Incia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Witam się z Czarnulką i trzymam kciuki! Quote
PaSja Hera Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 No prosze:).Ja tez bardzo mocno trzymam kciuki,oby wszystko poszlo dobrze.Czekam z niecierpliwoscia na nowe wiesci!!!! Quote
Roszpunka Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 tomcug napisał(a):Ale cieszę się już, chociaż umiarkowanie - tak jest najbezpieczniej.:p Ja się cieszę, najbardziej w sumie z tego, ze po propozycjach budy, potem długiej ciszy odzywają się nareszcie normalne osoby...:roll: Oczywiście, byłoby świetnie, gdyby ten domek okazał się jedynym, wymarzonym ale nie robię z góry takiego założenia :p Quote
J_ulia Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Jestem wstępnie umówiona na wizytę w sobotę z Domkiem. Quote
PaSja Hera Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 J_ulia napisał(a):Jestem wstępnie umówiona na wizytę w sobotę z Domkiem. :)Trzymam mocno kcuki za najlepszy domek:) Quote
Roszpunka Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 A ja to już w ogóle nie mogę pisać, bo kciukam obiema ręcami :diabloti: Quote
PaSja Hera Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 No i co u Diablatka,jak tam domek chetny? Quote
Roszpunka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Dziś się wszystkiego dowiemy.... trzymamy kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: W poniedziałek idziemy do weterynarza szczepić Szanti na wściekłość. Nie ma co popadać w paranoję ale wścieklizna jest już pod samymi Kielcami...http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110916/POWIAT0104/171593489 Diablątko bywa leniwcem....;) Quote
Martika&Aischa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Ojojoj to już dziś :) czekam z niecierpliwością na wiadomości :) oby były dobre :):):) Quote
Nadziejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 :modla::modla::modla::modla::thumbs::thumbs:sciskamy z calunich sil! ciotenki musze wam cos oznajmic:multi::multi::multi:otoz niedawno cioteczka Incia:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:kiupila na moim bazareczku jajuszko dla diablateczka:loveu::loveu::loveu:kupila i dalej na nastepny bazarek przekazalaciociu Inciu stokroc dziekujemyyyyyyyyyyyyyy - otoz wczoraj wieczorem na bazarus z jajuszkiem , ktory zrobilam dla Kesunia z Dzierzoniowa - przyszla Czarodziejka czyli ciotenka Ukryty Smok i kupila jajuszko za 200zl!juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiec ciotenki Incia i Ukryty Smok - uratowaly zycie temu biedaczkowi uroczemu , bo terz bedzie latwiej szukac dt ! Dziekuje dziekuje postokroccccccccccccccc Quote
Martika&Aischa Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Cioteczka misiek szuka kogoś do wizyty dla psiaka w Sosnowcu ...to jest pogoń ul. Narcyzów :) Któraś chętna ???:razz: Quote
Roszpunka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='ewa gonzales']juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu wiec ciotenki Incia i Ukryty Smok - uratowaly zycie temu biedaczkowi uroczemu , bo terz bedzie latwiej szukac dt ! Dziekuje dziekuje postokroccccccccccccccc Brawa dla cioteczki Inci i wieeeeelkie podziękowania dla cioteczki Ukryty Smok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już po wizycie, czekamy na wieści... Quote
mmd Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Czuję, że maleństwo zamieszka na Śląsku :) Quote
J_ulia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 mmd napisał(a):Czuję, że maleństwo zamieszka na Śląsku :) Mam nadziej, że zamieszka :) Domek zrobiła na Nas jak najlepsze wrażenie, była to jedna zlepszych wizyt jakie zdarzało mi się przeprowadzać. Domek tzn. Pani , która chce przygarnąć Shanti robi wrażenie bardzo spokojnej, ciepłej i miłej osoby. Mieszkanko czyste i zadbane, wyprawka dla dziewczynki przygotowana, Pani nie ma za dużego doświadczenia z psami, ale uczy się i na pewno decyzja o posiadaniu psa jest przemyślana i przeanalizowana. Gdyby to był mój tymczasowicz oddałabym go do tego domu. Quote
Roszpunka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 J_ulia napisał(a):Mam nadziej, że zamieszka :) Domek zrobiła na Nas jak najlepsze wrażenie, była to jedna zlepszych wizyt jakie zdarzało mi się przeprowadzać. Domek tzn. Pani , która chce przygarnąć Shanti robi wrażenie bardzo spokojnej, ciepłej i miłej osoby. Mieszkanko czyste i zadbane, wyprawka dla dziewczynki przygotowana, Pani nie ma za dużego doświadczenia z psami, ale uczy się i na pewno decyzja o posiadaniu psa jest przemyślana i przeanalizowana. Gdyby to był mój tymczasowicz oddałabym go do tego domu. Dziękuję bardzo! Nie pozostaje mi nic innego, niż kombinować transport, szykować dziewczynkę do drogi i kupować wieeeelki zapas chusteczek :smile: Quote
J_ulia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Oczywiście na wizytę po/a się wybiorę ;) Quote
Roszpunka Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 J_ulia napisał(a):Oczywiście ja wizytę po/a sie wybiorę ;) Szanti będzie pod specjalną opieką :multi: Quote
mmd Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 J_ulia napisał(a):Oczywiście ja wizytę po/a sie wybiorę ;) Byle z aparatem fot. :) Quote
Nadziejka Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 :laugh2_2::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::modla::modla:ale wiesciiiii cioteczki juhuuuuuuuuuuutrzymamyyyyyy sercem za malizne cudna! Quote
PaSja Hera Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Rewelacyjne wiesci,czyli musimy ten spacerek szybko wykminic,bo ja musze to Diablatko poznac!!!! Quote
Martika&Aischa Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Wspaniałe wiadomości :):):):):multi: Quote
Recommended Posts