Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiadomości są świetne, tylko czemu mam mokre oczy?

Rano już nikt mi nie wskoczy na głowę i nie będzie próbował odgryźć ucha, kto teraz będzie kradł skarpetki i przynosił buty na kanapę :roll:? Będzie mi jej brakowało, chociaż ja w sumie nie lubię szczeniorów ;)

BTW Wczoraj jedna z sąsiadek zapytała mojego męża, czy nie chcemy psa - w sumie, skoro bujamy się z trzema, możemy przygarnąć czwartego, prawda? Mała sunia przyplątała się do nich podczas pobytu na wsi, szkoda im oddawać ją do schroniska.
Dziś rano TZ przyniósł kolejną wieść - sąsiadka oddała psiaka kolejnej sąsiadce, starszej pani, opiekującej się kotami z naszych piwnic, zbieraczce (ale niezbyt szkodliwej) osobie bardzo ubogiej. Jak się ogarnę, zajrzę tam i zobaczymy co dalej...

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie żałuj.
Szanti będzie dobrze, a gdzieś tam czeka już na Ciebie zmarznięty, głodny biedak, którego zgarniesz na DT. Jemu jesteś bardziej potrzebna.

Posted

mmd napisał(a):
Nie żałuj.
Szanti będzie dobrze, a gdzieś tam czeka już na Ciebie zmarznięty, głodny biedak, którego zgarniesz na DT. Jemu jesteś bardziej potrzebna.

Nie żałuję - po prostu taki głupol ze mnie, że każdego tymczasika kocham jak szalona i przeżywam rozstanie z nim.
Mam nadzieję dożyć takiego dnia, kiedy moja i Wasza pomoc nie będzie już potrzebna żadnemu psiakowi...

Posted

Wiem :)
Ja też się przywiązuję do każdego psa. Kiedyś zawoziłam szczeniora do Warszawy i było mi dziwnie, jak go zostawiłam nowej pani. Śmieję się, że mogę pomagać, bylebym żadnego nie dotykała ;)

Posted

[quote name='ewa gonzales']:modla::modla::modla::modla::thumbs::thumbs:sciskamy z calunich sil! ciotenki musze wam cos oznajmic:multi::multi::multi:otoz niedawno cioteczka Incia:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kiupila na moim bazareczku jajuszko dla diablateczka:loveu::loveu::loveu:kupila i dalej na nastepny bazarek przekazalaciociu Inciu stokroc dziekujemyyyyyyyyyyyyyy - otoz wczoraj wieczorem na bazarus z jajuszkiem , ktory zrobilam dla Kesunia z Dzierzoniowa - przyszla Czarodziejka czyli ciotenka Ukryty Smok i kupila jajuszko za 200zl!juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiec ciotenki Incia i Ukryty Smok - uratowaly zycie temu biedaczkowi uroczemu , bo terz bedzie latwiej szukac dt ! Dziekuje dziekuje postokroccccccccccccccc
Ale faaaaajnie:multi:widziałam że to jajeczko nie dla mnie przeznaczone...

Posted

Roszpuneczko ja tyz cem ku wam , ku waszemu rajuniowiiiiiii.... ojojj ciezko bedzie , zawsze jest ciesko na duszy na serduchu , gdy nasze okochane istotki ida do domkow ....ale dasz rade kochana dasz rade:loveu::iloveyou::calus::calus::cool2:oby szczescie i radosci pieskowe nigdy malej nie opuszczaly! jak mysmy Stefunia zawozily .... to co one przezylyyyyyyyyyyyyy.... ta moja Myszka 2 i Marticzka ojejjjjjjjjjjjj ..... ze mna przezyly i juz mie wozic za bardzo nigdzie nie chcialy o ...... taki to ja jezdem placzus i gadulec lokropny i zawraczacz ... ale damy radeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

wegielkowa napisał(a):
No to i ja się cieszę okrutnie, bo czorny diobeł o mały włos byłby moim problemem, ale Roszpunka mnie wyprzedziła dosłownie o włos. Dzięki Roszpunkowa:loveu:

Nie polecam się na przyszłość ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Nie polecam się na przyszłość ;)

Zapomniałaś mi dać tel. do siebie. Zadzwonię do Ciebie tylko wtedy, jak zobaczę małe czarne na drodze, o rudych i czarno białych informuję zwykle erkę;).

Posted

wegielkowa napisał(a):
Zapomniałaś mi dać tel. do siebie. Zadzwonię do Ciebie tylko wtedy, jak zobaczę małe czarne na drodze, o rudych i czarno białych informuję zwykle erkę;).

Telefon do mnie w pierwszym poście... mam jednak nadzieję, że sezon na psiaki przy drogach (wszelkich kolorów) dobiegł końca...