Incia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jaki fajny koleżka! Będę tęsknić za gówniarą:placz: Ale strasznie się cieszę! Węgielkowa:iloveyou: Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 barb napisał(a):W jakim wieku jest Szanti - bo juz nie pamietam. Że młodziutka, to pewne. Wkracza w piąty miesiąc. Smarkata jest jak diabli :evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Huuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!WEGIELKOWA DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZANTI powodzenia kochaniutka,musze przed wyjazdem wycalowac nochala,musze!!!!! Quote
Nadziejka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [FONT=Arial Black]Witamy sie poniedzialkowo , ciocia wegielkowa:loveu:[/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:bedzie wiozla ksiezniczunie hohoo , kochani wszystkiego najlepsiejszego !:multi: Quote
PaSja Hera Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ewunia kocham Cie za te obrazki!!!!Noski ruszajace rewelacja!!!! Quote
wegielkowa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No to wywiozę czorną cholerę, a jak będzie niegrzeczna w podróży to ustaliłyśmy z Roszpuną, że odwiozę Diobła do Górna. Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 wegielkowa napisał(a):No to wywiozę czorną cholerę, a jak będzie niegrzeczna w podróży to ustaliłyśmy z Roszpuną, że odwiozę Diobła do Górna. Często tamtędy jeżdżę i zawsze pytam, czy chce wysiąść :evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Co Ty pie******isz,to jak ja ja ucaluje?????????????????????????????????????????? Quote
PaSja Hera Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Roszpunka napisał(a):nie wiem :shake: Bede plakac:(Ach Suchotniku moj kochany jedz do domku i ciesz sie zyciem!!!! Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 śpi jak aniołek... ale wzrok mówi wszystko... to DEMON ZNISZCZENIA :angryy: Quote
PaSja Hera Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dobre,no co moze jej sie nudzilo:) Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 PaSja Hera napisał(a):Dobre,no co moze jej sie nudzilo:) Może by tak z nudów odkurzyła? poprasowała? telewizję obejrzała? Ale nie, najlepszym hobby dla psiaka jest ogrodnictwo :mad: Idę myć podłogi... Quote
Incia Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ty nie narzekaj, jeszcze zatęsknisz za tą małą ogrodniczką:lol: Fajnie, że jedzie do domku, czas najwyższy. Ale pusto bez Niej będzie i smutno... Quote
Martika&Aischa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Wpadam do diablątka w przelocie bo ja cały tydzień od poniedziałku na gościnnych występach :( bez dostępu do neta :( Cieszę się że malutka już w drodze do domciu :* Bądź szczęśliwa kochana sunieczko:* Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Roszpunka napisał(a):jutro rano... A mój Jonik w czwartek. Chodź, ciotka, jakieś grupowe wycie sobie urządzimy, tylko poczekaj na mnie :diabloti: Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 mmd napisał(a):A mój Jonik w czwartek. Chodź, ciotka, jakieś grupowe wycie sobie urządzimy, tylko poczekaj na mnie :diabloti: Długo się Jonikiem nie nacieszyłaś... Chyba Zuzka nad nim czuwa. Z wyciem zaczekam, zawsze w towarzystwie raźniej... Quote
barb Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Roszpunka napisał(a):Długo się Jonikiem nie nacieszyłaś... Chyba Zuzka nad nim czuwa. Z wyciem zaczekam, zawsze w towarzystwie raźniej... Nad Kamusia też chyba czuwa? :-( Może i Kamie sie uda znaleźc staly domek ? Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 barb napisał(a):Nad Kamusia też chyba czuwa? :-( Może i Kamie sie uda znaleźc staly domek ? To ta kolejna czarnulka? Nie macie na miejscu kogoś, kto lubi i umie robić zdjęcia? Quote
barb Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Roszpunka napisał(a):To ta kolejna czarnulka? Nie macie na miejscu kogoś, kto lubi i umie robić zdjęcia? Kama jest po smierci Zuzki w kolejnym w dt - platnym woj.mazwowieckim . http://www.dogomania.pl/threads/206929-ALARM!-Kama-w-zastępczym-DT.-Pilnie-potrzebne-wsparcie-finansowe-nawet-jednorazowe A Kama ma akurat troche wiecej i ladniejszych zdjęć niż Chabunia. Sa na jej wątku i na stronie schroniska. Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Donka robi, ale takie sobie. A czarnulka, czarnulka :) A bo co? Quote
Roszpunka Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 W sumie nic... oprócz mojej słabości do czarnych stworów i trudności ze zrobieniem węgielkom dobrych fotek... Quote
Recommended Posts