Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Nie rozśmieszaj mnie - Ty robisz rewelacyjne foty :) Jedne z najlepszych na dogo.

Dziękuję :oops: chociaż uważam, że na aż TAKĄ pochwałę nie zasłużyłam.
Natomiast chodziło mi o to, że generalnie są psiaki, które na każdym zdjęciu wychodzą super i ciężko cokolwiek spartolić, natomiast z czarnulkami jest trudniej - czasem na dużą ilość fotek ładnie wychodzą dwa, trzy...

Posted

Szanti, podobno się ślinisz w podróży, więc jutro masz trzy godziny na zaślinienie fotela pasażera oraz najbliższej okolicy tegoż samochodowego mebla (radio, szyby, moja prawa ręka....). Do dzieła!

Posted

Szczesliwego zycia psiaczkowego , dzioneczka kazdego radosnego - :modla::modla::iloveyou::iloveyou:badz kochana serdunko sliczne - jako skarbus najwiekszyyyyyyyy:thumbs::thumbs:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ucałowałam ją od Ciebie, Inci i wszystkich Cioteczek, które nam pomagały i kibicowały.
Nawet nie ryczę, mam dobre przeczucia...

Nie rycz, musisz jeszcze dwa dni poczekać :)

Posted

wegielkowa napisał(a):
Szanti, podobno się ślinisz w podróży, więc jutro masz trzy godziny na zaślinienie fotela pasażera oraz najbliższej okolicy tegoż samochodowego mebla (radio, szyby, moja prawa ręka....). Do dzieła!

Dzieło wykonane! Dobrze, że psinka mała, inaczej Węgielkowa musiałaby stawać po drodze ze trzy razy, żeby ślinę z kabiny wylać :evil_lol:

mmd napisał(a):
Nie rycz, musisz jeszcze dwa dni poczekać :)

Ok. Czekam na hasło ;)

Posted

Dziś rozmawiałam z panią Beatą - Szanti ogłosiła strajk i nie chce sikać na spacerkach. Zaproponowałam dłuższą smycz, ewentualnie kilkumetrową linkę, żeby dziewczynka miała więcej swobody. Mam nadzieję, że pomoże.

Ostatnie fotki u mnie...

Posted

Aż tak bardzo zbuntowana nie jest, skoro wtarabaniła się pani do łóżka... Chyba, że strajk obejmuje tylko siusianie, przytulania i spania na podusi już nie. I na pewno nie jest to strajk głodowy ;)
Fajną trafiła Pańcię Diablica mała :multi:

Posted

:modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou::buzi::painting::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:kochane malenstwo sikaj ile silllllllllll! cudne wiesci , ze juz w lozeczku hoho , to dobry znak , tak i siak - mateczko Roszpuneczko nasza psiaczkowo kocikowa:multi::multi::multi:niechaj sie malenkiej szczesci i panciostwu tez:loveu::loveu::loveu:

Posted

i jeszcze jedno, aż mi się łezka zakręciła w oku...

i kilka słów wieści:
Szantusia załatwiła wszystkie
potrzeby na dworze :-) . Właściwie to chyba "zrobiła mi na złość" :-)
ponieważ godzine mordowałam się ze zwinięciem dywanu... To jakby
stwierdziła "dobra zwinęłaś mój nocnik, to idę to zrobić na dworze"...
Szanti je jakbym miała jej zaraz zabrać resztę :-) , jest wesoła a kiedy
jestem zajęta innymi rzeczami to idzie spać.

Posted

No cudnie :) A mój już pakuje manatki, ale jakoś też mnie na ryki nie bierze, bo fajna rodzina mu się szykuje. Dziś jajcochy wycięliśmy i strasznie smutny jest.