mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Nie rozśmieszaj mnie - Ty robisz rewelacyjne foty :) Jedne z najlepszych na dogo. Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 mmd napisał(a):Nie rozśmieszaj mnie - Ty robisz rewelacyjne foty :) Jedne z najlepszych na dogo. Dziękuję :oops: chociaż uważam, że na aż TAKĄ pochwałę nie zasłużyłam. Natomiast chodziło mi o to, że generalnie są psiaki, które na każdym zdjęciu wychodzą super i ciężko cokolwiek spartolić, natomiast z czarnulkami jest trudniej - czasem na dużą ilość fotek ładnie wychodzą dwa, trzy... Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zasłużyłaś i nie kłóć się :) A czarne ja też mam, w dodatku zawsze robi głupie miny albo się odwraca. Quote
Incia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Czarne najpiękniejsze są i basta! Nawet jak łażą z nosem przy ziemi, i za nic nie chcą pozować... Quote
wegielkowa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Szanti, podobno się ślinisz w podróży, więc jutro masz trzy godziny na zaślinienie fotela pasażera oraz najbliższej okolicy tegoż samochodowego mebla (radio, szyby, moja prawa ręka....). Do dzieła! Quote
Incia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Już niedługo Dziecko wyjeżdża...Szczęśliwej drogi, maleńka!!! Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Maleństwo pojechało... Szerokiej drogi i szczęśliwego życia skarbie! Quote
Nadziejka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Szczesliwego zycia psiaczkowego , dzioneczka kazdego radosnego - :modla::modla::iloveyou::iloveyou:badz kochana serdunko sliczne - jako skarbus najwiekszyyyyyyyy:thumbs::thumbs: Quote
PaSja Hera Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Roszpunka napisał(a):Maleństwo pojechało... Szerokiej drogi i szczęśliwego życia skarbie! a JA WLASNIE MIALAM DZWONIC ,ZE PODJADE UCALOWAC NOCHALA!!!!!!!!!!!!!!!!!Trzymaj sie malenka! Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Ucałowałam ją od Ciebie, Inci i wszystkich Cioteczek, które nam pomagały i kibicowały. Nawet nie ryczę, mam dobre przeczucia... Quote
Nadziejka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 :iloveyou::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou:oach my wszyscy mamy dobre przeczucia ciotenko:multi::multi:niechaj sie spelni najjasniejsza gwiazda! Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Szczęśliwej drogi sunieczko :* Quote
mmd Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Roszpunka napisał(a):Ucałowałam ją od Ciebie, Inci i wszystkich Cioteczek, które nam pomagały i kibicowały. Nawet nie ryczę, mam dobre przeczucia... Nie rycz, musisz jeszcze dwa dni poczekać :) Quote
Roszpunka Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 wegielkowa napisał(a):Szanti, podobno się ślinisz w podróży, więc jutro masz trzy godziny na zaślinienie fotela pasażera oraz najbliższej okolicy tegoż samochodowego mebla (radio, szyby, moja prawa ręka....). Do dzieła! Dzieło wykonane! Dobrze, że psinka mała, inaczej Węgielkowa musiałaby stawać po drodze ze trzy razy, żeby ślinę z kabiny wylać :evil_lol: mmd napisał(a):Nie rycz, musisz jeszcze dwa dni poczekać :) Ok. Czekam na hasło ;) Quote
Roszpunka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Dziś rozmawiałam z panią Beatą - Szanti ogłosiła strajk i nie chce sikać na spacerkach. Zaproponowałam dłuższą smycz, ewentualnie kilkumetrową linkę, żeby dziewczynka miała więcej swobody. Mam nadzieję, że pomoże. Ostatnie fotki u mnie... Quote
Martika&Aischa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mała buntowniczka ;) strzeliła fochem i tyle ;) Co to za zmiana miejsca i Pani sobie pomyślała ??? ;) Też bym się zbuntowała na jej miejscu ;) Quote
Roszpunka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Aż tak bardzo zbuntowana nie jest, skoro wtarabaniła się pani do łóżka... Chyba, że strajk obejmuje tylko siusianie, przytulania i spania na podusi już nie. I na pewno nie jest to strajk głodowy ;) Fajną trafiła Pańcię Diablica mała :multi: Quote
PaSja Hera Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Sluchaj Roszpunka jak Ona tak sie uslinila w aucie,to pewnie sie odwodnila;) i z siusiania lipa:eviltong:.Tez sie ciesze z tego domku:multi:!!! Quote
barb Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Cudna jest na tych fotach. Gdybyś robila fotki Chabie, pewnie juz dawno bylaby w domku? A co u Pakusia po zmianie wizerunku? Quote
Nadziejka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi::painting::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:kochane malenstwo sikaj ile silllllllllll! cudne wiesci , ze juz w lozeczku hoho , to dobry znak , tak i siak - mateczko Roszpuneczko nasza psiaczkowo kocikowa:multi::multi::multi:niechaj sie malenkiej szczesci i panciostwu tez:loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 dziś pierwsze fotki z nowego domku :loveu: Quote
Roszpunka Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 i jeszcze jedno, aż mi się łezka zakręciła w oku... i kilka słów wieści: Szantusia załatwiła wszystkie potrzeby na dworze :-) . Właściwie to chyba "zrobiła mi na złość" :-) ponieważ godzine mordowałam się ze zwinięciem dywanu... To jakby stwierdziła "dobra zwinęłaś mój nocnik, to idę to zrobić na dworze"... Szanti je jakbym miała jej zaraz zabrać resztę :-) , jest wesoła a kiedy jestem zajęta innymi rzeczami to idzie spać. Quote
Incia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Oj oj oj oj odpadłam! Szkoda że z Lilu nie jest podobnie... Quote
mmd Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 No cudnie :) A mój już pakuje manatki, ale jakoś też mnie na ryki nie bierze, bo fajna rodzina mu się szykuje. Dziś jajcochy wycięliśmy i strasznie smutny jest. Quote
Recommended Posts