Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Ale cieszę się już, chociaż umiarkowanie - tak jest najbezpieczniej.:p

Ja się cieszę, najbardziej w sumie z tego, ze po propozycjach budy, potem długiej ciszy odzywają się nareszcie normalne osoby...:roll:

Oczywiście, byłoby świetnie, gdyby ten domek okazał się jedynym, wymarzonym ale nie robię z góry takiego założenia :p

Posted

:modla::modla::modla::modla::thumbs::thumbs:sciskamy z calunich sil! ciotenki musze wam cos oznajmic:multi::multi::multi:otoz niedawno cioteczka Incia:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kiupila na moim bazareczku jajuszko dla diablateczka:loveu::loveu::loveu:kupila i dalej na nastepny bazarek przekazalaciociu Inciu stokroc dziekujemyyyyyyyyyyyyyy - otoz wczoraj wieczorem na bazarus z jajuszkiem , ktory zrobilam dla Kesunia z Dzierzoniowa - przyszla Czarodziejka czyli ciotenka Ukryty Smok i kupila jajuszko za 200zl!juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiec ciotenki Incia i Ukryty Smok - uratowaly zycie temu biedaczkowi uroczemu , bo terz bedzie latwiej szukac dt ! Dziekuje dziekuje postokroccccccccccccccc

Posted

[quote name='ewa gonzales']juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiec ciotenki Incia i Ukryty Smok - uratowaly zycie temu biedaczkowi uroczemu , bo terz bedzie latwiej szukac dt ! Dziekuje dziekuje postokroccccccccccccccc

Brawa dla cioteczki Inci i wieeeeelkie podziękowania dla cioteczki Ukryty Smok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już po wizycie, czekamy na wieści...

Posted

mmd napisał(a):
Czuję, że maleństwo zamieszka na Śląsku :)

Mam nadziej, że zamieszka :)

Domek zrobiła na Nas jak najlepsze wrażenie, była to jedna zlepszych wizyt jakie zdarzało mi się przeprowadzać. Domek tzn. Pani , która chce przygarnąć Shanti robi wrażenie bardzo spokojnej, ciepłej i miłej osoby. Mieszkanko czyste i zadbane, wyprawka dla dziewczynki przygotowana, Pani nie ma za dużego doświadczenia z psami, ale uczy się i na pewno decyzja o posiadaniu psa jest przemyślana i przeanalizowana. Gdyby to był mój tymczasowicz oddałabym go do tego domu.

Posted

J_ulia napisał(a):
Mam nadziej, że zamieszka :)

Domek zrobiła na Nas jak najlepsze wrażenie, była to jedna zlepszych wizyt jakie zdarzało mi się przeprowadzać. Domek tzn. Pani , która chce przygarnąć Shanti robi wrażenie bardzo spokojnej, ciepłej i miłej osoby. Mieszkanko czyste i zadbane, wyprawka dla dziewczynki przygotowana, Pani nie ma za dużego doświadczenia z psami, ale uczy się i na pewno decyzja o posiadaniu psa jest przemyślana i przeanalizowana. Gdyby to był mój tymczasowicz oddałabym go do tego domu.

Dziękuję bardzo! Nie pozostaje mi nic innego, niż kombinować transport, szykować dziewczynkę do drogi i kupować wieeeelki zapas chusteczek :smile: