porobi (np. frędzle do dywanu) siknie czasem, może nawet koopkę walnie...:diabloti: A w ogóle to szczeniaki powinny być odchowane i wyszkolone w profesjonalnych DT, do adopcji należałoby je wydawać po "zmądrzeniu";) Quote
Roszpunka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Pogoda dopisuje, jedziemy na działkę pohasać :multi: Quote
Nadziejka Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Slicznie u was Roszpuneczko:loveu::multi::loveu:ja lecem w takiem razzie za Martika , jak ajusci bedzie ku wam na bdt sie wybieralllla:roll:;):multi:cudnosci psiapsiaczkoweeeeeeeee , ile milosci maja u was ciotenko hohoooooooooslonce w sercuuuuuu kochani! Quote
Roszpunka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Dzisiaj nie było nudno... Psiaki już śpią, ja też zaraz usnę. Dobranoc. Quote
Roszpunka Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 mmd napisał(a):Pakiecik zamówiłam :) W tygodniu będą. Kochana jesteś. Dziękuję Ci z całych sił :calus: Quote
Roszpunka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Bo ona jest gwiazdką :evil_lol: Tylko tak się sprytnie ukrywa w diablątkowej skórze :diabloti: Naprawdę, świetny z niej psiak :p Quote
PaSja Hera Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 :lol:Roszpunka ja to z Toba nie moge:lol:!EMERYTKI BIEGAJACE ZA AUTOBUSEM:lol::lol::lol:,poprostu ,tak sie usmialam,ze szok!No tak Ty tam na Zytniej to masz tych emerytow do ogladania.... A tak szczerze to wlasnie zalezy w jakim wieku ta emerytka,bo jezeli ok60 to mysle,ze ok.MOJA MAMUSKA EMERYTKA NAPRAWDE SZYBCIUTKO BIEGA W DODATKU JEZDZI NA WIGRY3 I LATA DO KOSCIOLKA JAK NA SRACZKE:megagrin:...... wesolo tu...pozdrowionka. Quote
Roszpunka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Sama wiesz - emerytka emerytce nie równa. A na Żytniej widuję sporo leciwych babeczek w sprincie w dodatku z obciążeniem (siaty z zakupami). To co tam dla takich spacerek z psiakiem :painting: Quote
Incia Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Albo emerytki pchające się z WIELKĄ siłą do autobusu, by potem opaść na siedzenie niemal umierając... Quote
mmd Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 O babciach w komunikacji to chyba nawet cały wątek był na jakimś forum. Ani jednej akcji nie pamiętam, ale doskonale pamiętam, że płakałam ze smiechu. Generalnie - babcie były szybkobiegające, przywalające hakiem pod żebra przy wsiadaniu i mocno agresywne :) Quote
PaSja Hera Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 :grin::grin::grin:Incia napisał(a):Albo emerytki pchające się z WIELKĄ siłą do autobusu, by potem opaść na siedzenie niemal umierając... Boze Kochany...........Umieram ze smiechu.Nie wytrzymam!!!! Quote
tomcug Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Może wznowić ogłoszenia? Bo coś cicho koło suni? Quote
Roszpunka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Pewnie kochana, rób, co możesz. Przydałby się jakiś dobry domek dla Diablątka .... oj, bardzo nawet :razz: Quote
tomcug Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 A gdybyś miała coś z tych nowych fotek, to mogłabyś wrzucić na maila, zawsze to lepsza jakość.:lol: Quote
Roszpunka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Kochana, podrzucę jutro, dziś już na oczy nie widzę prawie (ale czarnego psa na mojej podusi zauważyłam :cool3:) Quote
tomcug Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Roszpunka napisał(a):Kochana, podrzucę jutro, dziś już na oczy nie widzę prawie (ale czarnego psa na mojej podusi zauważyłam :cool3:) Ok, ja znów dzisiaj miałam okropny dzień, jutro się zabiorę.:p Quote
Roszpunka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Diablątko wita cioteczki! Tomcug - fotki poszły. Quote
PaSja Hera Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Wpadam spytac co slychac?Pozdrowionka Quote
Roszpunka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 PaSja Hera napisał(a):Wpadam spytac co slychac?Pozdrowionka Taaaaaaaaaaaaa... Latasz po wątkach szpanować banerkami w sygnaturce :eviltong: Quote
mmd Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Podliczam dziś bazarki. Diablątko dostanie ponad 100 :multi: Quote
Roszpunka Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 mmd napisał(a):Podliczam dziś bazarki. Diablątko dostanie ponad 100 :multi: :cool2: Nawet nie wiem, jak mamy (ja i Diablątko) Ci dziękować! :iloveyou: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts