Roszpunka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Szkoda, że nie wszystkie moje psiaki mają tyle szczęścia :( Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Kilka dni temu dostałam maila w sprawie Szanti, Pani pytała, czy możemy jej psiaka podwieźć do domu, bo nie ma transportu... Grzecznie odpisałam, że Diablątko już we własnym domku ale jeżeli jest zainteresowana adopcją mogę jej polecić kilka psiaków. Prosiłam o określenie jakiego konkretnie psa poszukuje - docelowa wielkość, kolor, rodzaj sierści, płeć itp. Zapytałam, czy konkretnie musi być szczeniak, czy odrobinę starsze pieski ewentualnie wchodzą w rachubę... Chciałam też, żeby napisała kilka słów o warunkach, jakie oferuje zwierzakowi. Dziś rano dostałam odpowiedź. I od porannej kawy w.urwienie maksymalne: Pani prosi o podanie strony ze szczeniakami, to sobie jakiegoś wybierze, może jakiś jej się spodoba. Bo w sumie jest jej wszystko jedno jaki psiak, byle by był młodziutki. Czy jej się wydaje, że trafiła do sklepu internetowego? Oferujemy szczeniaki do wyboru, do koloru z bezpłatną dostawą do domu? Oczywiście żadnej odpowiedzi na pytanie o warunki dla psiaka. PORAŻKA. Quote
barb Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A co będzie jak szczeniak dorośnie ? Kolejny szczeniak ? Quote
J_ulia Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Roszpunka']Kilka dni temu dostałam maila w sprawie Szanti, Pani pytała, czy możemy jej psiaka podwieźć do domu, bo nie ma transportu... Grzecznie odpisałam, że Diablątko już we własnym domku ale jeżeli jest zainteresowana adopcją mogę jej polecić kilka psiaków. Prosiłam o określenie jakiego konkretnie psa poszukuje - docelowa wielkość, kolor, rodzaj sierści, płeć itp. Zapytałam, czy konkretnie musi być szczeniak, czy odrobinę starsze pieski ewentualnie wchodzą w rachubę... Chciałam też, żeby napisała kilka słów o warunkach, jakie oferuje zwierzakowi. Dziś rano dostałam odpowiedź. I od porannej kawy w.urwienie maksymalne: Pani prosi o podanie strony ze szczeniakami, to sobie jakiegoś wybierze, może jakiś jej się spodoba. Bo w sumie jest jej wszystko jedno jaki psiak, byle by był młodziutki. Czy jej się wydaje, że trafiła do sklepu internetowego? Oferujemy szczeniaki do wyboru, do koloru z bezpłatną dostawą do domu? Oczywiście żadnej odpowiedzi na pytanie o warunki dla psiaka. PORAŻKA.[/QUOTE] Ja kiedyś dostałam odpowiedz na maila jak ogłaszałam szczeniaki: " Ma Pani takiego samego, ale w innym kolorze... (...)" Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='J_ulia']Ja kiedyś dostałam odpowiedz na maila jak ogłaszałam szczeniaki: " Ma Pani takiego samego, ale w innym kolorze... (...)"[/QUOTE] Och, jakże mi przykro, na razie nie mam - ale proszę zapytać w przyszłym tygodniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Roszpunka Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Cioteczki, zapraszam na mój debiutancki bazarek http://www.dogomania.pl/threads/215663-KUBECZKI-FILI%C5%BBANECZKI-malutki-bazarek-dla-malutkiej-suni Quote
Nadziejka Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 :multi::Dog_run::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::multi:cudne malenstwoooooo i z kocikiem juhuuuuu:loveu::multi::multi::multi::multi: Quote
Roszpunka Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 Przy okazji chciałabym zareklamować ideę Kalendarza Metamorfoz 2012 - każdy głos to cegiełka. Dochód ze sprzedaży kalendarza przeznaczony zostanie na szczytne cele http://www.dogomania.pl/threads/2135...0-do0.00/page6 Oczywiście bez prywaty się nie obejdzie ;-), proszę o głosy na mojego podopiecznego - Pako :smile: Oto on: Quote
barb Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Roszpunko oddalam wlasnie głos na Pakusia. :lol: A przy okazji zajrzyj na www.schroniskoorzechowce.pl Tam tez jest zakladka metamforfozy :lol: Quote
Nadziejka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 :Cool!::bye::bye::bye:pozdrawiamy i nadziejkowo kciuki trzymamy! Quote
Roszpunka Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='barb']Roszpunko oddalam wlasnie głos na Pakusia. :lol: A przy okazji zajrzyj na www.schroniskoorzechowce.pl Tam tez jest zakladka metamforfozy :lol: Dziękuję bardzo za Pakusia :) A jeżeli chodzi o stronkę Orzechowiec, to już dawno mam ją zapisaną w zakładkach i zaglądam:) Obiecałam sobie, że jeżeli kiedykolwiek będę w pobliżu, na pewno tam zajrzę... Quote
barb Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='Roszpunka']Dziękuję bardzo za Pakusia :) [/QUOTE] Roszpunko, info o glosowaniu na Pako mozesz tez wstawić u Chaby a myslę, ze i na innych orzechowskich stronach. Neczka jako zalożycielka na pewno nie będzie nic miala przeciwko temu. ;) A przynajmniej wątki sie podniosą. :lol: Quote
barb Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='barb']A przy okazji zajrzyj na www.schroniskoorzechowce.pl Tam tez jest zakladka metamforfozy :lol: Trochę namieszałam. :oops: W zakladce metamorfozy są metamorfozy schroniska.;) A metamorfozy psów w zakładce brzydkie kaczątko.:lol: Quote
Roszpunka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Wracam z weekendu, zaglądam na skrzynkę a tam niespodzianka :multi: Widzę, że mojej dziewczynce zamiłowanie do łóżka nie przeszło ani trochę :evil_lol: Quote
Roszpunka Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 [quote name='tomcug']Dla takich wieści chce się żyć![/QUOTE] I wtedy wszystko co wspólnie tutaj robimy nabiera sensu, a psie szczęście realnego kształtu. Jestem wdzięczna Pani Beacie za fotki i wieści. Dziś jechałam obok miejsca, gdzie spotkałam Diablątko i serce mi się uśmiechnęło. Od ucha do ucha :) Quote
tomcug Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Roszpunka']I wtedy wszystko co wspólnie tutaj robimy nabiera sensu, a psie szczęście realnego kształtu. Jestem wdzięczna Pani Beacie za fotki i wieści. Dziś jechałam obok miejsca, gdzie spotkałam Diablątko i serce mi się uśmiechnęło. Od ucha do ucha :) O tym samym pomyślałam. :lol: Siedzę właśnie nad kolejną seryjką ogłoszeń i mam nadzieję, że będzie tak szczęśliwie jak z Diablątkiem. Oby!!!!!!!! ;) Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Pozwolę sobie na mały OT i zaproszę do mojej nowiutkiej tymczasowiczki, prosto z rowu http://www.dogomania.pl/threads/2160...C5%BCnym-rowie... Quote
Martyna-Gdy Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 śliczna dziewczyna!! wspaniale,że trafiła w dobre ręce Quote
mmd Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 Jednak czarne psy błyszczą najlepiej ze wszystkich :) Quote
Roszpunka Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 Dla mnie psiak może być nawet zielony - byle miał "to coś". Quote
Szarotka Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Roszpunka']Pozwolę sobie na mały OT i zaproszę do mojej nowiutkiej tymczasowiczki, prosto z rowu http://www.dogomania.pl/threads/2160...C5%BCnym-rowie... Zajrze kogo tam znowu Ci los przyniosl. Pozdrowienia dla Diablatka :):) Quote
Roszpunka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Dziś znowu miałam miłą niespodziankę na skrzynce :) Dostałam też piękną fotkę grawerowanej adresatki Szantusi, niestety nie mogę wstawić, bo Paint mi oszalał, nie zamyka pliku a jest na niej numer p. Beaty i imię Diablątka. Szepnę Wam tylko, że jest to piękne, czerwone serduszko :) Fragment maila: Zamówiłam Szanti jedzenie z Brita i smakoszki z Eukanuby. Pewnie będzie zadowolona :-P . Dziś rano zastawiłam różnymi przedmiotami miejsce w którym uparcie robiła kupy i pierwszy raz nic na mnie nie czekało po powrocie z pracy. Oczywiście zaraz wyszłyśmy na spacer i Szanti zrobiła wszystko co trzeba :-D . Psica ma tyle energii, że żal mi zostawiać ją na tyle godzin, kiedy przychodzę z pracy to szaleje ze szczęścia :-) i wieczorem trwa codzienna zabawa z miśkiem to znaczy rzucanie, przynoszenie, i obgryzanie moich rąk :-) . Pozdrowienia od nas, Beata. Quote
Recommended Posts