Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Już wiem, co dorzucę :evil_lol: Wycieraczkę :p Oj nie nie ........my się nie godzimy:shake::shake::shake: Jak już nam się znudzi zjedziemy do Kielc na BDT :evil_lol: i lojalnie ostrzegamy że na suchym długo nie pociągniemy :diabloti: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Oj nie nie ........my się nie godzimy:shake::shake::shake: Jak już nam się znudzi zjedziemy do Kielc na BDT :evil_lol: i lojalnie ostrzegamy że na suchym długo nie pociągniemy :diabloti: W sumie.... może znajdzie się w Kielcach jakiś łaskawy BDT, który Was przyjmie...;) Choć uwierz mi - łatwo nie będzie :shake: Ale skoro szykujesz psiakom taką tułaczkę, wybij sobie z głowy adopcję - moje gadziorki muszą mieć najlepsze domki :icon_roc: Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):W sumie.... może znajdzie się w Kielcach jakiś łaskawy BDT, który Was przyjmie...;) Choć uwierz mi - łatwo nie będzie :shake: Ale skoro szykujesz psiakom taką tułaczkę, wybij sobie z głowy adopcję - moje gadziorki muszą mieć najlepsze domki :icon_roc: No i nam publicznie pojechano:obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):No i nam publicznie pojechano:obrazic::obrazic::obrazic: Nie fochuj się, tylko poważnie przemyśl decyzję o adopcji :roflt::roflt::roflt: Pies, to nie zabawka :errrr: Quote
mmd Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Pies, to nie zabawka :errrr: eeeee tam :evil_lol: Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Nie fochuj się, tylko poważnie przemyśl decyzję o adopcji :roflt::roflt::roflt: Pies, to nie zabawka :errrr: Żegnając się z wątkiem nie dołączamy wyrazów szacunku:evil_lol: Obrażone na AMEN Martika@Aischa Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Żegnając się z wątkiem nie dołączamy wyrazów szacunku:evil_lol: Obrażone na AMEN Martika@Aischa[/QUOTE] Będziemy za Wami tęsknić :-( [B][I]Roszpunka i gadziorki[/I][/B] Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Roszpunka']Będziemy za Wami tęsknić :-( [B][I]Roszpunka i gadziorki[/I][/B][/QUOTE] Nie dosyć że zołza to jeszcze kłamczucha :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Nie dosyć że zołza to jeszcze kłamczucha :evil_lol:[/QUOTE] chyba muszę zgłosić wątek do moderacji :diabloti: Quote
tomcug Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Roszpunka']Nie fochuj się, tylko poważnie przemyśl decyzję o adopcji :roflt::roflt::roflt: [B]Pies, to nie zabawka[/B] :errrr:[/QUOTE] Zabawka może nie, ale świetnie się sprawdza jako prezent pod choinkę.:roflt::roflt::roflt::diabloti: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='tomcug']Zabawka może nie, ale świetnie się sprawdza jako prezent pod choinkę.:roflt::roflt::roflt::diabloti:[/QUOTE] W takim razie poczekam z ogłoszeniami do grudnia:sg168: Quote
tomcug Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Roszpunka']W takim razie poczekam z ogłoszeniami do grudnia:sg168:[/QUOTE] Tak trzymaj! Quote
PaSja Hera Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='tomcug']Zabawka może nie, ale świetnie się sprawdza jako prezent pod choinkę.:roflt::roflt::roflt::diabloti:[/QUOTE] Tak,tak albo za dobre sprawowanie w szkole! Szkoda,ze nie moglam wpasc na imprezke,az zaleje swoj smutek w alkoholu:drinka::drinka:! Diablatko cudowne,takie delikatne..... Inka jak Mamuska:) Quote
Roszpunka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Żałuj ciotka, że Cię nie było na imprezie, balanga była ...:evil_lol: A Inka nie jak mamuśka, tylko jak siostra (ciut starsza ;)) poranne buszowanie w trawie... [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg828/scaled.php?server=828&filename=fotys1234.jpg&res=medium[/IMG] ten profil chyba ładniejszy.... [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=fotys1244.jpg&res=medium[/IMG] rzuć piłeczkę, nie daj się prosić... [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg717/scaled.php?server=717&filename=fotys1248.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg225/scaled.php?server=225&filename=fotys1252.jpg&res=medium[/IMG] za piłeczką wskoczę nawet w krzaki... [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg23/scaled.php?server=23&filename=fotys1263.jpg&res=medium[/IMG] Quote
PaSja Hera Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Ok jak siostrzyczka,prosze o wiecej zdjec z Inka:cool3:.Cudowne to Twoje Diablatko,taki nosek malutki do calowania,az dziwne,ze nikt konkretny sie nie odezwal!Ciekawe czy odezwie sie Pan od Mamy emerytki?! Quote
Martika&Aischa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Diablątku buziaki przesyłamy i uciekamy ;) weekend czas zacząć ;) Quote
Incia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Pan się nie odezwał? No to czekamy dalej... Od poniedziałku mam urlop i duuuużo czasu, kto chętny żeby pomóc mi popełnić bazarek dla tego dziecka? Quote
Roszpunka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Incia napisał(a):Pan się nie odezwał? No to czekamy dalej... Od poniedziałku mam urlop i duuuużo czasu, kto chętny żeby pomóc mi popełnić bazarek dla tego dziecka? Pan się nie odezwał. Jego strata :diabloti: W poniedziałek, jak odstawię dziecia do przedszkola, mogę z aparatem na kawkę wskoczyć i bazarek popełnić. Quote
mmd Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 W poniedziałek mój się zamyka to będzie na zakładkę :) Pan może się jeszcze odezwie, chociaż szczeniak dla emerytki to nie jest chyba szczęśliwy pomysł. Roszpunko, z tego mojego bazarku będzie trochę, może małej jakoś w połowie września wyróżnimy gumtree, co? Quote
Roszpunka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 mmd napisał(a):Pan może się jeszcze odezwie, chociaż szczeniak dla emerytki to nie jest chyba szczęśliwy pomysł. Roszpunko, z tego mojego bazarku będzie trochę, może małej jakoś w połowie września wyróżnimy gumtree, co? Jeżeli chodzi o wiek pani, nie zapytałam. Szczeniaki dla emerytów to z jednej strony ryzyko - zbyt dużo jest przypadków psów wyrzuconych przez rodzinę po śmierci opiekuna (mój tymczasowicz to chyba taki psiak), z drugiej, taka osoba dysponuje dużą ilością czasu, co przy szczeniaku ważne. Nie można z góry zakładać, że właściciel swojego psa nie przeżyje ;) Chociaż osobie w mocno podeszłym wieku szczeniaka bym nie dała. A co do ogłoszeń - sądzę, że im więcej, tym lepiej. Docykam fotek i się pannę w świat wypuści ;) Quote
Incia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Roszpunka napisał(a):Pan się nie odezwał. Jego strata :diabloti: W poniedziałek, jak odstawię dziecia do przedszkola, mogę z aparatem na kawkę wskoczyć i bazarek popełnić. Znajdzie się taki Pan co to dla niego Szanti naj, naj będzie... Przybywaj, będziem działać! ps. nie mam już słonecznika, za to nie mogę palców doszorować... Quote
Roszpunka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Incia napisał(a):nie mam już słonecznika, za to nie mogę palców doszorować... Ja gdzieś chyba jeszcze mam :evil_lol: Przywieść? Quote
Roszpunka Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Incia napisał(a):Słonecznika czy nowe, czyste palce??? Co wolisz.......... :evil_lol: Diablątko wieczorowe.... Quote
Recommended Posts