Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kilka dni temu dostałam maila w sprawie Szanti, Pani pytała, czy możemy jej psiaka podwieźć do domu, bo nie ma transportu...
Grzecznie odpisałam, że Diablątko już we własnym domku ale jeżeli jest zainteresowana adopcją mogę jej polecić kilka psiaków. Prosiłam o określenie jakiego konkretnie psa poszukuje - docelowa wielkość, kolor, rodzaj sierści, płeć itp. Zapytałam, czy konkretnie musi być szczeniak, czy odrobinę starsze pieski ewentualnie wchodzą w rachubę...
Chciałam też, żeby napisała kilka słów o warunkach, jakie oferuje zwierzakowi.

Dziś rano dostałam odpowiedź. I od porannej kawy w.urwienie maksymalne: Pani prosi o podanie strony ze szczeniakami, to sobie jakiegoś wybierze, może jakiś jej się spodoba. Bo w sumie jest jej wszystko jedno jaki psiak, byle by był młodziutki.

Czy jej się wydaje, że trafiła do sklepu internetowego? Oferujemy szczeniaki do wyboru, do koloru z bezpłatną dostawą do domu?

Oczywiście żadnej odpowiedzi na pytanie o warunki dla psiaka. PORAŻKA.

Posted

[quote name='Roszpunka']Kilka dni temu dostałam maila w sprawie Szanti, Pani pytała, czy możemy jej psiaka podwieźć do domu, bo nie ma transportu...
Grzecznie odpisałam, że Diablątko już we własnym domku ale jeżeli jest zainteresowana adopcją mogę jej polecić kilka psiaków. Prosiłam o określenie jakiego konkretnie psa poszukuje - docelowa wielkość, kolor, rodzaj sierści, płeć itp. Zapytałam, czy konkretnie musi być szczeniak, czy odrobinę starsze pieski ewentualnie wchodzą w rachubę...
Chciałam też, żeby napisała kilka słów o warunkach, jakie oferuje zwierzakowi.

Dziś rano dostałam odpowiedź. I od porannej kawy w.urwienie maksymalne: Pani prosi o podanie strony ze szczeniakami, to sobie jakiegoś wybierze, może jakiś jej się spodoba. Bo w sumie jest jej wszystko jedno jaki psiak, byle by był młodziutki.

Czy jej się wydaje, że trafiła do sklepu internetowego? Oferujemy szczeniaki do wyboru, do koloru z bezpłatną dostawą do domu?

Oczywiście żadnej odpowiedzi na pytanie o warunki dla psiaka. PORAŻKA.[/QUOTE]

Ja kiedyś dostałam odpowiedz na maila jak ogłaszałam szczeniaki:

" Ma Pani takiego samego, ale w innym kolorze... (...)"

Posted

[quote name='J_ulia']Ja kiedyś dostałam odpowiedz na maila jak ogłaszałam szczeniaki:

" Ma Pani takiego samego, ale w innym kolorze... (...)"[/QUOTE]

Och, jakże mi przykro, na razie nie mam - ale proszę zapytać w przyszłym tygodniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:multi::Dog_run::iloveyou::iloveyou::sweetCyb::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::multi:cudne malenstwoooooo i z kocikiem juhuuuuu:loveu::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='barb']Roszpunko oddalam wlasnie głos na Pakusia. :lol:
A przy okazji zajrzyj na www.schroniskoorzechowce.pl Tam tez jest zakladka metamforfozy :lol:

Dziękuję bardzo za Pakusia :) A jeżeli chodzi o stronkę Orzechowiec, to już dawno mam ją zapisaną w zakładkach i zaglądam:)
Obiecałam sobie, że jeżeli kiedykolwiek będę w pobliżu, na pewno tam zajrzę...

Posted

[quote name='Roszpunka']Dziękuję bardzo za Pakusia :) [/QUOTE]

Roszpunko, info o glosowaniu na Pako mozesz tez wstawić u Chaby a myslę, ze i na innych orzechowskich stronach.
Neczka jako zalożycielka na pewno nie będzie nic miala przeciwko temu. ;)
A przynajmniej wątki sie podniosą. :lol:

Posted

[quote name='tomcug']Dla takich wieści chce się żyć![/QUOTE]

I wtedy wszystko co wspólnie tutaj robimy nabiera sensu, a psie szczęście realnego kształtu.
Jestem wdzięczna Pani Beacie za fotki i wieści.
Dziś jechałam obok miejsca, gdzie spotkałam Diablątko i serce mi się uśmiechnęło. Od ucha do ucha :)

Posted

[quote name='Roszpunka']I wtedy wszystko co wspólnie tutaj robimy nabiera sensu, a psie szczęście realnego kształtu.
Jestem wdzięczna Pani Beacie za fotki i wieści.
Dziś jechałam obok miejsca, gdzie spotkałam Diablątko i serce mi się uśmiechnęło. Od ucha do ucha :)

O tym samym pomyślałam. :lol:

Siedzę właśnie nad kolejną seryjką ogłoszeń i mam nadzieję, że będzie tak szczęśliwie jak z Diablątkiem. Oby!!!!!!!! ;)

Posted

Dziś znowu miałam miłą niespodziankę na skrzynce :)

Dostałam też piękną fotkę grawerowanej adresatki Szantusi, niestety nie mogę wstawić, bo Paint mi oszalał, nie zamyka pliku a jest na niej numer p. Beaty i imię Diablątka.
Szepnę Wam tylko, że jest to piękne, czerwone serduszko :)

Fragment maila:
Zamówiłam Szanti jedzenie z Brita i smakoszki z Eukanuby. Pewnie
będzie zadowolona :-P . Dziś rano zastawiłam różnymi przedmiotami
miejsce w którym uparcie robiła kupy i pierwszy raz nic na mnie nie
czekało po powrocie z pracy. Oczywiście zaraz wyszłyśmy na spacer i
Szanti zrobiła wszystko co trzeba :-D . Psica ma tyle energii, że żal mi
zostawiać ją na tyle godzin, kiedy przychodzę z pracy to szaleje ze
szczęścia :-) i wieczorem trwa codzienna zabawa z miśkiem to znaczy
rzucanie, przynoszenie, i obgryzanie moich rąk :-) . Pozdrowienia od
nas, Beata.