Incia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 To Dziecko jest po prostu...STRASZNE!!!:evil_lol: Quote
Nadziejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 :multi::loveu::crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou:cudooooooooooooowne twoje psiapsiunkiiiiiiiiiiiiiiii Roszpuneczkoodroga nasza! jak ogladam to sie geba moja naokolo glowaski cieszy juhuuu! ja cem ku tobie ....y ...na tymn tymczasik .... jadam jeno makarunik z serkiem zoltym ....bom ...ja wege:multi::multi: Quote
Incia Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Ewo, PRZYJEŻDŻAJ!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 ewa gonzales napisał(a)::multi::loveu::crazyeye::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou:cudooooooooooooowne twoje psiapsiunkiiiiiiiiiiiiiiii Roszpuneczkoodroga nasza! jak ogladam to sie geba moja naokolo glowaski cieszy juhuuu! ja cem ku tobie ....y ...na tymn tymczasik .... jadam jeno makarunik z serkiem zoltym ....bom ...ja wege:multi::multi: Przyjeżdżaj! Mamcia wyhodowała warzywek, sosik Ci zrobię do makaroniku, taki pyszny... I cukinię z grilla i jeszcze mnóstwo fajnych rzeczy. Pakuj się i przybywaj! Quote
Nadziejka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 :buzi::sweetCyb::ylsuper::bye::bye::bye:ajusci ze bym przybylla hoho i jeszcze bym wam co noc cala , spiewala , bo ja spiwaczka niezatrudniona jezdem , dopukim spiewala w dorywczej robocie - piosnki zwiewne i nadobne - bylo dobrze:loveu::lol::cool3::cool3::cool3:ale jakem zaczela wyspiewywac Jaskolki uwiezione i Metalice :diabloti::evil_lol::loveu::loveu::loveu:i Ganzenroses czy jakus tak - to juz wogole placic przestali .......:oops::shake::shake::shake:siem babole nie wyznajom na ty prowincji mijej, co to jest dobra muza! wiec bez grosza - ale spiwam dalej , moze mnie jaki ksiaze bezzebowy uslyszy i zatrudni?:lol::cool3::oops::loveu:i pojmie za swa wybranke , spiewaczke i praczke .... no tak .... wtedy jak juz sie zajmem jego emeryturka- to bede sobie odwiedzac wsyckie dogomaniaczki , ktore mnie zapraszaja :multi::multi:oo jak ja bym chetnie was odwiedzilaaaaaaaa! Roszpuneczko czy ty napewno sie w tym roczku wybierasz ku Sosnowcu?:loveu::loveu::multi:pozdrawiam cioteczki kochaneeeeeeeee! jadam wsyckie warzywa , ziemniaczkowo kluseczkowo , sosikowo , soczuskowo i odzylam , sile mam czasem jeno , ale mam jako ten Pudzianek! Quote
PaSja Hera Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Diablatko rewelacja,a to zdjecie z nozka cudowne!Widac,ze psiaki szczesliwe!!!! Quote
PaSja Hera Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Incia napisał(a): No nie mogę, ale cudak! Psiak stworzony dla mnie,tylko jeszcze nie teraz!!!!SZANTI JEST MOIM IDEALEM!!!! Quote
Roszpunka Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 PaSja Hera napisał(a):Psiak stworzony dla mnie,tylko jeszcze nie teraz!!!!SZANTI JEST MOIM IDEALEM!!!! Kasia, może ja się wstrzymam z adopcją Szanti... na tydzień lub dwa:evil_lol: Quote
PaSja Hera Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Kasia, może ja się wstrzymam z adopcją Szanti... na tydzień lub dwa:evil_lol: Kmin ten transport i niech dzieucha jedzie!Ja to przezyje,bo nie mam wyjscia,ale jak juz przyjdzie ten dzien to ja bede wiedziala co zrobic ze swoim i psim zyciem:oops:;)!Codowna z niej mordka!!! Quote
Martika&Aischa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ewcia hahahaha.....no to się uśmiałam :grin::grin::grin: Ewcia głupolu nasz kochany :loveu::loveu::loveu:.....poprawiłaś mi humor tym postem:cool3::cool3::cool3: Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Roszpunko, mam wielką prośbę :oops:: gdy już Szanti szczęśliwie pojedzie do domku, a ktoś by szukal jeszcze czarnego diablątka to czy moglabyś polecić Chabunie z Orzechowiec, na ktorej wątek zaglądalaś :roll: ? Czarna ,młodziutka, wesola, pso i kotolubna i zero szcześcia :shake:. Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Kochana, podrzuć wątek, to sobie zapiszę... Szkoda, że nie pisałaś wcześniej, bo miałam dwa telefony o nią i nie mogłam polecić żadnego psiaka. Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Kochana, podrzuć wątek, to sobie zapiszę... Szkoda, że nie pisałaś wcześniej, bo miałam dwa telefony o nią i nie mogłam polecić żadnego psiaka. Jaka szkoda :-(. To wątek Chaby http://www.dogomania.pl/threads/205770-Sunia-z-domu-tymczasowego-w-Przemyslu-wrocila-do-schroniska-w-Orzechowcach. Moze nie jest taka ladna jak Szanti ale brak jej tez dobrych zdjęć. I jest juz po sterylce. Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Piękna jest! Już do niej lecę! Szkoda, że mam do Was tak daleko, bo już mnie palce swędzą, żeby pannicy fotek nacykać... Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Piękna jest! Już do niej lecę! Szkoda, że mam do Was tak daleko, bo już mnie palce swędzą, żeby pannicy fotek nacykać... No wlasnie, dziewczyny z Boguchwały tez mowily, że foty kiepskie. Poza tym ona na tych ostatnich zdjeciach jest świeżo po sterylce, więc wygląda na smutną. Ale to podobno maly żywiolek. Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Piękna jest! Już do niej lecę! Szkoda, że mam do Was tak daleko, bo już mnie palce swędzą, żeby pannicy fotek nacykać... Now wlasnie zdjecia niestety slabe. Poza tym na ostatnich sunia świeżo po sterylce, wiec kiepska z niej modelka. Quote
Incia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Widziałam to małe czarne, jest po prostu BOSKIE!!! Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Incia napisał(a):Widziałam to małe czarne, jest po prostu BOSKIE!!! Dzieki, bardzo jestes mila :lol:. Ale jakoś nikt jej nie chce. :shake: Quote
tomcug Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 barb napisał(a):Dzieki, bardzo jestes mila :lol:. Ale jakoś nikt jej nie chce. :shake: A wiesz, my Z Elizą już dawno stwierdziłyśmy, że "Mamby" naprawdę ciężko "schodzą". Nie wiem dlaczego, ale jest bardzo mało chętnych na takie cudeńka...:shake: Quote
Incia Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ja mam takie czarne paskudztwo, i mam do takich słabość:loveu:To jest Rasa Kubusiowa-od imienia mego poprzedniego psiunia. Gdyby nie to że Inka zazdrośnica, to nie wiem co by było... Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 Cioteczki, mam nowinę! Węgielkowa zawiezie Diablątko do domciu!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ! Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Roszpunka napisał(a):Cioteczki, mam nowinę! Węgielkowa zawiezie Diablątko do domciu!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ! Trzymam mocno kciuki za podroz do domku. Quote
Roszpunka Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 We wtorek Młoda jedzie, ja zaś pozwolę sobie wkleić kilka fotek z wczorajszej wyprawy... i jeszcze z nowym kolegą... świętokrzyskim turbojamnikiem:evil_lol: Quote
barb Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 W jakim wieku jest Szanti - bo juz nie pamietam. Że młodziutka, to pewne. Quote
Recommended Posts