Roszpunka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Diablątko wita wszystkie cioteczki :smile: Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Cioteczki wpadnijcie do nas na bazarek dla Brunonka :( http://www.dogomania.pl/threads/213832-Mn%C3%B3stwo-ksi%C4%85%C5%BCek-i-innych-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-skrzywdzonego-Bruna-...14.09. Quote
Nadziejka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 [FONT=Century Gothic]Witajcie z nadziejka :thumbs::bye::bye:diabluniatko uroczeeee![/FONT] Quote
Roszpunka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 z takim przystojniakiem się mieszka :eviltong: Quote
Incia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Jaka elegancka maluta:lol: a Pako...słów mi brak:loveu: PS. został mi już tylko jeden słonecznik... Quote
Martika&Aischa Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 I Pakulo i Diablątko przecudnej urody:lol::loveu: Quote
Roszpunka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 [quote name='Incia']PS. został mi już tylko jeden słonecznik... Następnym razem będę pamiętać, że by zapakować pełny bagażnik :eviltong: Quote
mmd Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ale noga ;) http://img844.imageshack.us/img844/5028/foty442.jpg czaderskie do ogłoszeń - jak nie wypali teraz to trzeba wrzucić w te nowe serie Quote
Roszpunka Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 mmd napisał(a):Ale noga ;) czaderskie do ogłoszeń - jak nie wypali teraz to trzeba wrzucić w te nowe serie Ona cała czaderska :loveu: Zrobi się pannicy jeszcze niejedną fotkę o ile będzie taka potrzeba ...:roll: Quote
mmd Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Może ten pan to było "to". A jak nie, to foty robisz boskie, więc długo panna u Ciebie nie pomieszka :) Wiadomo, podstawa to zdjęcia. Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Takie miny mają gadziorki, kiedy je niechcący :oops: obudzę... Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Słodki ten dwupak:loveu::lol: Martusiu, jest do wzięcia :diabloti: W komplecie, to nawet chętniej wydam :cool3: Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Martusiu, jest do wzięcia :diabloti: W komplecie, to nawet chętniej wydam :cool3: :painting::painting::painting: i taka święta trójca na spacerku :cool3: Nie wiem co na to moja Aisha :evil_lol: ale raczej jej odpowiedź brzmi :angryy::mad: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a)::painting::painting::painting: i taka święta trójca na spacerku :cool3: Nie wiem co na to moja Aisha :evil_lol: ale raczej jej odpowiedź brzmi :angryy::mad: Spacerki robi się na dwie tury! Zapewnia to doskonałą kondycję i szybkie rozgrzeszenie ze zjadanych wieczorową porą czekoladek:evil_lol: A z piękną Twoją Aischą porozmawiam osobiście, może się dziewczyna skusi ;) Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Spacerki robi się na dwie tury! Zapewnia to doskonałą kondycję i szybkie rozgrzeszenie ze zjadanych wieczorową porą czekoladek:evil_lol: A z piękną Twoją Aischą porozmawiam osobiście, może się dziewczyna skusi ;) Oj tak przydało by się :D pozbyłabym się boków :D:D:D Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Oj tak przydało by się :D pozbyłabym się boków :D:D:D Zapakować? Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Zapakować? Dostarczyć osobiście :D Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Dostarczyć osobiście :D :multi::multi::multi: Lecę pakować gadziorki :diabloti: Do jutra zaczekasz, czy chcesz dostawę jeszcze dziś?:cool3: Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a)::multi::multi::multi: Lecę pakować gadziorki :diabloti: Do jutra zaczekasz, czy chcesz dostawę jeszcze dziś?:cool3: Jakby to powiedzieć:evil_lol: taka jestem ostatnio zalatana :cool3: może mnie nie być :cool3: może mi coś wypaść :cool3: mogę nie zdążyć na czas :cool3: mogę nie dożyć :cool3: I obawiam się że jakbym posiadała tą trójce świętą w domu to nie zostało by mi już nic innego jak zamknąć się w sobie :cool3: A tego byśmy przecież nie chciały :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Jakby to powiedzieć:evil_lol: taka jestem ostatnio zalatana :cool3: może mnie nie być :cool3: może mi coś wypaść :cool3: mogę nie zdążyć na czas :cool3: mogę nie dożyć :cool3: I obawiam się że jakbym posiadała tą trójce świętą w domu to nie zostało by mi już nic innego jak zamknąć się w sobie :cool3: A tego byśmy przecież nie chciały :evil_lol: Oj kochana, nie panikuj...:evil_lol: Powiem Ci z własnego doświadczenia - szybko przywykniesz :diabloti: I Twojej suni nie będzie smutno, kiedy pójdziesz do pracy :cool1: Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Oj kochana, nie panikuj...:evil_lol: Powiem Ci z własnego doświadczenia - szybko przywykniesz :diabloti: I Twojej suni nie będzie smutno, kiedy pójdziesz do pracy :cool1: Suni nie było by smutno ......mnie by się nigdy nie nudziło ......Nie kuś Kinguś NIE kuś:diabloti: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Patrz, ja Ci tu taką super propozycję... dwupak, gratis, z dowozem....:evil_lol: No będę kusiła, będę............:diabloti: Jeszcze kilka drobiazgów dorzucę, niech będzie moja strata :roll: Quote
Martika&Aischa Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Roszpunka napisał(a):Patrz, ja Ci tu taką super propozycję... dwupak, gratis, z dowozem....:evil_lol: No będę kusiła, będę............:diabloti: EDIT: Jeszcze kilka drobiazgów dorzucę, niech będzie moja strata :roll: Cioteczko w takim razie daj mi czas abym zdążyła zakupić dużą wycieraczkę bo tam właśnie w czteropaku wylądujemy:cool3: Quote
Roszpunka Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Cioteczko w takim razie daj mi czas abym zdążyła zakupić dużą wycieraczkę bo tam właśnie w czteropaku wylądujemy:cool3: Już wiem, co dorzucę :evil_lol: Wycieraczkę :p Quote
Recommended Posts