Roszpunka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 mmd napisał(a):No cudnie :) A mój już pakuje manatki, ale jakoś też mnie na ryki nie bierze, bo fajna rodzina mu się szykuje. Dziś jajcochy wycięliśmy i strasznie smutny jest. Ej, poryczymy troszkę może? Tak dla zasady ;) A że jest smutny po stracie klejnotów... Wasz błąd, bo jajka się wycina ale absolutnie psu się o tym nie mówi!!!! :diabloti: Quote
wegielkowa Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 PaSja Hera napisał(a):Sluchaj Roszpunka jak Ona tak sie uslinila w aucie,to pewnie sie odwodnila;) i z siusiania lipa:eviltong:.Tez sie ciesze z tego domku:multi:!!! Ona się nie tylko uśliniła, ale wymiotowała żółcią kilkanaście razy. Roszpunkowy koc bardzo przydał się;), a moje szmaty wywaliłam po pierwszej akcji, w okolicy Jędrzejowa. Nie wierzyłam, ze tyle płynów mieści się w takim małym ciałku- no ale to przecie diobeł:diabloti:. Dobrze, że nowa Pańcia nie ma auta-mniej okazji do takich akcji.:lol: Quote
Nadziejka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 :multi::loveu::multi:sliczne zdjateczkaaaaaaa , a kto ... stracil klejnoty:roll::cool3::cool3::razz:....maz jakis ?.....:shake::shake::shake::shake::shake: Quote
PaSja Hera Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Bardzo sie ciesze z tego domku,dobre przeczucia i spokoj to znak,ze domek odpowiedni!!!! Quote
Roszpunka Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 ewa gonzales napisał(a):a kto ... stracil klejnoty:roll::cool3::cool3::razz:....maz jakis ?.....:shake::shake::shake::shake::shake: Oj, Ewcia:roflt::roflt::roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy my się tutaj zajmujemy mężami, czy psiakami? Tymczasowicz mmd - Jonik stracił wczoraj klejnoty a dzisiaj jedzie do domku (pewnie już pojechał) Quote
Nadziejka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 :grin::grin:8):smokin::smokin::megagrin::Poland::Poland::megagrin::megagrin::megagrin::sweetCyb:0X0Xo maderrrrrr sisterrrr wybaczcie juhuuuuuuuuuuuuu:multi::multi::eviltong::cool3::cool3:alez ja mam mysli ech ......psiunko oczywiscie , kochaniutenkowi zdrowenka i domeczku cudnegooooooo:iloveyou::modla:...na jak nic ....ciotka mmd mie chlasnie .....:shake:;):evil_lol::cool3:pozdrawiam kochaniiiiiiiiii Quote
mmd Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Jaki mąż, jaki mąż? Aż tak narowisty nie jest :evil_lol: Roszpunko, mi się też nie chce ryczeć - domek super :) Dla zasady możemy się umówić, no nie wiem sama, na kiedy to wycie ustawiać :evil_lol: Quote
Nadziejka Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 ja ja ja ...placzek jezdem pierunski . ech ......:shake:ale jak z radosci to mozna beczec i tancowac :Dog_run::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::iloveyou:pozdrawiam i mocno trzymammmmmmm kciuki! Quote
Roszpunka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Na razie wszystko na to wskazuje :) Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Na razie wszystko na to wskazuje :) Oby tak dalej. :lol::lol::lol: Quote
mmd Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Roszpunka napisał(a):Na razie wszystko na to wskazuje :) To nie wyjemy? Ale nam nie wyszło ;) Quote
Roszpunka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 No nie wyszło :placz: Może następnym razem ;) Dzwoniłam dziś do pani Beaty, bo Szanti przeszła chrzest bojowy - po raz pierwszy w nowym domku została sama na całe osiem godzin! Próba wypadła rewelacyjnie:loveu: Puchnę z dumy :evil_lol: Quote
tomcug Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Same dobre wieści, ogromnie się cieszę!:loveu::loveu::loveu: Quote
barb Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nic nie pogryzione? Nie posiusiane? Brawo diablątko !!! :lol::lol::lol: Quote
Roszpunka Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 Zajrzyjcie cioteczki do małej suni w ciąży... mieszka w moim bloku i nie wiem, co z nią będzie :( http://www.dogomania.pl/threads/215426-Bita-przeganiana-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-ma-nawet-imienia...-malutka-sunia-prosi-o-pomoc... Quote
mmd Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 U mnie też dobre :) Dobrze nasze psiaczki trafiły :) Quote
Martika&Aischa Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Incia napisał(a):Oj oj oj oj odpadłam! Szkoda że z Lilu nie jest podobnie... I na takie zdjęcia Lilu właśnie liczyłam :( Diablątko trafiło fantastycznie aż się buzia uśmiecha do monitora:loveu: Quote
mmd Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Roszpunka']Zajrzyjcie cioteczki do małej suni w ciąży... mieszka w moim bloku i nie wiem, co z nią będzie :( http://www.dogomania.pl/threads/215426-Bita-przeganiana-w-ci%C4%85%C5%BCy-nie-ma-nawet-imienia...-malutka-sunia-prosi-o-pomoc... Już się odmeldowałam oczywiście. Sterylka musi być. Quote
barb Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Mam nadzieję, że wszystko dobrze u diablątka? :lol: Quote
Roszpunka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Wszystko wskazuje na to, że tak, powiem więcej - sądzę, że pannica świetnie trafiła. Dostałam kilka fotek z wizyty u ślicznego kocurka :) Quote
PaSja Hera Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Czyli intuicja Cie nie zawiodla Roszpunka....Super!:) Quote
barb Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Przecież ona jest identyczna jak Chaba w bardzo wczesnej młodosci ;) Quote
Roszpunka Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 Aż mi się cieplutko w sercu robi, jak oglądam takie fotki :) Quote
barb Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='Roszpunka']No powiem Ci, że aż mi się cieplutko w sercu robi, jak oglądam takie fotki :)[/QUOTE] Widać, ze dobrze malutka trafila. Quote
Recommended Posts